Пред мен веднъж на магистралата от един тир падна едно пале стиропор за изолации. По точно го издуха вятъра. Изглежда смешно но да не ви казвам какво е усещането със 100 км като минеш с едната гума през листа стиропор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
МПС превозващи дърва и дървен материал.
Collapse
X
-
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
Ако не се лъжа по закон шофьорите са задължени не само да обезопасяват, но и да покриват товара. Т.е. ако няма платнище - значи е в нарушение.Да не говорим че сега покрай строителството на магистралата редовно като пътувам до Ст, Загора карам след непокрити камиони с баластра, камъни - всякакви размери и какво ли още не.На всички поставени до тук въпроси отговора е един - контрола е слаб или никакъв. Ама ние самите иначе мрънкаме като ни контролират и притискат.България.Толкоз.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
за дървата няма кой да следи, защото всичко е мафия.метровките, натоварени на прицепа по принцип за със сапани отдолу, за по-лесно разтоварване, ама наистина и тук по Бургас не съм виждал обезопасени дърва.Малко са хората, който си играят да опъват колани от край докрай на ремаркето.Лично на мен ми е по спокойно да карам, ако знам, че съм обезопасил товара.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар