Знаете ли защо има светофари в Дружба 1, на булевард Христофор Колумб, ако не бъркам, пред Шел-а, и също и по-нагоре, в посока към Цариградско? Някои може би помнят, а други сега ще научат. Преди 6-7-8 години пиян полицай (може и да не беше полицай, не помня) помете семейство (баща, майка и малко детенце). А те ходели по платното, разбираш ли... М.... им гадна сган, нали?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Заблудените" пешеходци
Collapse
X
-
Всеки си има мнение,за това дали са сган,той като е бил пиян може и по тротоара да се качи и пак да направи белята.Не говорим"Аз карам пил и целя пешеходци"Караш си колата няма пешеходна пътека,има спрели коли и изведнъж ти излиза някой заблуден,ко прайм тогава?А ми кажи не е ли сган,спирам само на майки с деца,всичко друго мачкам.
Коментар
-
Трябват си много СЕРИОЗНИ наказания за пешеходците които застрашават движението и собствения си живот.Каквото и да си говорим за превишена скорост и пияни шофиьори, в почти всеки случай пешеходеца има поне 50 % солидарна вина , ако го сгазят.Пешеходеца е много по лесно да забележи кола която идва към него, отколкото шофиьора да забележи човек който изведнъж му скимне да излезе на пътя.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
nai7 написа:Всеки си има мнение,за това дали са сган,той като е бил пиян може и по тротоара да се качи и пак да направи белята.Не говорим"Аз карам пил и целя пешеходци"Караш си колата няма пешеходна пътека,има спрели коли и изведнъж ти излиза някой заблуден,ко прайм тогава?А ми кажи не е ли сган,спирам само на майки с деца,всичко друго мачкам.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
infineon написа:Трябват си много СЕРИОЗНИ наказания за пешеходците които застрашават движението и собствения си живот.Каквото и да си говорим за превишена скорост и пияни шофиьори, в почти всеки случай пешеходеца има поне 50 % солидарна вина , ако го сгазят.Пешеходеца е много по лесно да забележи кола която идва към него, отколкото шофиьора да забележи човек който изведнъж му скимне да излезе на пътя.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
SUS SCROFA написа:nai7 написа:Всеки си има мнение,за това дали са сган,той като е бил пиян може и по тротоара да се качи и пак да направи белята.Не говорим"Аз карам пил и целя пешеходци"Караш си колата няма пешеходна пътека,има спрели коли и изведнъж ти излиза някой заблуден,ко прайм тогава?А ми кажи не е ли сган,спирам само на майки с деца,всичко друго мачкам.
Коментар
-
SUS SCROFA написа:infineon написа:Трябват си много СЕРИОЗНИ наказания за пешеходците които застрашават движението и собствения си живот.Каквото и да си говорим за превишена скорост и пияни шофиьори, в почти всеки случай пешеходеца има поне 50 % солидарна вина , ако го сгазят.Пешеходеца е много по лесно да забележи кола която идва към него, отколкото шофиьора да забележи човек който изведнъж му скимне да излезе на пътя.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
[quote="nai7"]SUS SCROFA написа:nai7 написа:Всеки си има мнение,за това дали са сган,той като е бил пиян може и по тротоара да се качи и пак да направи белята.Не матрицата пич, там е скучно и безинтересно.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
[quote="infineon"][quote="SUS SCROFA"]infineon написа:Трябват Виж сега- защо не погледнеш на въпроса от тая страна че за да намалеят катастрофите, както водачите трябва да внимават и пазят пешеходците, така и те самите трябва да се пазят и да внимават.А за 10 годишното момиченце работата е на родителите му да го научат, че както не може да излиза на железопътна линия без да се огледа, така не може и на пътя.Иначе дори всички шофиьори да карат 100% по правилата, рано или късно ще стане белята. И пак ще има кой е виновен.Всички в един или друг момент сме пешеходци. И докато не се научим че проблема е свързан ще продължаваме с тая статистика с жертвите.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
[quote="SUS SCROFA"]nai7 написа:SUS SCROFA написа:nai7 написа:Всеки си има мнение,за това дали са сган,той като е бил пиян може и по тротоара да се качи и пак да направи белята.Не матрицата пич, там е скучно и безинтересно.
Коментар
-
[quote="nai7"]SUS SCROFA написа:nai7 написа:SUS SCROFA написа:nai7 написа:Всеки си има мнение,за това дали са сган,той като е бил пиян може и по тротоара да се качи и пак да направи белята.Не матрицата пич, там е скучно и безинтересно.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
infineon написа:SUS SCROFA написа:infineon написа:Трябват си много СЕРИОЗНИ наказания за пешеходците които застрашават движението и собствения си живот.Каквото и да си говорим за превишена скорост и пияни шофиьори, в почти всеки случай пешеходеца има поне 50 % солидарна вина , ако го сгазят.Пешеходеца е много по лесно да забележи кола която идва към него, отколкото шофиьора да забележи човек който изведнъж му скимне да излезе на пътя.
Коментар
-
borisov написа:infineon написа:SUS SCROFA написа:infineon написа:Трябват си много СЕРИОЗНИ наказания за пешеходците които застрашават движението и собствения си живот.Каквото и да си говорим за превишена скорост и пияни шофиьори, в почти всеки случай пешеходеца има поне 50 % солидарна вина , ако го сгазят.Пешеходеца е много по лесно да забележи кола която идва към него, отколкото шофиьора да забележи човек който изведнъж му скимне да излезе на пътя.
Коментар
-
Виждам, че някой всячески се опитва да ни убеди в нашата перманентна виновност защото видиш ли онея с капаците са без желязо около себеси. Сигурен съм, че няма нормален човек на тоя свят, който да НЕ пази пешеходците. Въпроса е дали пешеходците ги приемате, като участник в движението или не, със своите отговорности и тн. РАЗБИРА СЕ отговорността е несъпоставима, по простата причина, че този зад железата винаги или почти винаги оцелява след неприятна среща с неразумно пресичащ човек. Мисълта ми и съответно въпроса е: каква е тая отговорност и въобще възможно ли е да се спазва някаква дисциплина. Да излезеш от матрицата не е геройство ако си се впуснал в анархични и безконтролни приключения между движещите се автомобили!!! Или мислиш ,че няма проблем ако си направя барбекю с цветомузика на средата на магистрала Тракия? Къв е проблема, ми няма правила за мен, та аз съм без съответната екипировка от четири и повече колела+ДВГ+няколкото тона ламарини.Въобще не става дума за някакво грубо отношение, а за споделени отговорности на пътя, възпитание и контрол, в най-елементарен смисъл, но достатъчен да не се почернят няколко семейства, заради невниманието на един и разсеяността на друг. Това е далеч от философските мисли за матрица и подобни.п.п. и още нещо: висша форма на хуманност е да накараш някой да мисли с главата си, а не да се "носи от вятъра"Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар