dikanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чисто теоретично да приемем, че може да се сблъскате с това:
Collapse
X
-
Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?
-
nelegalniq написа:по добре го остави на пътя и може да извадиш късмет някой друг да го прегази и да ти заличи следите. А ако е камион, тогава следа и от човека няма да има. Малко на базик я ударихме тази тема, ама ако ти се случи ще ти се реве направо.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Пак пояснявам, че чисто теоретично приемаме, че извършителя знае, убеден е, и наистина никой няма да разбере, че това е той......изключваме вариантите че някой може да е видял каквото и да е.......и тва кво мисли съда и ква е практиката......отделен е въпроса че нашия съд не бачка по определена практика......но тва е друга тема - изключваме тва че ще се стига до съд......Няма начин да няма начин!
Коментар
-
pyntoto написа:Никой не знае как ще реагира,дори и ас всички приказки са глас в небитието.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
От темата личи, че много от хората тука не са запознати как протича едно дело в съда - стигне ли се до съд, няма значение виновен ли си или не. Колкото до съвеста, след като сме 100% сигурни, че човека е умрял, тя ще те гризе така или иначе. Така описаната ситуация се свежда до въпроса - да ти е тъпо че си избуксувал на главата на някой в затвора или пак същото, само че на свобода. Така че и аз бих го отместил от пътя и газ, "към полицията да се предам" ... да бе да ... точно в обратната посока. Времето лекува всичко.Дали ще ми прочетат поста със СРС-та и ако се случи някой ден тая ситуация, дали няма да го използват срещу мен в съда То от сега ме хваща параноята Yellow_Flash_Colorz_PDT_43
Коментар
-
Humppa
petar2202 написа:От темата личи, че много от хората тука не са запознати как протича едно дело в съда - стигне ли се до съд, няма значение виновен ли си или не. Колкото до съвеста, след като сме 100% сигурни, че човека е умрял, тя ще те гризе така или иначе. Така описаната ситуация се свежда до въпроса - да ти е тъпо че си избуксувал на главата на някой в затвора или пак същото, само че на свобода. Така че и аз бих го отместил от пътя и газ, "към полицията да се предам" ... да бе да ... точно в обратната посока. Времето лекува всичко.
Коментар
-
Аз не бих избягал.Предполагам,че ще ми се подкосят краката и ще се насера от паника и притеснение.Така наизуст е несериозно да си говорим,на всели психиката му реагира по различен начин.На някой може да не му мигне окото,а аз примерно доста ще се притесня.Със сигурност от сега мога да кажа е ще остана и викна полиция.Ако избягам ще се чувствам като мишка.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Tornado написа:paralesa написа:Ти убий човек,пък после върви разсъждавай така...Да видим след това колко ще изкараш преди съвестта да те докара я до психиатрия,я до гроба. Всеки един нормален човек,преживява тежко убийство,което е извършил (не говорим за ненормалници с по няколко убийства,изнасилвания,а за хора със чиста съвест)Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар