Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво каза Алексей Петров пред Канал 3

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво каза Алексей Петров пред Канал 3

Ти май харесваш и транквиланти....
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Какво каза Алексей Петров пред Канал 3

Румен_Хинчев написа:
      Ти май харесваш и транквиланти....
      Нали не очакваш да отговоря на тази жалка провокация? Опитай пак, но по-късно , когато разумните същества спят.
      ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

vvvasilev написа:
        Ами цитирам неща, които са публично достояние на сайта на банката.
        Това имам предвид и аз, всичките тези "ние", "успяхме" и прочие, съвсем не се дължат на теб, участието ти в "тази" банка или по какъвто и да било друг начин на личните ти качества, успехи или пробиви там, където си. И затова е някакси надменно и леко смешно да говориш от позиция, която никога не си имал. @SUS SCROFA, мненията ти са интересни, далеч съм от мисълта, че са лишени от съдържание. Просто просветлението ти към масирани форумни участия е изключително внезапно.

Коментар

Orcinus написа:
          vvvasilev написа:
          Ами цитирам неща, които са публично достояние на сайта на банката.
          Това имам предвид и аз, всичките тези "ние", "успяхме" и прочие, съвсем не се дължат на теб, участието ти в "тази" банка или по какъвто и да било друг начин на личните ти качества, успехи или пробиви там, където си. И затова е някакси надменно и леко смешно да говориш от позиция, която никога не си имал. @SUS SCROFA, мненията ти са интересни, далеч съм от мисълта, че са лишени от съдържание. Просто просветлението ти към масирани форумни участия е изключително внезапно.
          Форумната ми активност зависи от работата ми. Сега мога. Не мисля, че мненията ми са интересни, но смятам, че тези дискусии са полезни за мен, а надявам се и за всички останали.

Коментар

Това имам предвид и аз, всичките тези "ние", "успяхме" и прочие, съвсем не се дължат на теб, участието ти в "тази" банка или по какъвто и да било друг начин на личните ти качества, успехи или пробиви там, където си. И затова е някакси надменно и леко смешно да говориш от позиция, която никога не си имал.
            Ами вярвам, че всеки прави каквото се изисква и допринася Сигурен съм, че ти си супер важен в твоята работа. Говоря в ние защото се чувствам част от големия отбор.
            Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
            ----------------------------
            Ignorance is a bliss

Коментар

vvvasilev написа:
              Ами вярвам, че всеки прави каквото се изисква и допринася Сигурен съм, че ти си супер важен в твоята работа. Говоря в ние защото се чувствам част от големия отбор.
              Правя, ръководя, изисквам и допринасям, но доколкото мога. И доколкото имам правомощия за случващото се. НО никога не бих си позволил да взема официална позиция ПУБЛИЧНО от името на компанията, която представлявам и в която работя без изрично разрешение от страна на централното ръководство на фирмата. Мултинационална компания, в която заемам позиция на определено ръководно ниво. Въпрос на фирмена ЕТИКА, която ти потъпкваш безапелационно. И понеже темата беше Алексей Петров, изгледах цялото интервю, може би поради уважението ми към Сашо Диков, който си е колос в типа журналистика, която винаги ми е допадала. И да, много от тезите на А. Петров са интересни, не дотам забавни, но може би фрапиращо интересни.

Коментар

SUS SCROFA написа:
                Нещата, в които вярваш сега, зависят от нещата, които коментираме. "Ако не се интересуваш от политика, политиката ще се поинтересува от теб"-не гарантирам че е точен цитатът.
                Човек е в зависимост от някакво събитие или вещ или явление или каквото и да е в най-общ смисъл точно толкова, колкото СИ позволи да бъде зависим. Започнах да мисля повече за себе си, типично за егоцентризма на мъжете в средата на тридесетте......./ години като възраст /, пред дверите на четиридесетте......Станал съм пълен егоист и мисля само за себе си, двете ми дъщери, съпругата ми и баща ми и майка ми, които са вече покойници.А що се отнася до схващанията и вярата ми не в религиозен смисъл, вярвам безприкословно само на един човек. Оставям на въображението ти да прецениш кой е той...... P.S.Незнам кой си, незнам и защо си с друг нейм, до колкото разбрах........но е удоволствие да се води диалог с теб.

Коментар

Явор Митев написа:
                  SUS SCROFA написа:
                  Нещата, в които вярваш сега, зависят от нещата, които коментираме. "Ако не се интересуваш от политика, политиката ще се поинтересува от теб"-не гарантирам че е точен цитатът.
                  Човек е............:
                  Огромен проблем за нашето общество е този начин на мислене. Забелязвам, че той намира почва именно в главите на разумните и можещи хора. Хора, които могат трезво да оценят своите възможности и правят разлика между "аз искам" и "аз мога". Отдръпването на тези хора от много сфери на обществения, в това число и политически живот в страната, позволи на една друга категория хора да изплуват и да се насадят трайно на позиции, които грам не кореспондират с техните възможности. Хора, които освен, че са неможещи, са и неспособни да разберат, че са такива. Те мислят, че са незаменими и безценни и че "друга алтернатива няма". Някой някъде беше написал, "Ако не си знаеш цената, не се мисли за безценен". А когато около тях има само подобен тип хора, те няма как да си "сверят часовника" и да усетят,че не са "качествен матРиал". Оправдавам разочарованието и безразличието, но неоправдавам неучастието, дори и само като форумно говорене. :D П.С. Никога не съм участвал в този форум под друг ник. Участвал съм в други форуми за итал. автомобили, за това ставаше дума :D .

Коментар

Прав си....но нека разграничим обществения от политическия живот. Аз визирам последния. Знам, че обществото ни е озверено и пасивно, но пък мисля, че няма друга алтернатива именно поради факта, че му липсва стимул.За това и обществото не гласува. Защото вече не вярва в обективността на политическия живот, нито в потенциала му, камо ли в представителите му.

Коментар

Orcinus написа:
                      И понеже темата беше Алексей Петров, изгледах цялото интервю, може би поради уважението ми към Сашо Диков, който си е колос в типа журналистика, която винаги ми е допадала. И да, много от тезите на А. Петров са интересни, не дотам забавни, но може би фрапиращо интересни.
                      Що годе и аз мисля така ... с изключение на факта, че Диков напоследък прекалява малко и напоследък не ми е достатъчно обективен ... А Алексей ... наистина ми е просто интересен ... или можеби по-точната дума е любопитен ... А хората, отхвърлящи когото и да било с лека ръка, без аргументи ... само мога да съжалявам, че моногамията им затваря очите ...
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Явор Митев написа:
                        Прав си....но нека разграничим обществения от политическия живот. Аз визирам последния. Знам, че обществото ни е озверено и пасивно, но пък мисля, че няма друга алтернатива именно поради факта, че му липсва стимул.За това и обществото не гласува. Защото вече не вярва в обективността на политическия живот, нито в потенциала му, камо ли в представителите му.
                        Неучастието не решава нищо. Политиката е всичко, тя е като парите, пряко или косвено всичко зависи от тях под една или друга форма.Неучаствайки оставяме всичко в ръцете на една друга категория хора, за която говорехме по-горе.Политиката никога няма да бъде обективна, а нейните представители са такива каквито сме и ние. Ако забелязваш, колкото повече изпростява народът /мразя тази дума/, толкова повече изглупяват и простеят и правителствата и депутатите. Както казваше баба ми лека и пръст, "от воднисто млЕко, каймак не можеш да избиеш". Стимулът ние сами трябва да си го създадем.Твърде млада демокрация сме, а и сме твърде млада държава. Хората не осъзнават, че демокрацията не е набор от управленски инструменти, а е сътояние на духа на всеки един гражданин и селянин, който населява определена държава. Дълго ще страдаме от постоталитарния синдром. Все ще чакаме някой да ни оправи и в прекия и в преносния смисъл на тази дума. :D .

Коментар

Ichkin написа:
                          Orcinus написа:
                          И понеже темата беше Алексей Петров, изгледах цялото интервю, може би поради уважението ми към Сашо Диков, който си е колос в типа журналистика, която винаги ми е допадала. И да, много от тезите на А. Петров са интересни, не дотам забавни, но може би фрапиращо интересни.
                          Що годе и аз мисля така ... с изключение на факта, че Диков напоследък прекалява малко и напоследък не ми е достатъчно обективен ... А Алексей ... наистина ми е просто интересен ... или може би по-точната дума е любопитен ... А хората, отхвърлящи когото и да било с лека ръка, без аргументи ... само мога да съжалявам, че моногамията им затваря очите ...
                          Моногамията е хубаво нещо, но когато се изразява в любовта към определена марка коли. :D Диков продължава да бъде обективен и адекватен, а щом той само е такъв, останалата журналя е пълна подлога. Най-много ме е яд, че те се самоцензурират. Никой не иска от тях да се слагат. Алексей е точно токова интересен, колкото и Бойко.

Коментар

Е, те си ни оправят бе човек - ежедневно - политиците, чуждите фирми - най-вече банки, полицаите, престъпниците и кой ли още не.Това е неспасяемо - в България няма и според мен скоро няма шанс да има гражданско общество.Тия напъни като протестите за горивата наистина дават някаква надежда, ама тя тази искрица лесно гасне.Аз винаги съм казвал - искам да ни поробят американците, та да ни оправят - иначе няма да станат нещата.
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                              Е, те си ни оправят бе човек - ежедневно - политиците, чуждите фирми - най-вече банки, полицаите, престъпниците и кой ли още не.Това е неспасяемо - в България няма и според мен скоро няма шанс да има гражданско общество.Тия напъни като протестите за горивата наистина дават някаква надежда, ама тя тази искрица лесно гасне.Аз винаги съм казвал - искам да ни поробят американците, та да ни оправят - иначе няма да станат нещата.
                              В цял свят хората се борят за свобода и независимост, а ние искаме някой да ни поробва.Не така, това е глупаво.

Коментар

Ако някой вярва на Алексей си губи времето. Човека е обучаван точно в областта на дезинформацията и манипулирането.Относно банките ще е хубаво държавните пари да са в БНБ, но на практика не във всеки окръжен град има БНБ, а да не говорим за по-малките.От друга страна у нас почти не останаха български банки освен Първа инвестиционна банка до колкото знам. С други думи, парите и в БНБ да се държат, те пак ще трябва да минат през някоя чужда частна банка, което е пак печалба на гърба на държавата, защото за една нотариална заверка правиш превод и плащаш 5лв. + 3 лв. за превада.А какво ще кажете за фаста, че сметките в определени банки не са от вчера и още предишните правителства са нагласили така нещата. Къде спахте тогава или понеже сега вече не бият може да си приказваме свободно?
                                Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
                                X