Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е държавата...?
Collapse
X
-
rebel написа:donnna пиши си. На мен ми е интересно да споря.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Щом казваш...Абе на вас все не ви е известно къде отиват парите от данъци....Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
donnna написа:rebel написа:donnna пиши си. На мен ми е интересно да споря.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
rebel написа:donnna написа:Щом казваш...Абе на вас все не ви е известно къде отиват парите от данъци....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
виждам, че очевидно в Южна Бг е доста по-добре. Често съм чел, че пътищата в Южна са много по-добре от в Северна Бг. Може би е вярно. Излишно е да казвам, че в Сф това за цялостния ремонт не се спазва и като изкопа соф. вода и после така си седи.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Колеги,това което го виждаме на снимките не е само в Япония. Където и да е в цивилизования свят се работи здраво. Ние се имаме за много работни - но не сме. Честно ви казвам - ръководил съм отдели в различни държави в Европа. Е докато бях в България ми идваше да се гръмна. Когато се поставят цели обикновено се започва работа и ми се дават варианти. В България 2 дни обяснявам - ама защо това се прави, ама защо точно от него го искам, и да, знам че е натоварен... И накрая пак закъснения. Сега някои ще се нахвърлят пак, но все едно- така да се каже аз моя живот си го подреждам. Ако не са емигрантите да пращат пари в България- незнам как ще живеете там. Защото дори да не получавате тези пари директно - нали роднините ни харчат във вашите магазини или купуват вашата продукция.Така че тази песен сме я слушали. Това, което пиша във постингите ми е съвсем добронамерено. Просто смятам, че тези бандити които управляват трябва да бъдат ударени където най-много ги боли - в джобовете. И не искам моите пари да влизат в джоба на батко и братко или на който и да е в пътното.Смятам че ако се направят протести както за горивата - но за публичен контрол върху обществените поръчки - ще бъде супер. Да се измисли някакъв принцип като при съдебните заседатели в САЩ. За всяка обществена поръчка - комисия от експерти и произволни избрани хора от улицата. Само с контрол ще се оправи положението.И пак казвам - в България пътния данък не е много по-голям от белгииския. Оправданието няма пари - не върви.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
vvvasilev написа:Ние се имаме за много работни - но не сме. Честно ви казвам - ръководил съм отдели в различни държави в Европа. Е докато бях в България ми идваше да се гръмна. Когато се поставят цели обикновено се започва работа и ми се дават варианти. В България 2 дни обяснявам - ама защо това се прави, ама защо точно от него го искам, и да, знам че е натоварен... И накрая пак закъснения. Сега някои ще се нахвърлят пак, но все едно- така да се каже аз моя живот си го подреждам.
Коментар
-
ogi28b написа:Изключително точно Мързеливи хора сме! А те тръгнали да блокират градове, защото им скъпо горивото. Защо ти е скъпо горивото? Защото ти е ниска заплатата. Защо ти е ниска заплатата - защото не работиш, това е положението....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
vvvasilev написа:Колеги,това което го виждаме на снимките не е само в Япония. Където и да е в цивилизования свят се работи здраво. Ние се имаме за много работни - но не сме. Честно ви казвам - ръководил съм отдели в различни държави в Европа. Е докато бях в България ми идваше да се гръмна. Когато се поставят цели обикновено се започва работа и ми се дават варианти. В България 2 дни обяснявам - ама защо това се прави, ама защо точно от него го искам, и да, знам че е натоварен... И накрая пак закъснения. Сега някои ще се нахвърлят пак, но все едно- така да се каже аз моя живот си го подреждам. Ако не са емигрантите да пращат пари в България- незнам как ще живеете там. Защото дори да не получавате тези пари директно - нали роднините ни харчат във вашите магазини или купуват вашата продукция.Така че тази песен сме я слушали. Това, което пиша във постингите ми е съвсем добронамерено. Просто смятам, че тези бандити които управляват трябва да бъдат ударени където най-много ги боли - в джобовете. И не искам моите пари да влизат в джоба на батко и братко или на който и да е в пътното.Смятам че ако се направят протести както за горивата - но за публичен контрол върху обществените поръчки - ще бъде супер. Да се измисли някакъв принцип като при съдебните заседатели в САЩ. За всяка обществена поръчка - комисия от експерти и произволни избрани хора от улицата. Само с контрол ще се оправи положението.И пак казвам - в България пътния данък не е много по-голям от белгииския. Оправданието няма пари - не върви.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Vladim написа:ogi28b написа:Изключително точно Мързеливи хора сме! А те тръгнали да блокират градове, защото им скъпо горивото. Защо ти е скъпо горивото? Защото ти е ниска заплатата. Защо ти е ниска заплатата - защото не работиш, това е положението....ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Само едно ще Ви кажа.Малцината организатори на т.н протест са на хонорар в една партийна централа.Хора, които да се закачат винаги ще има, както виждате.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар