infineon написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чисто теоретично да приемем, че може да се сблъскате с това:
Collapse
X
-
Re: Чисто теоретично да приемем, че може да се сблъскате с т
SUS SCROFA написа:Румен_Хинчев написа:Бахти темата , приятели ....Дано не се случва никому , но живота ме учи постоянно на едно - не реагирай емоционално .Ферариста, имаше нещо друго предвид с този въпрос, а не да ви проверява уменията по първа помощ.
Само, ако няма възможност да се повика бърза помощ, при подобен инцидент се мести човек.Ичкин, ако те тресне кола, шанса да ти строшат врата е голям доста, но има и вариант счупени ребра да пробият белият дроб или други органи при това местене. Често при натрошени тазови кости, може да се получи разкъсване на основни артерии в тази област при преместване тип /метнах те на рамо/. Няма да коментирам черепните травми и последствията от аматьорско местене.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Добре де... При положение, че не си виновен, че на човека не може да се помогне и никой нищо не е видял ЗАЩО аджеба трябва да си усложняваш живота?! Дори и да отървеш присъдата ще изхабиш доста нерви... Този човек вече няма какво да губи... край, свършен факт..., но ти има какво да губиш - може да изгубиш семейство, родители, приятели и всичко, което си градил цял живот.Защо тогава трябва да съм съвестен гражданин за една недобросъвестна съдебна и изпълнителна власт??? Една власт, която подправя доказателства, потулва други срещу пари, осъжда невинни и пуска на свобода виновни? Защо?Аз нямам доверие в държавата... Истински ще съжалявам за човека и близките му, но няма да стана поредната "кокошка, за която няма прошка..."M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
msotiroff написа:Добре де... При положение, че не си виновен, че на човека не може да се помогне и никой нищо не е видял ЗАЩО аджеба трябва да си усложняваш живота?! Дори и да отървеш присъдата ще изхабиш доста нерви... Този човек вече няма какво да губи... край, свършен факт..., но ти има какво да губиш - може да изгубиш семейство, родители, приятели и всичко, което си градил цял живот.Защо тогава трябва да съм съвестен гражданин за една недобросъвестна съдебна и изпълнителна власт??? Една власт, която подправя доказателства, потулва други срещу пари, осъжда невинни и пуска на свобода виновни? Защо?Аз нямам доверие в държавата... Истински ще съжалявам за човека и близките му, но няма да стана поредната "кокошка, за която няма прошка..."ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Ти убий човек,пък после върви разсъждавай така...Да видим след това колко ще изкараш преди съвестта да те докара я до психиатрия,я до гроба. Всеки един нормален човек,преживява тежко убийство,което е извършил (не говорим за ненормалници с по няколко убийства,изнасилвания,а за хора със чиста съвест)Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:paralesa написа:Ти убий човек,пък после върви разсъждавай така...Да видим след това колко ще изкараш преди съвестта да те докара я до психиатрия,я до гроба. Всеки един нормален човек,преживява тежко убийство,което е извършил (не говорим за ненормалници с по няколко убийства,изнасилвания,а за хора със чиста съвест)ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
SUS SCROFA написа:Tornado написа:paralesa написа:Ти убий човек,пък после върви разсъждавай така...Да видим след това колко ще изкараш преди съвестта да те докара я до психиатрия,я до гроба. Всеки един нормален човек,преживява тежко убийство,което е извършил (не говорим за ненормалници с по няколко убийства,изнасилвания,а за хора със чиста съвест)Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
SUS SCROFA написа:infineon написа:KrAs написа:На първо четене бих си плюл на петите после най- вероятно ще запаля фиата в някоя гора и ще го обявя за колата. И като си тръгнеш незнаеш дали няма на някой това да му направи впечатление примерно. И след като разбере за катастрофата няма да се сети за теб. Никога неможе да си 100 % сигурен че никой няма да те видиИстината е че трябва да направят много по сериозни наказания за пешеходци които пресичат неправилно или го правят опасно. Друг начин няма.Вината в повечето случаи си е споделена и на двамата.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
[quote="infineon"][quote="SUS SCROFA"][quote="infineon"]KrAs написа:На първо четене бих си плюл на петите после най- вероятно ще запаля фиата в някоя гора и ще го обявя за колата. И като си тръгнеш незнаеш дали няма на някой това да му направи Мястото на такива хора не е на пътя. Или поне не сами.Пътищата не са пътеки в парка където да вървиш и да блееш. Това е все едно да ходиш по релсите на влака и да се надяваш че машиниста ще успее да те види и да спре.на време.
ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Мойто мнение е,че при тази ситуация бих си понесъл съответното наказание не бих скрил такова нещо защото в момента може и да нямам никъква реакция и ще гледам като бик в дискотека но после ще ме трогне съвесчицата и...! А и има и друго положение КАРАИ С ТАКАВА СКОРОСТ,ЧЕ ПРИ ОПАСНОСТ ДА МОЖЕШ ДА ОТРЕАГИРАШ! Сутринта бях свидетел как един ме изпревари от ЛЯВО и се блъсна в една спирка. А какво щеше да стане ако на тази спирка имаше хора,............
Коментар
-
Лично аз при ситуация в която недвусмислено личи, че виновен пешеходец лежи пред колата ми, и аз невинно съм причинил смърта му, ще го отстраня от пътя така че евентуално друг да не го сгази, и ще си бия шута от ситуацията......тва при положение че съм абсолютно убеден че няма свидетели, и щети по колата(или поне такива дето са отстраними)......съвеста може и да ме гризе, може и да не ме гризе, тва няма как да знам и предвидя, не съм трепал досега......но със сигурност знам че дали ще се предам или не, дали ще ме осъдят или не, дали ще ми се размине или не, тва че съм убил човек няма да промени съвеста ми - смешно е да се твърди че като се предаде човек, и въпреки че го осъдят условно да речем, и след това в него ще нахлуе блажество и съвеста му ще е чиста.....нищо подобно......еми след като е така защо след като съм невинен да се докарвам ядове......отделен е въпроса че дошлите куки могат да ме изскарат виновен както си искат, съдията няма да е бил на мястото, и ще гледа кво са писали тия и прочее фактори, който не са в моя полза.......Тва може и да се разминава с реакцията на някой, но това мисля че ще направя аз, в ситуация от сорта когато са налице тия факти......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Лично аз при ситуация в която недвусмислено личи, че виновен пешеходец лежи пред колата ми, и аз невинно съм причинил смърта му, ще го отстраня от пътя така че евентуално друг да не го сгази, и ще си бия шута от ситуацията......тва при положение че съм абсолютно убеден че няма свидетели, и щети по колата(или поне такива дето са отстраними)......съвеста може и да ме гризе, може и да не ме гризе, тва няма как да знам и предвидя, не съм трепал досега......но със сигурност знам че дали ще се предам или не, дали ще ме осъдят или не, дали ще ми се размине или не, тва че съм убил човек няма да промени съвеста ми - смешно е да се твърди че като се предаде човек, и въпреки че го осъдят условно да речем, и след това в него ще нахлуе блажество и съвеста му ще е чиста.....нищо подобно......еми след като е така защо след като съм невинен да се докарвам ядове......отделен е въпроса че дошлите куки могат да ме изскарат виновен както си искат, съдията няма да е бил на мястото, и ще гледа кво са писали тия и прочее фактори, който не са в моя полза.......Тва може и да се разминава с реакцията на някой, но това мисля че ще направя аз, в ситуация от сорта когато са налице тия факти......Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Аз не казвам че ще спа като пеленаче, казвам че ще спя еднакво след такава случка, независимо дали ще ме осъдят, или ще се скатая и отърва като невинен......а ако морално и юридически съм невивен, защо трябва да се осланям да нашия съд за да ми каже това......при положение че съвеста ми ще е все с убийство натоварена.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:ще го отстраня от пътя така че евентуално друг да не го сгази,
Коментар
-
Първият път случайно,втория съвпадение............от там нататък.....Колега ,щом няма никой и си сам ,оня си остава на пътя ,ти си продължаваш.Все пак е България -всичко може да се очаква.Ако целта ти е да видиш моралните терзания на хорицата дето се борят за живота си в тая наща дупка,тоя пешеходец чисто теоретично се е бил предал ,ударил е две чаши спирт и привлечен от блясъка на 4300к ксенон ти удряш джакпота точно там дето не очакваш заек.ЕЕЕЕ късмет,поне тоя път,............и за двамата ти си ходиш по-живо ,по-здраво,нашия герой на очна ставка при Бай Петър. Ако е истинска ситуация при дадените известни отговора е един-всеки се спасява по единично.Продължавам с линейна скорост,на другия ден си лея куршум при някоя врачка и курбан с извинението че съм блъснал куче и съм оцелял.Мойта гледна точка.Абсурдистан-няма морал,етика и кво и да е,а и Хорейшийо не се е вяскал,така че ................Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар