Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Nokia 5220 Xpress Music

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с Nokia 5220 Xpress Music

Здравейте колеги. Днес ми изпадна тази Nokia за 20 лева и я взех. Всичко работи, но има един проблем. Проблема е че когато сложа карта на ваучер не тръгва, а когато е карта на сметка тогава тръгва. Въпроса ми е дали този проблем може да се оправи с разкодиране или незнам помогнете!!! И двете карти с които пробвам са на Globul.
    94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
    03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
    02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel

опитай с карта на някой от другите оператори , може пък и да имаш успех . Лично аз за пръв път чувам за подобен проблем

Коментар

Пробвах с Vivacom на ваучер пак не стана.

Коментар

Колега за севте чувам за такъв проблем.Но опитай све пак в някой сервиз за GSM.Успех
        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

А тези ваучери активирани ли са?
          ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

*#7780#ако иска LOCK code - 12345
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Чак сега се замислих- не се изказах правилно. Значи когато сложа карта на ваучер ми изписва "Няма СИМ- карта"- телефонът си работи, но немога да провеждам разговори и въобще всякаква комуникация с него. Може да се ползва за музика, игри, снимки и всички там глупости, които има. Обаче когато сложа карта на сметка (абонамент) всичко става както трябва да е. Изписва че си има СИМ карта и можеш да правиш всичко. Мисля си да не е кодиран, защото е бил купуван от магазин на Глобул, на сметка, а на мен ми трябва да го ползвам на ваучер и дали с разкодиране ще стане работата.

Коментар

Valenses написа:
                Чак сега се замислих- не се изказах правилно. Значи когато сложа карта на ваучер ми изписва "Няма СИМ- карта"- телефонът си работи, но немога да провеждам разговори и въобще всякаква комуникация с него. Може да се ползва за музика, игри, снимки и всички там глупости, които има. Обаче когато сложа карта на сметка (абонамент) всичко става както трябва да е. Изписва че си има СИМ карта и можеш да правиш всичко. Мисля си да не е кодиран, защото е бил купуван от магазин на Глобул, на сметка, а на мен ми трябва да го ползвам на ваучер и дали с разкодиране ще стане работата.
                Аз пак да попитам, тези карти-ваучер активирани ли са? На друг телефон работят ли?
                ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Активирани са и работят- ползват се всеки ден.

Коментар

Working...
                  X