Съжалявам за случката - за съжаление има хора, които предпочитат да си набавят нужните средства по този начин...Не знам защо обвинявате правителството... едно време, по комунистическо, хората си сваляха чистачките от колите, защото пак се крадеше. Дребните кражби не са пряко свързани с икономическата обстановка, а по-скоро с манталитета на хората...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ми разбиха колата за 10 минути
Collapse
X
-
Immortal написа:Преди години масово се източваше гориво, включително и чрез пробиване на резервоара. Масово се крадяха чистачки, джанти, гуми, касетофони и каквото се сетите от автомобилите. След време тия неща замряха. Дори кражбите на по-обикновени автомобили замряха. Крадяха се само скъпи луксозни коли.Няколко пъти съм си забравял колата отключена с ключовете вътре на оживени места, по цяла нощ. На сутринта всичко си е било там.От няколко месеца пак масово започна да се краде на дребно. Касетофончета, чанти от вътре, джанти, гуми... Засилиха се дребните кражби.Това естествено е следствие от масовото обедняване на хората - което никой не може да оспори. За това обедняване е виновна икономическата обосновка - а за нея пряка или косвена вина има правителството.Сега по-ясен ли съм?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Клега това да не е станало пред фантастико?Аз там все се притеснявам и пред Била е кофти, много често все някои се навърта там.Много скапан квартал, наркомански и цигански трагедия.За 2 години 3 пъти ми разбиват едната кола единия път не можах да ги осетя искаха да я откраднат ама не са могли да я запалят.Ма и народа ни е калпав. Пред магазин сутрин си има хора едва ли никой не е чул и видял, просто повечето си гледат и не им дреме щом не е на тяхната кола.КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
Immortal написа:Съчувствам ти колега.Хората пак огладняха така, че скоро ще почнат пак да крадат гориво от резервоарите на колите.До там ни докараха поредицата "успешни" правителства.pecata написа:На българина за всичко му е виновно правителството.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Кофти работа и аз съм потърпевш! Миналата година ноември излизам за работа с нов диск музика в ръка и с песен на уста а какво сварих-нямаше го катализатора от багажника (нов беше щях да го монтирам) колони за 1000 лв инструменти маркови Пуснах жалба в районното управление и какво стана след 1 седмица ми връщат писмо от прокуратурата,че краденото е било на стойност под минималната работна заплата и прокуратурата нямало смисъл да се занимава и закриват случая?!?!При положение,че писах СТОЙНОСТА НА ОТКРАДНАТОТО ВЪЗЛИЗА НАД 1000ЛВ е и полиция няма и разледващи на майната си!! Ако не знаете за кражби се викат КАТ на мен катаджий дойдоха на огледа!!! Както и да е!!! Просто сме толкова завистливо племе и толкова гледаме как да си направим мръсно един на друг,че не е истина просто!! Сега съм с още по-силна музика с тази разлика,че всичко се сваля като се прибера от работа!! и сега може би този който е взел тези колони да си ги сложи вътре в ковчега а катализатора като изгнива да му чисти душата мръсна от мириса на разлагаща се плът!!! И разбрах от този случай че табелите ПОЛИЦИЯ на колии така нататък са само за парлама!! ПОЛИЦИЯ И ПРАВОСЪДИЕ НЯМА В БЪЛГАРИЯ!!! Извинявам се ако съм бил груб на места!
Коментар
-
Е хора егати политическият гългоч спретнахте тук!На мен пък ми е виновен ЧЕС Кюстендил, в деня в който работиха на стълба пред нас, и остана същият без улично осветление и се опитаха да ми свалят задният джам през ноща...Това е старо от преди половин година, ма да ми олекне, че още ми държи влага - нов джам от змийската фирма 150 кинта, врата със джам от морга 80, е естествено избрах вторият вмариант
Коментар
-
Как ще се случат такива неща? Момчета и момичета живеем в прекрасна държава в която няма кражби , а и политиците си вършат прекрасно работата.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Забелязвам че в почти всяка тема е намесено правителството няма смисъл да го обсъждаме виновно е спор няма.Пожелавам на всеки колега да не му се случва това, а ако се случи недай боже да заварите как копелето е влязло до половина през прозореца, а вие съвсем случайно имате бухалка в ръката и вече сте зад него. И колкото и да ви се струва странно и нехуманно ще го сложа легнал на паважа и ще му смажа ръцете докато не станат на пихтия ако трябва ще мина няколко пъти защото такива гадове не заслужават щом има сила да чупи и да краде значи може да мъкне и да бърка бетон.П.С. някаде имах една газова писалка за кола чудя се дали да не я инсталирам. Гладни времена настанаха колеги прибирайте си чистачките, капачките на винтилите, по 5 литра в резервоара и ЦД-то с шейничката :ДFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
Immortal написа:Преди години масово се източваше гориво, включително и чрез пробиване на резервоара. Масово се крадяха чистачки, джанти, гуми, касетофони и каквото се сетите от автомобилите. След време тия неща замряха. Дори кражбите на по-обикновени автомобили замряха. Крадяха се само скъпи луксозни коли.Няколко пъти съм си забравял колата отключена с ключовете вътре на оживени места, по цяла нощ. На сутринта всичко си е било там.От няколко месеца пак масово започна да се краде на дребно. Касетофончета, чанти от вътре, джанти, гуми... Засилиха се дребните кражби.Това естествено е следствие от масовото обедняване на хората - което никой не може да оспори. За това обедняване е виновна икономическата обосновка - а за нея пряка или косвена вина има правителството.Сега по-ясен ли съм?Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
stooes написа:Единственото логично нещо е или да се впишеш в средата (да си българин) или да се дистанцираш (имиграция)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар