Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ми разбиха колата за 10 минути

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Vladim написа:
    Съжалявам за случката. Това е част от заобикалящата ни реалност. Обади ли се в полицията, или и този случай е -1 в статистиката с престъпления?
    Не съм се обаждал в полицията. Нямам вяра в тези органи, както и в почти всички държавни такива. Освен загуба на нерви, пари и време, не смятам че ще получа правосъдие.
    Ползвайте мигачи!
    Sometimes I feel like screaming

Коментар

Да за съжаление няма кой знае каква полза.Но когато постъпват повече сигнали в полицията все нещо ще се промени поне малко, по-добре е дори и да знаем, че няма да има полза, да сигнализираме такива кажби, все пак има и началници който си гледат работата и поне могат евентуално да засилят присъствието и проверките на съмнителни лица, поне малко ще има положителен ефект.Нека да се подават сигнали за да се знае, че някъде нещата не са наред и кмета ще се сети че за да спечели изборите трябва да направи нещо.Ако не звъним и не пишем жалби по лошо ще стане.От към разкриване на такива леки престъпления с мизерния бюджет едвали има шанс да се разкрият, но може да се направи нещо по превенцията на този тип престъпления с наличните сили и средства без да се натоварва никой освен редовите патрулни полицай.Трябва да се сигнализира да им се дава зор за да се работи.
      КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

EasternAlien написа:
        Не съм се обаждал в полицията. Нямам вяра в тези органи, както и в почти всички държавни такива. Освен загуба на нерви, пари и време, не смятам че ще получа правосъдие.
        Да, а после излизат пред медиите и казват, че престъпността намалява и се тупат в гърдите. Тъпо е!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
        X