Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Правен проблем - продължение.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Правен проблем - продължение.

Отговор на ожесточения ви спор се крие в стария правилник за движение по пътищата, по който аз съм учил като ставах шофьор. Цитирам ви член 93 от него: Чл. 93. На платно за движение с три и повече ленти в една посока, означени с надлъжна маркировка и пътен знак № 99, се допуска многоредово движение. Движението на пътно превозно средство с по-голяма скорост от движещото се в съседната лява лента не се счита за изпреварване. Други въпроси? Упс... предимството да си модератор... темата била заключена
    Това е по стария правилник, а как е по новия ?
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Re: Правен проблем - продължение.

коцев написа:
    Отговор на ожесточения ви спор се крие в стария правилник за движение по пътищата, по който аз съм учил като ставах шофьор. Цитирам ви член 93 от него: Чл. 93. На платно за движение с три и повече ленти в една посока, означени с надлъжна маркировка и пътен знак № 99, се допуска многоредово движение. Движението на пътно превозно средство с по-голяма скорост от движещото се в съседната лява лента не се счита за изпреварване. Други въпроси? Упс... предимството да си модератор... темата била заключена
    Това е по стария правилник, а как е по новия ?
    A, моята любима тема, отново е отворена. Според новия правилник, може да си караш където си поискаш, и ако ти е по-модерна колата и отдолЕ моЕ да задминаваш.
    ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Ами нали по стария правилник е било така ?
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
      X