Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво каза Алексей Петров пред Канал 3

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

steven написа:
    SUS SCROFA написа:
    Тук никой не говори за бедни, тук става дума за пари, които да бъдат насочени към бизнеса. Инвестиции, за това става дума, и за печалби от финансови операции с тези пари. Виж сравнението, депозит с 1 процент лихва и кредит с 10, хубави печалби за банките, А? Така и аз мога да го играя успешен банкер.
    Точно тая работа вършат банките - насочват парите към печеливши бизнеси. Проблемът е, че държавата не си влага добре парите и ги дава на банките при лоши условия. Това трябва да се оправи, не парите да са в държавна банка, щото тя щяла да ги управлява по-добре от частната.
    С това мога да се съглася, но кой влага лошо нашите пари? Държавата не е имагинерно понятие, някой оторизиран с власт прави това. Не смяташ ли, че тази разлика 10 към 1 е малко извън нормалните съотношения депозит-кредит? Дали пък банките си управляват добре парите, ако беше така щяхме да имаме малко лоши кредити, съответно по-ниски лихви по кредитите. :D
    ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      Частиниците печелят на гърба на народа! Какво безсрамие!Само Народен съд за такива!
      Двуполюсното мислене, не е мислене Светът функционира в различните нюанси на сивото. Истинско зло и добро има само в холивудските продукции, при това не във всички.По начин на мислене ти не се различаваш с нищо от онези, които са правили октомврийската революция. Те са смятали, че алтернатива няма, че има само един правилен избор. Който не е с нас е против нас. Да, ама не.

Коментар

Какво каза Алексей Петров пред Канал 3

Тези цифри пак от интервюто на Льошката ли са .Коментират се , струва ми се , непроверени твърдения.Убеден съм , че тези средства се намират по разплащателни и набирателни сметки , без които е немислимо съществуването на институциите . Или трябва да плащаме по гишетата и кабинетите ?П.П. SUS SCROFA , от писанията ти , а и от снимката ти разбирам , че се намираш в среда с висок радиоактивен фон . Това няма начин да не се отразява на душевният ти мир.
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

SUS SCROFA написа:
          Tова не помага нито на теб нито на нас .
          На мен ми помага. Вече не съм такъв наивник, какъвто бях. Вярвам в други неща, които са твърде далеч от политиката, банките, разни боклуци със съмнително поведение и произход и т.н. и т.н...................

Коментар

ele написа:
            SUS SCROFA написа:
            ele написа:
            Аз искам национализация на всичко - така всичко ще е общо, няма да има богати и бедни, цената на бензина ще се контролира - всички ще са щастливи, ще пушат и пият кафе, когато им кефне, както едно време... Някои хора си правят пиар на гърба на бедните, предлагайки с комунистически мерки да браним пазарната икономика - колко удобно, че и жертва се изкарва...
            Разочароваш ме, само толкова ли можеш. Тук никой не говори за бедни, тук става дума за пари, които да бъдат насочени към бизнеса. Инвестиции, за това става дума, и за печалби от финансови операции с тези пари. Виж сравнението, депозит с 1 процент лихва и кредит с 10, хубави печалби за банките, А? Така и аз мога да го играя успешен банкер.
            Не взимай кредит, след като ти е скъпо. Всеки се стреми към максимална печалба, след като могат - какъв е проблемът? И аз се стремя към максимална печалба когато мога - трябва някой да дойде и да ми размаха пръст ли, щото му се вижда голяма? Дрънкаш глупости. Ми стани банкер, след като е толкова печелившо. Колегата steven е отговорил на останалите ти въпроси много точно.
            Мога да печеля максимално и безгранично, само ако някой подходящ човек или държавен орган ме подкрепя.Аз не искам да отнемам на някой печалбата, а искам честни правила. Някои са го постигнали.Наистина дрънкам глупости

Коментар

Re: Какво каза Алексей Петров пред Канал 3

Румен_Хинчев написа:
              Тези цифри пак от интервюто на Льошката ли са .Коментират се , струва ми се , непроверени твърдения.Струва ми се , че тези средства се намират по разплащателни и набирателни сметки .SUS SCROFA , от писанията ти , а и от снимката ти разбирам , че се намираш в среда с висока радиация . Това няма начин да не се отразява на душевният ти мир.
              Никъде не съм казвал, че това е истина, нито, че подкрепям казаното.С това чувство за хумор, няма да ти връзват мацките. Развитието му е спряло някъде в прогимназията.Прояви малко творчество.Това на снимката съм аз и пиша от друга планета. :D

Коментар

Явор Митев написа:
                SUS SCROFA написа:
                Tова не помага нито на теб нито на нас .
                На мен ми помага. Вече не съм такъв наивник, какъвто бях. Вярвам в други неща, които са твърде далеч от политиката, банките, разни боклуци със съмнително поведение и произход и т.н. и т.н...................
                Нещата, в които вярваш сега, зависят от нещата, които коментираме. "Ако не се интересуваш от политика, политиката ще се поинтересува от теб"-не гарантирам че е точен цитатът.

Коментар

SUS SCROFA написа:
                  С това мога да се съглася, но кой влага лошо нашите пари? Държавата не е имагинерно понятие, някой оторизиран с власт прави това. Не смяташ ли, че тази разлика 10 към 1 е малко извън нормалните съотношения депозит-кредит? Дали пък банките си управляват добре парите, ако беше така щяхме да имаме малко лоши кредити, съответно по-ниски лихви по кредитите. :D
                  Само 2 неща:1. Нямаме фалирала банка2. Същата тая държава, дето си дава парите за 1% лихва, искаш да направи държавна банка и да ги управлява!? Че тя в депозит не може да ги вложи като хората!Да, държавата не е имагинерно понятие, ако искаш да търсим виновен ще стане дълга и широка, просто коментирам идеята на Ал. П., дето те е впечатлила
                  Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

SUS SCROFA написа:
                    Ползвах търсачката, но не открих тема нито за "октопода", нито за Алексей Петров.Това, което чух и после прочетох, признавам си, силно ме заинтригува.Не искам да коментираме самия А. Петров, той не ме интересува, а това, което казва и предлага, дали наистина е така, има ли резон в това предложение?......Смятам, че с г-н Дянков говорим на един език, въпросът е дали той е разбираем и за други хора, каза преди дни Петров след срещата си с вицепремиера, на която бе обсъден подготвяният от правителството пакт за финансова стабилност. Двамата се видяха и на заседанието на Националния съвет за тристранно сътрудничество (НСТС). ИЗТОЧНИК : http://dnes.dir.bg/
                    Колега, направо е удоволствие да се спори с теб . Защо се връзваш на глупостите на Алексей Петров. И дано хората, които четат тук разберат, че това е чист популизъм.Как по-точно държавата ще придобие дял в частните банки? Нека не забравяме, че това не е мандра - има пазар. Ще говоря от името на сегашният ми работодател. В златната ера на окрупняването на банковия сектор - когато БНП Париба, Банко Сантандер и т.н. се създадоха, и всички големи банкови групи търсеха експанзия - имаха капитал в излизшък. Избора беше - дали да се купи малък скъп пазарен дял в Западна Европа или голям Евтин дял в източна и централна. Тогава се купиха дяловете на Кюлева както и сега на Бориславова. Но как става една такава експанзия - започваш да изкупуваш акции - договаряш се за цените и т.н. И така докато получиш контролния пакет. И не казвам, че навсякъде успяхме - в Сърбия и Румъния не можахме да достигнем до желания модел - банка + застраховател. Т.е. в застрахователната сфера не можахме да добием точно тези 50+ % от акциите.Нека сега да видим как се купуват акции - ами или от борсата - на свободно предлагане, или с преговори със крупните собственици на акции, всеки от които може да реши че иска и 10 пъти над пазарната цена.Е как виждате идеята на Алексей Петров да се случи? Ще национализира половин банка? Или ще помоли КВС - моля ви подарете ми х% акции? Или ще тръгне да изкупува акции? Ами ние от своя страна можем да кажем - ок, щом толкова държиш - искаме 100 пъти над пазарната цена. Може ли да си позволи да извади толкова пари за всяка банка??? Идиот... и престъпник. Този трябва да е в затвора.
                    Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
                    ----------------------------
                    Ignorance is a bliss

Коментар

steven написа:
                      SUS SCROFA написа:
                      Само 2 неща:1. Нямаме фалирала банка2. Същата тая държава, дето си дава парите за 1% лихва, искаш да направи държавна банка и да ги управлява!? Че тя в депозит не може да ги вложи като хората!Да, държавата не е имагинерно понятие, ако искаш да търсим виновен ще стане дълга и широка, просто коментирам идеята на Ал. П., дето те е впечатлила
                      В този уникално благоприятен бизнес климат, няма как банка да фалира. Дори се появяват нови. Чисти пари се печелят, много при това и при криза, когато в нормалните държави кризата засегна сериозно и банковия сектор, но у нас не. Помисли върху това.Никаква идея не ме е впечатлила, никъде не съм казвал това, само исках да видя, какво мисли форум пространството. Лека провокация, може и така да го приемеш. Същата тази държава е различна при различни управляващи. "Мач с мач не си приличат"

Коментар

vvvasilev написа:
                        SUS SCROFA написа:
                        Ползвах търсачката, но не открих тема нито за "октопода", нито за Алексей Петров.Това, което чух и после прочетох, признавам си, силно ме заинтригува.Не искам да коментираме самия А. Петров, той не ме интересува, а това, което казва и предлага, дали наистина е така, има ли резон в това предложение?......Смятам, че с г-н Дянков говорим на един език, въпросът е дали той е разбираем и за други хора, каза преди дни Петров след срещата си с вицепремиера, на която бе обсъден подготвяният от правителството пакт за финансова стабилност. Двамата се видяха и на заседанието на Националния съвет за тристранно сътрудничество (НСТС). ИЗТОЧНИК : http://dnes.dir.bg/
                        Колега, направо е удоволствие да се спори с теб . Защо се връзваш на глупостите на Алексей Петров. И дано хората, които четат тук разберат, че това е чист популизъм.Как по-точно държавата ще придобие дял в частните банки? Нека не забравяме, че това не е мандра - има пазар. Ще говоря от името на сегашният ми работодател. В златната ера на окрупняването на банковия сектор - когато БНП Париба, Банко Сантандер и т.н. се създадоха, и всички големи банкови групи търсеха експанзия - имаха капитал в излизшък. Избора беше - дали да се купи малък скъп пазарен дял в Западна Европа или голям Евтин дял в източна и централна. Тогава се купиха дяловете на Кюлева както и сега на Бориславова. Но как става една такава експанзия - започваш да изкупуваш акции - договаряш се за цените и т.н. И така докато получиш контролния пакет. И не казвам, че навсякъде успяхме - в Сърбия и Румъния не можахме да достигнем до желания модел - банка + застраховател. Т.е. в застрахователната сфера не можахме да добием точно тези 50+ % от акциите.Нека сега да видим как се купуват акции - ами или от борсата - на свободно предлагане, или с преговори със крупните собственици на акции, всеки от които може да реши че иска и 10 пъти над пазарната цена.Е как виждате идеята на Алексей Петров да се случи? Ще национализира половин банка? Или ще помоли КВС - моля ви подарете ми х% акции? Или ще тръгне да изкупува акции? Ами ние от своя страна можем да кажем - ок, щом толкова държиш - искаме 100 пъти над пазарната цена. Може ли да си позволи да извади толкова пари за всяка банка??? Идиот... и престъпник. Този трябва да е в затвора.
                        Ако, не се бях "вързал" на тези глупости, нямаше да прочетем твоето компетентно мнение. Как пък я продадоха тази банка след като го убиха Кюлев. Да не би той да не е искал да я продава, или да е искал 100 пъти цената над пазарната.Еми, ако не искат да продават акции, държавата си мести депозита от своите предприятия.

