Ут сичко и пу мноу.Думашнкярка - най благо.Виски ич не обичам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв алкохол консумирате?!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
От спиртните напитки пия: Ракия, Водка и Уиски (Лятото и Мастика), иначе обичам Вино и Бира.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Само нафта не пия - щото ми трябва за колата, а и тя стана доста скъпа Произвеждам си домашнярка, винце 2 вида, отделно в къщи задължително винаги има шише уиски и шише водка, ако пък падне някое узо от някъде - набързо се изпива с по-завъртяна салатка...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
mnpenchev
-
Най-обичам ракийка правена от мен, че съм махнаджия, със катък - цедено мляко и прясно опечени и обелени червени чушки. Лятото джинче с малко лимон и фъстъци, а зимата свинце с винце-червено! И най-вече хубава музика за съседите!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Според мезето. Иначе пия домашни ракия и вино - целогодишно. Някоя вечер си пийвам и Уиски. Полезно е. :D От две лета замених бирата с нещо много приятно, утоляващо жаждата, ненадуващо стомаха и леко опияняващо - натурална газирана вода ( по-слаба е газировката) + бяло вино. Този микс е в равни съотношения и се пие охладен. Носи всички мезета на бирата, виното и уискито. :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Re: Какъв алкохол консумирате?!
msotiroff написа:Анкетата е за какъв алкохол ПРЕДИМНО консумирате...?
Коментар
-
Не употребявам алкохол. На поводи поръчвам рядко по едно малко, но скъпо уискенце с много лед, но така и го оставям на бара почти неотпито. Иначе всички мои приятели пият по много и все съм повод на подигравки, но мен не ме жегва особено. Знам, че по-късно ще чуя редовната реплика "закарай ме" А..тъкмо се сетих...един страничен въпрос: С какво е полезно употребяването на алкохол (говорим за едно питие, което ще рече 50гр.)
Коментар
-
coolboby написа:А..тъкмо се сетих...един страничен въпрос: С какво е полезно употребяването на алкохол (говорим за едно питие, което ще рече 50гр.)
Коментар
-
gituli написа:А кой в България консумира алкохол умерено?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар