steven написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво каза Алексей Петров пред Канал 3
Collapse
X
-
ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
-
kiro_of_the_day написа:Частиниците печелят на гърба на народа! Какво безсрамие!Само Народен съд за такива!ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Какво каза Алексей Петров пред Канал 3
Тези цифри пак от интервюто на Льошката ли са .Коментират се , струва ми се , непроверени твърдения.Убеден съм , че тези средства се намират по разплащателни и набирателни сметки , без които е немислимо съществуването на институциите . Или трябва да плащаме по гишетата и кабинетите ?П.П. SUS SCROFA , от писанията ти , а и от снимката ти разбирам , че се намираш в среда с висок радиоактивен фон . Това няма начин да не се отразява на душевният ти мир.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Явор Митев
SUS SCROFA написа:Tова не помага нито на теб нито на нас .
Коментар
-
ele написа:SUS SCROFA написа:ele написа:Аз искам национализация на всичко - така всичко ще е общо, няма да има богати и бедни, цената на бензина ще се контролира - всички ще са щастливи, ще пушат и пият кафе, когато им кефне, както едно време... Някои хора си правят пиар на гърба на бедните, предлагайки с комунистически мерки да браним пазарната икономика - колко удобно, че и жертва се изкарва...ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Re: Какво каза Алексей Петров пред Канал 3
Румен_Хинчев написа:Тези цифри пак от интервюто на Льошката ли са .Коментират се , струва ми се , непроверени твърдения.Струва ми се , че тези средства се намират по разплащателни и набирателни сметки .SUS SCROFA , от писанията ти , а и от снимката ти разбирам , че се намираш в среда с висока радиация . Това няма начин да не се отразява на душевният ти мир.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Явор Митев написа:SUS SCROFA написа:Tова не помага нито на теб нито на нас .ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
SUS SCROFA написа:С това мога да се съглася, но кой влага лошо нашите пари? Държавата не е имагинерно понятие, някой оторизиран с власт прави това. Не смяташ ли, че тази разлика 10 към 1 е малко извън нормалните съотношения депозит-кредит? Дали пък банките си управляват добре парите, ако беше така щяхме да имаме малко лоши кредити, съответно по-ниски лихви по кредитите. :DBrava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
SUS SCROFA написа:Ползвах търсачката, но не открих тема нито за "октопода", нито за Алексей Петров.Това, което чух и после прочетох, признавам си, силно ме заинтригува.Не искам да коментираме самия А. Петров, той не ме интересува, а това, което казва и предлага, дали наистина е така, има ли резон в това предложение?......Смятам, че с г-н Дянков говорим на един език, въпросът е дали той е разбираем и за други хора, каза преди дни Петров след срещата си с вицепремиера, на която бе обсъден подготвяният от правителството пакт за финансова стабилност. Двамата се видяха и на заседанието на Националния съвет за тристранно сътрудничество (НСТС). ИЗТОЧНИК : http://dnes.dir.bg/Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
steven написа:SUS SCROFA написа:С това мога да се съглася, но кой влага лошо нашите пари? Държавата не е имагинерно понятие, някой оторизиран с власт прави това. Не смяташ ли, че тази разлика 10 към 1 е малко извън нормалните съотношения депозит-кредит? Дали пък банките си управляват добре парите, ако беше така щяхме да имаме малко лоши кредити, съответно по-ниски лихви по кредитите. :DОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
vvvasilev написа:SUS SCROFA написа:Ползвах търсачката, но не открих тема нито за "октопода", нито за Алексей Петров.Това, което чух и после прочетох, признавам си, силно ме заинтригува.Не искам да коментираме самия А. Петров, той не ме интересува, а това, което казва и предлага, дали наистина е така, има ли резон в това предложение?......Смятам, че с г-н Дянков говорим на един език, въпросът е дали той е разбираем и за други хора, каза преди дни Петров след срещата си с вицепремиера, на която бе обсъден подготвяният от правителството пакт за финансова стабилност. Двамата се видяха и на заседанието на Националния съвет за тристранно сътрудничество (НСТС). ИЗТОЧНИК : http://dnes.dir.bg/ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Orcinus
vvvasilev написа:Ще говоря от името на сегашният ми работодател. В златната ера на окрупняването на банковия сектор - когато БНП Париба, Банко Сантандер и т.н. се създадоха, и всички големи банкови групи търсеха експанзия - имаха капитал в излизшък. Избора беше - дали да се купи малък скъп пазарен дял в Западна Европа или голям Евтин дял в източна и централна. Тогава се купиха дяловете на Кюлева както и сега на Бориславова. Но как става една такава експанзия - започваш да изкупуваш акции - договаряш се за цените и т.н. И така докато получиш контролния пакет. И не казвам, че навсякъде успяхме - в Сърбия и Румъния не можахме да достигнем до желания модел - банка + застраховател. Т.е. в застрахователната сфера не можахме да добием точно тези 50+ % от акциите.Нека сега да видим как се купуват акции - ами или от борсата - на свободно предлагане, или с преговори със крупните собственици на акции, всеки от които може да реши че иска и 10 пъти над пазарната цена.Е как виждате идеята на Алексей Петров да се случи? Ще национализира половин банка? Или ще помоли КВС - моля ви подарете ми х% акции? Или ще тръгне да изкупува акции? Ами ние от своя страна можем да кажем - ок, щом толкова държиш - искаме 100 пъти над пазарната цена. Може ли да си позволи да извади толкова пари за всяка банка??? Идиот... и престъпник. Този трябва да е в затвора.
Коментар
-
Ами цитирам неща, които са публично достояние на сайта на банката. И това, което имам предвид е - такива престъпници имат поле за изява с платените си медии. А е достатъчно да помисли човек за да разбере колко безсмислено е всичко. Free speech...Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
Orcinus
SUS SCROFA написа:Ползвах търсачката, но не открих тема нито за "октопода", нито за Алексей Петров.Това, което чух и после прочетох, признавам си, силно ме заинтригува.Не искам да коментираме самия А. Петров, той не ме интересува, а това, което казва и предлага, дали наистина е така, има ли резон в това предложение?Та какво констатира и какво предложи А.П.
Коментар
-
Orcinus написа:SUS SCROFA написа:Ползвах търсачката, но не открих тема нито за "октопода", нито за Алексей Петров.Това, което чух и после прочетох, признавам си, силно ме заинтригува.Не искам да коментираме самия А. Петров, той не ме интересува, а това, което казва и предлага, дали наистина е така, има ли резон в това предложение?Та какво констатира и какво предложи А.П.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар