Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вече и аз съм със Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вече и аз съм със Типо

Здравейте колеги от две седмици съм притежател на Фиат Типо 1.4mi 1990г.Колата е взех от приятел със удър отпред за 300лв. Мислеше да е продава на части но му се помолих да ми е даде на мен със уговорката че отново ще се движе понеже знам че се грижеше добре за нея а незнам защо след ударът не му се занимаваше да е прави.Тази сутрин е изтеглих ме със баща ми до майсторите след това отидох до една морга да купя нова врата и до една седмица ще е готова и ще карам типацияяя ето и малко снимки петък ще ходя до майсторите да видя до къде са стигна ли и ще има още снимки. http://wartbi.snimka.bg/automobiles/...81565.22889864 Поздрави

Поздравления, най-вече затова че си спасил от "сигурна смърт" една италианка и ще и вдъхнеш сили за нов живот :D Чакаме снимки, когато ще е вече възстановена след травмата.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Честито ! Удара не изглежда да е много сериозен,дано да нямаш проблеми след това !
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Вече и аз съм със Типо

Честито , момче !А под дървото ФИАТ 128 ли се крие
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Вече и аз съм със Типо

Не колега другото е Фиат Фиорино 1050. То също е малко ударено дядо ми преди 4 години прилетя през един канал и като е паднал на гуми предният мост се е изкривил малко и сега въврви малко на една страна ще го оправям и него но нека първо си оправя типото.

Коментар

Вече и аз съм със Типо

Успех , Колега !Спокойно и полека ще се справиш

Коментар

Успех колега с начинанието.Дълги и безавариини километри и да идваш с нея на срешите.
              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Коментар

Благодаря ви колеги.Ще идвам и още как даже ще съм ви благодарен ако ми кажете как мога да се сдобия и аз със един стикер на форума.

Коментар

Хм, мен ако питаш много си дал, врата броня радиатор, гредичките отпред, боядисване, сигурно още нещо счупено ще излезе. За 1000 лева с повече търсене може браво да си намериш.
                    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                    FIAT БРАВО 1.2 16v
                    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Честито колега :P
                      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Радиаторът е здрав вратата е взех за 40лв бронята за сега ще е тази спукана е само на едно място и не е много. Смятам за първо време да не е боядисвам цалата а само предницата и вратата майсторите ми казаха че ремонтът ми ще излезе към 650лв знам че можех да купя за тези пари друга но просто исках да спася тази.

Коментар

Честито
                          Виж бейби не сме глупаци,
                          ние сме отбор от здравеняци.
                          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Вече и аз съм със Типо

Света е оцелял защото има хора като теб , които не свеждат всичко до сметки !Браво !

Коментар

infineon написа:
                              Хм, мен ако питаш много си дал, врата броня радиатор, гредичките отпред, боядисване, сигурно още нещо счупено ще излезе. За 1000 лева с повече търсене може браво да си намериш.
                              Защо така отчайваш колегата ... Частите му са не повече от 200-300 лв. в най-лошия случай,като дори тези пари са много,при една добра цена за поправка ще стане пак кола.Едно читаво типо е 1000-1500 лв.
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                              X