Сигурен съм ще се сетите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е държавата...?
Collapse
X
-
rebel написа:нещо не схващам идеята на темата....Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Кенеди го е казал преди много време - не питай какво страната може да направи за теб, а ти какво можеш да направиш за нея. Не знам защо изобщо се пускат тия снимки тук. В Япония хората не бутат пари на полицаите, защото са карали твърде бързо, не крият данъци, нито шикалкавят, като ги хванат в крачка, нито кръшкат от работа, когато им се отдаде случай, нито си седят на лявата кълка, защото ги заболяла дясната. България изобщо не може да се сравнява с Япония не само заради циганите, но и заради начина на мислене на ’чистия бял’ българин. Следващият път, преди да пуснете някоя тема от рода на: Писаха ми акт, какво да правя, и преди да започнете да давате съвети, поглднете и тези снимки и се замислете дали изобщо ще ги стигнем....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аха, а в Япония дали си имат един доган с хонорар 1 000 000 на ден от техните данъци и имат ли си 99% политическа маса, която краде като ненормална? Отговора защо има дупки по пътищата винаги е един - няма пари, а пари идват от винетките. Ми добре, тази цена на винетката аз ли съм я измислил, казват 70 лв, давам им 70 лв, нали те трябва да са сметнали колко пари им трябват? Ако винетката стане 500 лв годишно- ще я платя, но искам ей такива пътища. Само че ако стане 500 лв, просто някой ще открадне не 50 лв от 70те, а 400 от 500-те. Знаеш откъде се вмирисва рибата. Какво е казал Кенеди няма значение, защото достатъчно време само давахме и виждаме колко получаваме.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар