Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво каза Алексей Петров пред Канал 3

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dikanio написа:
    ele, трябва да основеш собствена философска школа. Как пък на всичко и всеки си контра, и по всички въпроси си компетентна?! Все да кажеш последната дума, и винаги с подигравателен тон. p.s. Тебе само мъж, тип Гацо Бацов, може да те вкара в пътя
    На всичко? нещо си се объркал - виж в колко теми пиша и след това се изказвай. Що си мислиш, че все казвам последната дума? А подигравателният тон си е в твоето въображение, за което аз нищо не мога да направя. И... благодаря, много съм си добре, ако не ти харесва какво пиша - не чети - всеки има право на мнение и ако твоето се влияе от сексуалните ти контакти, това не значи, че всички са като теб. така че Гацо Бацов може да си го задържиш и да го предложиш на някой друг.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ele , държиш се високомерно и често пъти предизвикваш негативни изказвания . Не ти прилича на интелекта . Щом няколко човека ти го казват е редно да се замислиш.
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

ele написа:
        На всичко?
        Намери един твой пост, в който се съгласяваш с нечие чуждо мнение, за каквото и да е. Моля те, ако има такъв, прати ми линк към темата на лични съобщения. Който има желание може да направи същото, ако намери такова мнение на ele, има една от мен!
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
          ele написа:
          На всичко?
          Намери един твой пост, в който се съгласяваш с нечие чуждо мнение, за каквото и да е. Моля те, ако има такъв, прати ми линк към темата на лични съобщения. Който има желание може да направи същото, ако намери такова мнение на ele, има една от мен!
          ele написа:
          @snake - това, че Ови Мапс е по-добра, го казвате само ти, Дидо и май Краси.Другите не са на това мнение.Няма по-детайлна карта от OFRM.
          И аз го казва. А картата от OFRM е пълна боза. Преди даваше всички блокове на Графа в Ямбол, както и някои офроуд маршрути, по които сме се движели, след един ъпдейт изчезнаха. Писах им, а отговорът чисто и просто беше - въобразявате си. Веднага споследният ъпдейт на картата, без да има нов след това, навигацията непрекъснато ми изписва, че картата е стара и трябва да се обнови. Съпортът им е добър, ама отговорите им по-скоро са за замазване на очите, то май и ъпдейтите им. Безкрайно съм недоволна и ням да си подновя абонамента, особено след като взех нокията. Другата ми навигация е с карта на Домино, не е много пълна, ама поне като има обновяване, се обновява нещо в положителна посока, ама и там не си спомням от кога не е обновявана картата....
          Тук,ele се съгласява с цели 3 персони - Snake,Дидо и Краси. Искам бирата добре охладена ! П.П Кво ли не прави човек за една бира ...
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Touché :D
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Някой да извика стар’загорските медии да снимат колегата Princo , отправящ се на бирепитие в Пазарджик .
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Какво каза Алексей Петров пред Канал 3

Румен_Хинчев написа:
                Ele , държиш се високомерно и често пъти предизвикваш негативни изказвания . Не ти прилича на интелекта . Щом няколко човека ти го казват е редно да се замислиш.
                Покори се ele, жените трябва да са покорни, не забравяй, че ориента е оказал силно влияние върху генома на българския мъж. Така, че не надигай глас когато мъжете спорят, научи се на хитри женски номерца и кротувай. :DХайде пишете по-темата, стига с този спам , кажете нещо за кончината на Мишо -бирата /бог да го прости/, не ми се пуска отделна тема сега, не е лесно да си бизнесмен в БГ.
                ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Re: Какво каза Алексей Петров пред Канал 3

SUS SCROFA написа:
                  Румен_Хинчев написа:
                  Покори се ele, жените трябва да са покорни, не забравяй, че ориента е оказал силно влияние върху генома на българския мъж. Така, че не надигай глас когато мъжете спорят, научи се на хитри женски номерца и кротувай. :DХайде пишете по-темата, стига с този спам , кажете нещо за кончината на Мишо -бирата /бог да го прости/, не ми се пуска отделна тема сега, не е лесно да си бизнесмен в БГ.
                  Kaто каза за Мишо Бирата (бог да го прости)...Ей, хора около 40 -те. Пийте си редовно преди лягане Аспирин Протект.ПС: Да. Не е лесно да си бизнесмен.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                  X