donnna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е държавата...?
Collapse
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
Да ви кажа честно, аз коренно си промених мнението за японците след тази авария във Фукушима. Бъдете сигурни, че тепърва ще излизат данни колко кьопаво е било състоянието на тази АЕЦ преди удара на цунамито. Излиза, че в ЕС държава като България може да плати 1,4 милиарда лева за подобряване сигурността на АЕЦ Козлодуй, която е и по съвременна централа, а в богати страни като Япония не може. Защо не може никой няма и да ни обясни. АЕЦ управлявана от частна компания, която грам не е инвестирала в сигурност. Заинтересувайте се за какви недопустими пропуски е ставало дума и дори за фалшифициране на доклади и сведения за състоянието на системите за сигурност. Тотално разбиващи мита за японската перфектност. В този ред на мисли аз бих бил по предпазлив с хвалебствията.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
SUS SCROFA написа:Да ви кажа честно, аз коренно си промених мнението за японците след тази авария във Фукушима. Бъдете сигурни, че тепърва ще излизат данни колко кьопаво е било състоянието на тази АЕЦ преди удара на цунамито. Излиза, че в ЕС държава като България може да плати 1,4 милиарда лева за подобряване сигурността на АЕЦ Козлодуй, която е и по съвременна централа, а в богати страни като Япония не може. Защо не може никой няма и да ни обясни. АЕЦ управлявана от частна компания, която грам не е инвестирала в сигурност. Заинтересувайте се за какви недопустими пропуски е ставало дума и дори за фалшифициране на доклади и сведения за състоянието на системите за сигурност. Тотално разбиващи мита за японската перфектност. В този ред на мисли аз бих бил по предпазлив с хвалебствията.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Ето ги и сега: Възстановяват се с невероятни темпове и...ентусиазъм ...Няма начин да няма начин!
Коментар
-
donnna написа:тая тема и тя отива на зле...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Представям си за такава бързина и изпълнение, сигурно им са по иляда и петстен долара винетките......поне.....Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
roro написа:Аре тич снимки да ги пратят на Боко магистралата да види как се правят магистрали, а той седнал да ми се хвали че били построили 20-30 км магистрали за 2 години. Да вземем да си ги поканим тия японци тук за месец два...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Колеги - мисля, че и в България трябва да се случи нещо като в Либия и Тунис. Наистина вечното оправдание е, че няма пари - е в Белгия няма винетки, има само пътен данък, който е като Бг, само че в Евро (т.е. два пъти по-голям), но ситуацията е 10 пъти по-добра от българската... Не мога да повярвам, че при очевидни престъпления - като братко и батко съда оправдава всички. И Доган... Ужас. Мисля, че по-големи престъпници от съдиите в България няма.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
vvvasilev написа:Колеги - мисля, че и в България трябва да се случи нещо като в Либия и Тунис. Наистина вечното оправдание е, че няма пари - е в Белгия няма винетки, има само пътен данък, който е като Бг, само че в Евро (т.е. два пъти по-голям), но ситуацията е 10 пъти по-добра от българската...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Колегииии..колеги..Показаното на снимките е...трудно да го опиша...за мое щастие съм виждал как работят в някой по-развити европейски страни. Никога нищо при нас няма да е такова каквото е при тях. За Японците може само да се молим и да черпим опит колко силен и богат народ са. Ние оправия си нямаме. Докато скандираме да свалят цената на бензина децата ни се друсат в чалга дискотеките, вземат заложници в банки, а други се барикадират с газови бутилки. То за кое да протестираш по-напред?! И да отидем да съборим правителството след 5 години ще сме на същия *уй. Просто толкова ни е акъла и такива са ни възможностите. Всеки иска бързо бързо да е европеец, да кара ц класа и да има ПВЦ дограма на панелката. Ценностите ни са други...историята ни е друга...1878 когато сме се освободили и излезли от селата та от тогава са минали едва 133 год...това са има няма 3 поколения...няма как да стане просто...след още 233 години може и да сме ги настигнали...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар