Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харесва ли ви това.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Харесва ли ви това.

Какво ви е мнението за това да го оставя там или да си го върна в пепелника .
    Прикачени файлове
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

... колега, извинявай ама какво значение има? Най-важното е на теб да ти харесва и да ти е удобно. Ти ще си го гледаш всеки ден, по няколко пъти.. постоянно ще ти е пред очите - на теб, не на другите Наздраве

Коментар

CHILIEV написа:
      ... колега, извинявай ама какво значение има? Най-важното е на теб да ти харесва и да ти е удобно. Ти ще си го гледаш всеки ден, по няколко пъти.. постоянно ще ти е пред очите - на теб, не на другите Наздраве
      +1Важното е на теб да ти харесва.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

На мен лично отгоре на таблото ми харесва повече, но ти си преценяваш. И да те питам колега верни ли са тея термометри, че и аз имам желание да си сложа един?
        НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

dani389 - може ли да разкажеш къде си сложил термодатчика за външната температура и тоя за вътрешната. И термометърът как се захранва - от 12 волта или от батерия.
          Bravo 1.6 / 16

Коментар

Датчика е на огледалото както е оригинално дори терморезистора е в оригинална капсола от Марея за вътрешната температура е на платката на термометъра но ако остане на таблото ще го преместя от 12 волта се захранва само светлината оригинално беше с щекер за запалка но сега е вързано за кабела на светлината на пепелника и запалката за да светва с габарита .В прочем сега съм в процес да сменя цвета на светлината от синя на зелена но проекта е труден защото светлината не е от диод а една луминисцентна хартия която не се намира в БГ ,затова сега ще му правя плексигласова подсведка .
            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

на мен лично ми харесва как се е получило

Коментар

Остави го така- намерил си му мястото.
                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

И според мен си му е баш там мястото (горе) и много добре седи!Сега се зарибих и аз за такова..
                  Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Идея , от къде и колко пари е джаджито ?

Коментар

добре е и на мен ми харесва. доло в пепелника някак си незнам , трябва да си навеждаш погледа натам... а това така на нивото на очите... добре си е по принцип нямаш ли за външна температура... на мареата
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

durex_a написа:
                        Идея , от къде и колко пари е джаджито ?
                        По поръчка от Италия около 15 евро но го чаках цял месец но беше преди 2 години сега може и да са поевтинели.

Коментар

Да стои, добре е там.Само да не го опушиш ако пускаш духалката на стъклото.

Коментар

Working...
                          X