Коментар

vvvasilev написа:
                          Ще говоря от името на сегашният ми работодател. В златната ера на окрупняването на банковия сектор - когато БНП Париба, Банко Сантандер и т.н. се създадоха, и всички големи банкови групи търсеха експанзия - имаха капитал в излизшък. Избора беше - дали да се купи малък скъп пазарен дял в Западна Европа или голям Евтин дял в източна и централна. Тогава се купиха дяловете на Кюлева както и сега на Бориславова. Но как става една такава експанзия - започваш да изкупуваш акции - договаряш се за цените и т.н. И така докато получиш контролния пакет. И не казвам, че навсякъде успяхме - в Сърбия и Румъния не можахме да достигнем до желания модел - банка + застраховател. Т.е. в застрахователната сфера не можахме да добием точно тези 50+ % от акциите.Нека сега да видим как се купуват акции - ами или от борсата - на свободно предлагане, или с преговори със крупните собственици на акции, всеки от които може да реши че иска и 10 пъти над пазарната цена.Е как виждате идеята на Алексей Петров да се случи? Ще национализира половин банка? Или ще помоли КВС - моля ви подарете ми х% акции? Или ще тръгне да изкупува акции? Ами ние от своя страна можем да кажем - ок, щом толкова държиш - искаме 100 пъти над пазарната цена. Може ли да си позволи да извади толкова пари за всяка банка??? Идиот... и престъпник. Този трябва да е в затвора.
                          И сегашният ти работодател те е упълномощил да го "цитираш" по форумите с "успяхме", "ние", "да достигнем"? Нещо не ми се връзва...или просто стремежът е да изпъкнеш с този толкова до болка познат синдром на "чужденеца"-българин, живеещ извън страната си?И, разбира се, че не се връзвам на г-н Петров, което не ми пречи да слушам, чета и гледам кой какво мисли или предлага.

Коментар

Ами цитирам неща, които са публично достояние на сайта на банката. И това, което имам предвид е - такива престъпници имат поле за изява с платените си медии. А е достатъчно да помисли човек за да разбере колко безсмислено е всичко. Free speech...
                            Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
                            ----------------------------
                            Ignorance is a bliss

Коментар

SUS SCROFA написа:
                              Ползвах търсачката, но не открих тема нито за "октопода", нито за Алексей Петров.Това, което чух и после прочетох, признавам си, силно ме заинтригува.Не искам да коментираме самия А. Петров, той не ме интересува, а това, което казва и предлага, дали наистина е така, има ли резон в това предложение?Та какво констатира и какво предложи А.П.
                              Някакси пак звучиш странно. Пък и каква точно е твоята позиция? Освен да си опозиция (визирам мненията ти в темата)? Не знам защо ми напомняш на разни извадени от нафталина потребители и по други форуми, които внезапно след години летаргия се втурнаха внезапно да пишат, пишат... Защо ли...

Коментар

Orcinus написа:
                                SUS SCROFA написа:
                                Ползвах търсачката, но не открих тема нито за "октопода", нито за Алексей Петров.Това, което чух и после прочетох, признавам си, силно ме заинтригува.Не искам да коментираме самия А. Петров, той не ме интересува, а това, което казва и предлага, дали наистина е така, има ли резон в това предложение?Та какво констатира и какво предложи А.П.
                                Някакси пак звучиш странно. Пък и каква точно е твоята позиция? Освен да си опозиция (визирам мненията ти в темата)? Не знам защо ми напомняш на разни извадени от нафталина потребители и по други форуми, които внезапно след години летаргия се втурнаха внезапно да пишат, пишат... Защо ли...
                                А защо трябва да имам позиция?Ще си запазя правото да не ти отговоря на останалото съдържимо в твоят коментар, просто не е по темата. Регистриран съм във форума на ФИАТ през 2009 година, просто до този момент само наблюдавах и четях. Изваден от нафталина не съм, винаги съм участвал във форумния живот, просто си променям локацията. Но винаги съм харесвал италианските автомобили, харесвал дори е меко казано, а това е по-важното в случая. :DТеб те познавам от форума от подписа ти :D

Коментар

Working...
                                X