Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя е държавата...?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коя е държавата...?

Сигурен съм ще се сетите.

И при нас е същото... Само че в обратна посока.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Мога да кажа коя не е А това най-вероятно е в Германия.

Коментар

нещо не схващам идеята на темата....
        Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Ребел, съжалявам. Погледни друга тема, може да не е такова предизвикателство .

Коментар

ЯпонияКъде мога да си получа бирата
            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

rebel написа:
              нещо не схващам идеята на темата....
              Идеята е, че японците за отрицателно време са оправили път тотално унищожен от земетресението, докато ние 20 години 200км магистрала правим Да не говорим, че ако тука тресне такова земетресение всичко ще е тотал щета.
              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Ох аз верно съм яко тъп реших, че снимката отдясно е преди, а лявата - след! Дам - темата придоби смисъл след разяснението! Извинявам се за по горния коментар!! П.С. Is1 - не с лошо колега!!! :D
                Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

ово е стАндарт!и пари, много пари...с трици маймуни не се ловят...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Aко тука тресне така, като нация ще сме заличени !Мангалите ще оцелеят обаче
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Aко тука тресне така, като нация ще сме заличени !Мангалите ще оцелеят обаче
                      и ще има да си берат желязо и тухли на спокайствие...

Коментар

Кенеди го е казал преди много време - не питай какво страната може да направи за теб, а ти какво можеш да направиш за нея. Не знам защо изобщо се пускат тия снимки тук. В Япония хората не бутат пари на полицаите, защото са карали твърде бързо, не крият данъци, нито шикалкавят, като ги хванат в крачка, нито кръшкат от работа, когато им се отдаде случай, нито си седят на лявата кълка, защото ги заболяла дясната. България изобщо не може да се сравнява с Япония не само заради циганите, но и заради начина на мислене на ’чистия бял’ българин. Следващият път, преди да пуснете някоя тема от рода на: Писаха ми акт, какво да правя, и преди да започнете да давате съвети, поглднете и тези снимки и се замислете дали изобщо ще ги стигнем....
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

та къде е това?

Коментар

Аха, а в Япония дали си имат един доган с хонорар 1 000 000 на ден от техните данъци и имат ли си 99% политическа маса, която краде като ненормална? Отговора защо има дупки по пътищата винаги е един - няма пари, а пари идват от винетките. Ми добре, тази цена на винетката аз ли съм я измислил, казват 70 лв, давам им 70 лв, нали те трябва да са сметнали колко пари им трябват? Ако винетката стане 500 лв годишно- ще я платя, но искам ей такива пътища. Само че ако стане 500 лв, просто някой ще открадне не 50 лв от 70те, а 400 от 500-те. Знаеш откъде се вмирисва рибата. Какво е казал Кенеди няма значение, защото достатъчно време само давахме и виждаме колко получаваме.
                            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

тая тема и тя отива на зле...

Коментар

Working...
                              X