Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв алкохол консумирате?!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ут сичко и пу мноу.Думашнкярка - най благо.Виски ич не обичам.
    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=r-F9uh72aUw
      FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
      ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
      миг невнимание и вече си татко

Коментар

От спиртните напитки пия: Ракия, Водка и Уиски (Лятото и Мастика), иначе обичам Вино и Бира.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

пу да го е....чак след като гласувах за ракийката видех, че има и отговор - пия сичко....пу....
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Само нафта не пия - щото ми трябва за колата, а и тя стана доста скъпа Произвеждам си домашнярка, винце 2 вида, отделно в къщи задължително винаги има шише уиски и шише водка, ако пък падне някое узо от някъде - набързо се изпива с по-завъртяна салатка...
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Не пия Джин и Уиски, всичко останало дай го, дай го ти насам!

Коментар

принципно не пия много, ама като ми пресъхне гърленцето - най обичам Bushmills да си наливам в устата!
                Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Бира и то постоянно Ракия / уиски по поводи
                  ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                  Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                  Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Най-обичам ракийка правена от мен, че съм махнаджия, със катък - цедено мляко и прясно опечени и обелени червени чушки. Лятото джинче с малко лимон и фъстъци, а зимата свинце с винце-червено! И най-вече хубава музика за съседите!
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Според мезето. Иначе пия домашни ракия и вино - целогодишно. Някоя вечер си пийвам и Уиски. Полезно е. :D От две лета замених бирата с нещо много приятно, утоляващо жаждата, ненадуващо стомаха и леко опияняващо - натурална газирана вода ( по-слаба е газировката) + бяло вино. Този микс е в равни съотношения и се пие охладен. Носи всички мезета на бирата, виното и уискито. :D
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Re: Какъв алкохол консумирате?!

msotiroff написа:
                        Анкетата е за какъв алкохол ПРЕДИМНО консумирате...?
                        На мене ще ми е по-лесно да кажа какво НЕ пия: уиски, джин, текила и водка. Аз по принцип наблягам на домашно произведения алкохол (ракия и вино), но лятото се изпива и мноооого бира. Останалото го пия само по заведения.EDIT: За анкетата +1 за ракийчице....

Коментар

Не употребявам алкохол. На поводи поръчвам рядко по едно малко, но скъпо уискенце с много лед, но така и го оставям на бара почти неотпито. Иначе всички мои приятели пият по много и все съм повод на подигравки, но мен не ме жегва особено. Знам, че по-късно ще чуя редовната реплика "закарай ме" А..тъкмо се сетих...един страничен въпрос: С какво е полезно употребяването на алкохол (говорим за едно питие, което ще рече 50гр.)

Коментар

coolboby написа:
                            А..тъкмо се сетих...един страничен въпрос: С какво е полезно употребяването на алкохол (говорим за едно питие, което ще рече 50гр.)
                            За сърцето. Изследванията показват, че умерената консумация на алкохол - едно питие дневно за жените и две за мъжете - намалява риска от сърдечни кризи при хората на средна възраст с 30 до 50%. Освен това понижава опасността от коронарна болест. Ако сте имали сърдечен удар, алкохолът също може да изиграе положителна роля за предотвратяването на следващ. Установено е също, че намалява вероятността да умрете от сърдечен удар. Алкохолът повишава нивото на

Коментар

Аз не пия алкохол от 98г.И макар да съм употребявал алкохол,немога да разбера какво му е толкова сладкото.Тогава пиех за да се правя и аз на мъж.А кой в България консумира алкохол умерено?

Коментар

gituli написа:
                                А кой в България консумира алкохол умерено?
                                Аз, и не се майтапя . Имах 2-3 случая на препиване, и оттогава си знам мярката и си консумирам умерено. Като съм отбелязал в анкетата, че пия алкохол това не ме прави алкохолик, преди пиех по на често сега вече пия рядко. Но ако ми дойде някой по такъв повод съм готов да се прежаля .

Коментар

Working...
                                X