Ами щом трябва ще спира, иначе го размазва на релсите .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Заблудените" пешеходци
Collapse
X
-
dimaldim написа:Винаги пропускам пешеходци, независимо дали е пешеходна пътека или на платното нейде си... отнасял съм сумати псувни и клаксони, но не ме интересува! Най-много ме дразни в повечето пешеходци, че като ги пуснеш и се мандахерцат 2 минути докат минат, просто няма спортсменство м/у мен и тях примерно.. Аз като пешеходец, на пешеходна пътека или не, винаги гледам да мина колкото се може по-бързо... Абе накратко казано - има и хора, и хора!Ето ме вече с Фиат
Коментар
-
В Лондон всички кръстовища са направени като легнали полицаи. Качваш се на по-високо на влизане в кръстовището и слизаш от другата му страна.Повечето пешеходни пътеки също са така издигнати.Абсурд е да минеш с голяма скорост, ако ти е мила колата.Аз от живеещ там съм чувал друго, не знам колко е вярно: Ако удариш човек на пешеходна пътека мамицата ти разказват, но ако удариш човек извън пешеходна пътека, на място, където не е обозначено за пресичане - наказанието е много по-различно и по-леко.Другото което е - там не видях пешеходна пътека през булевард, освен на светофар. Само надлези или подлези. Същото е и в Истанбул. Изобщо не можем да се сравняваме с тях. Нашите пешеходни пътеки се изтриват 3 седмици след като са направени, и чак на следващата година ги подновяват. С постна боя. Пак за три седмици...Иначе за минаването на червено в Лондон - потвърждавам. Масово си пресичат, ако няма коли.
Коментар
-
А факта, че при налични и видими пешеходни пътеки на разстояние 15 м една от друга овцете пресичат между двете пътеки, как ще го коментирате?Това ме дразни най-много.Не спирането на пешеходна пътека, а овчото поведение на масата от пешеходци.Макар че, овцете като пресичат пътя ги води овчар, ако няма човек с тях не се знае дали няма да пресичат по-правилно от хората.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:А факта, че при налични и видими пешеходни пътеки на разстояние 15 м една от друга овцете пресичат между двете пътеки, как ще го коментирате?Това ме дразни най-много.Не спирането на пешеходна пътека, а овчото поведение на масата от пешеходци.Макар че, овцете като пресичат пътя ги води овчар, ако няма човек с тях не се знае дали няма да пресичат по-правилно от хората.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Абе вълкът си е вълк не зависи дали пред него са овце или тирове . http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3725571
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар