Каквото и да си пишем тук аз казвам: Да не дава господ да изпаднем в такава ситуация, защото съм сигурен, че никой от нас няма да предполага каква ще му бъде реакцията. Лично за мен: Няма да бъда на себе си и сигурно реакцията ми ще бъде повлияна шок. Надали ще се случи, като по филмите. Изпадал съм в подобни ситуации...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чисто теоретично да приемем, че може да се сблъскате с това:
Collapse
X
-
Поправете ме ако греша но това с качването не трябва да правите, до колкото знам човек в такова състояне не трябва да се мърда, вътрешни наранявания, гръбнак "анд шитс". Най- много после да ви излезе през носа това качване.Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
Къде ще бягате/ме. Нищо не остава скрито покрито. Веднага на следващия ден след злополуката в този раздел ама в тема "Видях те- ти ли беше" ще се появи описание, номер на автомобила и сигурно името но шофьора . Бе няма скриване с този интернет. Дано не ни си случва, че в България ще ти скъсат г*за в съда. А като стана въпрос за съвест ами, че то аз и да се предам пак няма да мога да спя като знам, че съм убил човек, макар и не по моя вина .
Коментар
-
Местенето на блъснат човек, без да сте специалисти и да знаете какво правите, е най-голямата простотия, която може да направите в случая. Ако все още е жив, със сигурност ще го доуморите. Единствения вариант да му помогнете, е да викнете Бърза помощ, а не да си играете на "Спешно отделение".
Коментар
-
dikanio написа:Местенето на блъснат човек, без да сте специалисти и да знаете какво правите, е най-голямата простотия, която може да направите в случая. Ако все още е жив, със сигурност ще го доуморите. Единствения вариант да му помогнете, е да викнете Бърза помощ, а не да си играете на "Спешно отделение".Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
dikanio написа:Местенето на блъснат човек, без да сте специалисти и да знаете какво правите, е най-голямата простотия, която може да направите в случая. Ако все още е жив, със сигурност ще го доуморите. Единствения вариант да му помогнете, е да викнете Бърза помощ, а не да си играете на "Спешно отделение".FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
защото, в темата изрично е посочено, че човека е мъртъв. Аз не знам как да определя, дали някой има или няма травма на врата. Може да има пукнато ребро и да му срежеш дроба или сърцето и бог знае какво още. Може да му е счупен таза или пък бедрената кост и да му скъсаш бедрената артерията, не помня как точно се казваше. Първото, на което учеха в курса за първа помощ едно време, и едно от малкото, които си спомням е, че не трябва да се мести пострадалия, освен ако няма някакви извънредни обстоятелства, примерно намира се в горяща кола. Всичко опира и до личната преценка все пак. Поемайки риска да го преместите, може и да му спасите живота. Не съм попадал в такава ситуация, и така на теория ми е много лесно да говоря.
Коментар
-
Бахти темата , приятели ....Дано не се случва никому , но живота ме учи постоянно на едно - не реагирай емоционално .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
От какво да избяга човек? - от съвестта си не може /ако има такава/! От наказанието?-няма наказание без престъпление са казали древните римляни. Всичко е въпрос на доказване и решаваща дума има авто-техническата експертиза и най-вече "опасната зона", която може да осветли колегата Immortal, тъй като от прочетеното по-горе разбарх, че е ескперт в тази област. И НАЙ-ВЕЧЕ НА НИКООЙ ДА НЕ МУ СЕ СЛУЧВА ДА ПОПАДА В ТАКАВА СИТУАЦИЯ !
Коментар
-
Уникално!!!Още утре ще изпълня ситуацията. След това ще споделя как съм реагирал.Който каквото и да напише съм 1000000% сигурен, че като му се случи няма да знае къде е, а още по-малко какво ще направи.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Не дай боже никому такава ситуация но това какво ще напишем тук и как би реагирал всеки от нас в подобна ситуация са две корено различни неща .Никой не може да е сигурен че ако изпадне в подобен стрес ще вземе правилното решение почето хора както и аз сигурно биха духнали а дали има или няма свидетели времето ще покаже.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
KrAs написа:На първо четене бих си плюл на петите после най- вероятно ще запаля фиата в някоя гора и ще го обявя за откраднат.Съвеста е хубаво нещо, но в случая пак ще изгоря защото всички знаем че и пешеходец да падне от небето си виновен! Не виждам вариант, в който ще изляза чист от ситуацията какво печелиш с това, че ще останеш като ще ти отровят живота на ен-та степен, а накрая ще стигнеш до извода, че си виновен. Но дано не се дава повод за проверка на теорията на колегата. Колега каква улика остава ако е в друг град нямаш досие и тн. все пак Хорейшо не броди по витошка и да дойде да каже "даа следи от спирачки гумите са... мишлен с размер..дот.. има и червена пръст от паркинга пред блок. 40. да остане парче боя и да се окаже, че е поръчкова и само аз и още един човек, който е извън страната имаме. Виж параноята е нещо много лошо най - вероятно ще те побърка очакването всеки момент да ти разбият вратата.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Re: Чисто теоретично да приемем, че може да се сблъскате с т
Румен_Хинчев написа:Бахти темата , приятели ....Дано не се случва никому , но живота ме учи постоянно на едно - не реагирай емоционално .ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар