donnna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е държавата...?
Collapse
X
-
ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
-
SUS SCROFA, виждам че разбираш от ядрена сигурност, но се моли да не се скъса някой шлюч на "Железни врата", защото като тръгне 3-4 метра вълна по реката, Козлодуй ще замълчи за поне една година, а може в радиус от 50 км да не остане нищо. Няма да ти обяснявам какво съм правил на V-ти блок, но тогава VІ-ти още го нямаше, а управлението на І до ІV-ти блок беше с Руски германиеви транзистори МП37 и МП41. Ако АЕЦ-Козлодуй беше на мястото на АЕЦ-Фукушима нямаше да остане камък върху камък след земетресението от ІХ-та степен и последвалото 10 метровото цунами.По отношение на горивата, ако цената е с 50 ст. по-ниска и на месец минаваш 1000 км., което по груби сметки прави не повече от 100 литра, то тогава на месец разходите ти са се увеличили с главозамайващите 50 лв. Таза умопомрачителна сума представлява 11 кутии цигари, 40 бири, 40 до 80 кафета (зависи къде го пиеш) и т.н. Още в предишна тема написах, че някой немогат да си правят сметка на парите и/или да си подредят приоритетите. А може би нямат достойнство или смелост да се изправят пред работодателите си и да искат достойно заплащане на труда си?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:SUS SCROFA, виждам че разбираш от ядрена сигурност, но се моли да не се скъса някой шлюч на "Железни врата", защото като тръгне 3-4 метра вълна по реката, Козлодуй ще замълчи за поне една година, а може в радиус от 50 км да не остане нищо. Няма да ти обяснявам какво съм правил на V-ти блок, но тогава VІ-ти още го нямаше, а управлението на І до ІV-ти блок беше с Руски германиеви транзистори МП37 и МП41. Ако АЕЦ-Козлодуй беше на мястото на АЕЦ-Фукушима нямаще да остане камък върху камък след 10 метровото цунами.По отношение на горивата, ако цената е с 50 ст. по-ниска и на месец минаваш 1000 км., което по груби сметки прави не повече от 100 литра, то тогава на месец разходите ти са се увеличили с главозамайващите 50 лв. Таза умопомрачителна сума представлява 11 кутии цигари, 40 бири, 40 до 80 кафета (зависи къде го пиеш) и т.н. Още в предишна тема написах, че някой немогат да си правят сметка на парите и/или да си подредят приоритетите. А може би нямат достойнство или смелост да се изправят пред работодателите си и да искат достойно заплащане на труда си?ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Преди ХІІІ-тия конгрес на БКП. За тогава трябваше да се пусне V-ти блок. Добре, че не стана за тогава! Трябваше да се преправя цялото управление на турбините, защото някой беше се забързал. Няма да ти разказвам как пияни поляци падаха от 30 м височина и се претрепваха докато работеха на корпуса на реактора.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Да се включа и аз в поредната тема ,в която ele се прави на компетентна, макар в повечето случаи да не разбира нищо.Много ми стана интересно когато по новините съобщиха че Якудза са помогнали на пострадалите, а тук нашите "бизнесмени" не дават и стотинка за благотворителност.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:Да се включа и аз в поредната тема ,в която ele се прави на компетентна, макар в повечето случаи да не разбира нищо.Много ми стана интересно когато по новините съобщиха че Якудза са помогнали на пострадалите, а тук нашите "бизнесмени" не дават и стотинка за благотворителност.
Коментар
-
Immortal написа:Баси, всички ли имаме взимане даване с АЕЦ-а бе...Аз в момента се занимавам с тях. Вълна по Дунав не ни трябва. Само един земльотрес от 6-та степен и сме готовиОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
fiatmaniak написа:Да се включа и аз в поредната тема ,в която ele се прави на компетентна, макар в повечето случаи да не разбира нищо.Много ми стана интересно когато по новините съобщиха че Якудза са помогнали на пострадалите, а тук нашите "бизнесмени" не дават и стотинка за благотворителност.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
nikolovvd написа:Преди ХІІІ-тия конгрес на БКП. За тогава трябваше да се пусне V-ти блок. Добре, че не стана за тогава! Трябваше да се преправя цялото управление на турбините, защото някой беше се забързал. Няма да ти разказвам как пияни поляци падаха от 30 м височина и се претрепваха докато работеха на корпуса на реактора.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Каде бяхме и къде сме сега:http://www.vbox7.com/play:a1363ea9&start=35И за това не е виновен нито Дянкав, нито Борисов.Три правителства на комунистите, едно на царя и две на демократичните сили доведоха една цветуща държава в блатото на бедността.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Каде бяхме и къде сме сега:http://www.vbox7.com/play:a1363ea9&start=35ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
nikolovvd написа:Каде бяхме и къде сме сега:http://www.vbox7.com/play:a1363ea9&start=35И за това не е виновен нито Дянкав, нито Борисов.Три правителства на комунистите, едно на царя и две на демократичните сили доведоха една цветуща държава в блатото на бедността.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
nikolovvd написа:Каде бяхме и къде сме сега:http://www.vbox7.com/play:a1363ea9&start=35И за това не е виновен нито Дянкав, нито Борисов.Три правителства на комунистите, едно на царя и две на демократичните сили доведоха една цветуща държава в блатото на бедността.Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар