Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля ,дайте мнение за Lancia Y !?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моля ,дайте мнение за Lancia Y !?

Здравейте, имам молба ако знаете нещо за този автомобил да го споделите в темата!Родителите ми си харесаха тази въшка / 1,1 - 2001 с фейслифт / и искат да си я купят, а аз нищо не зная за нея...освен ,че е много симпатична. Интересуват ме: разход, консумативи, компютърна диагностика възможна ли е?Нещо характерно за модела, за което трябва да обърна особено внимание, при огледа?Благодаря ви, предварителноп.п. намерих им страхотно JTD100-2001, но не искат, пък е и по-скъпичка ...
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Да, отвън е симпатицна ама вътре с тоиа километраж по средата на таблото-смех,смех. Аз имах пари да купиа такава но само заради него се отказах. Разход в Пловдив-7.5-8, навън-под 7, това пропан бутан с проста АГУконсумативи-ангр ремък-под20лв, смениа се когато се скъса аз го смениам за1 цас пред блока.ремък на генератора под 10лв.обт. ролка-под 10лв.Компиутърна диагн. наи вероиатно да.Вис за повеце във форума на Ланциа.Забравих най важното, това е возиата. Майка 37 години се е возила само на Жигули и когато се каци за първи път на мойта съвсем спонтанно каза:"Каква е тази каруца бе!". Затова хубаво е да направиат един тест драйв както викате сега.
    LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
    ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Напрактика това си е Пунто 1.
      ex. punto elx 1.2i
      Lancia Libra 1.6

Коментар

petio4528 написа:
        Напрактика това си е Пунто 1.
        Оууу не, не съм съгласен! Или ти си имал предвид техническата страна на въпроса?Щото другото е на светлинни години напред...в полза на Y!

Коментар

В семейството имаме Y 1.2, 60к.с. и сме много доволни. Предимно се кара градско и повече от 7/100 не е горила. Обслужването й и струва колкото на Пунто 1. Возията за мен е добра и стегната и не съм съгласен че вози по-лошо от жигули. Досега проблеми не ни е създавала и дано и за напред да е така. Проблем са ламарините, броните (особено фейслифта) фарове, стопове и въобще всичко по екстериора и интериора, че трудно се намират по моргите, все пак не са много популярни.
          Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
          Chevrolet Aveo

Коментар

на мен ми прилича на бръмбар

Коментар

Ами двигателя си е като на пунто . Мисля че е пълен инжекцион като на пунто 2 че от 2000 година не правят вече моно.Окачването предполагам е същото като на пунто.Така че с изключение на ламарините това или пунто си е все същото.Обаче като се замислиш в това отношение пунто си е по разумния избор. Ламарини има навсякъде, а това ако го удариш ще трябва да сипваш торба пари за тенекеджия.
              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
              FIAT БРАВО 1.2 16v
              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Блгодаря на всички за мнението им!п.п. моля модераторите да заключат и изтрият темата...за "новата" Ланчиа ще има нова тема с въпроси и похвали!

Коментар

Working...
                X