Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Парният влак за Банкя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Парният влак за Банкя

Ретро влак с парен локомотив тръгва от София до БанкяКолеги возихте ли се?Аз свърших тази работа миналия петък и бях силно впечатлен! Все едно бях в миналия век!Пуфтъенето на машината, екипа машинисти-ентусиасти, многото хора покрай композицията създаваха едно приятно забравено усещане от миналото...Влака тръгва от централна гара
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Малеееее, моя дребния какъвто е любител на "вака-вака"... Ако го кача при машиниста ще откачи 1/2 от играчките са ни влакове, вагони и книжки за влакове ))) Задължително ще се пробва

Коментар

Дай информация за часовете, в които пътува! Искам да кача децата на истински влак, че те само на картинка са го гледали!На мен ми е мечта да подкарам такъв локомотив от 10 годишен!
      Няма начин да няма начин!

Коментар

влак

http://www.cross-bg.net/index.php?_rt=1199988хубаво е да се види такова нещо особенно децата
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Като съм бил 3-4 клас все на гарата в Ямбол съм играл, а колко бой съм изял за това, не е истина просто!
          Няма начин да няма начин!

Коментар

Якоооооооооооо, супер, нека им опуши контактната мрежа

Коментар

Парния влак за Банкя

Похвално .В реставрацията на локомотива взеха участие мои приятели от ,, ТРАКЦИЯ ’’ АД с. Самуил
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

FEN TEMPRA BG написа:
                Как ще им я опуши, като се движи веднъж на ден, а по линията пътуват мотриси през половин час? А иначе идеята е супер и се надявам парният локомотив да продължи да пуфти!
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

FEN TEMPRA BG написа:
                  Как ще им я опуши, като се движи веднъж на ден, а по линията пътуват мотриси през половин час? Майтап, бе Уили, да им я опуши, та да им върви по-мазно на електричките

Коментар

nikolovvd написа:
                    Като съм бил 3-4 клас все на гарата в Ямбол съм играл, а колко бой съм изял за това, не е истина просто!
                    В депото имаше един парен локомотив... колко кюмюр съм му "хвърлил" на ужким...А въпросния влак го видях и заснех преди няколко седмици, като пътувах за Гърция - разминахме се с него някъде между Сандански и Благоевград.Хубаво е да има нещо такова, да ни припомня старите времена.Ама защо само София - Банкя?!?Да го пуснат на около-Българска обиколка. И аз бих се качил с кеф.

Коментар

Ще издържи ли цяла обиколка на България?
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                        Ще издържи много повече, отколкото новите Сименси. Гарантирам!Само огнярът трябва да се сменя от време на време, щото той може и да не издържи

Коментар

влакчето се движи всеки ден и напълно замени електричките за Банкя голем кеф да гледаш как си Пуфка и свирка
                          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Парния влак за Банкя

Immortal написа:
                            kosta написа:
                            Ще издържи много повече, отколкото новите Сименси. Гарантирам!Само огнярът трябва да се сменя от време на време, щото той може и да не издържи
                            Да не мислиш , че постоянно фърга ( хвърля ) кюмюр ?Вдига си парата и след това се подпира по железата . Кочегар да си на днешно време
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                            X