Пак българщина стана тая тема само аз ли забелязвам, че първата и втората снимка който са постнати в темата са с едни и същ СЧУПЕН ПЪТ и ако се загледате малко колегата със снимка номер 2 показва че пътят е ремонтиран на 15 март а колегата пуснал темата показва, че пътя на 17 март е още повреден. Толкова за истинноста на снимките. НЕ се съмнявам, че са я оправили за 3-4-5 дена дори и за месец да е пак е 87528957298 по бързо от колкото ще стане тук у нас, да не говорим колко ще издържи Също така съм сигурен, че ако нас ни удари едно такова бедствие.... момент какво ще се промени ? Относно застъпниците на "вижте себе си а после винете държавата" ще кажа : - Аз плащам 271.37 стотинки данък, 67,00 лв винетка, + преглед + това че карам на една от най високите цени на бензина в света най вероятно като горивото е кофти, а карам ОФРОУД нищо против колегите от форума, но аз не съм си купил ФИАТ за да КАРАМ ПО ЛУНАТА.Просто ми писна все някой да се появява и да заявява, че проблема е в мен мам...ка му аз съм на 22 години и се чувствам смачкан от живота нима това е бъдещето ми? С какво аз съм виновен, че съм се родил в КОЧИНА, и че служителката от НЗОК ми каза че подлежа на акт от 500 до 1000 лв. защото не съм подал декларация, че съм БЕЗРАБОТЕН КЕЛЕШ и си вадя последните стотинки от джоба за да си платя здравните осигуровки. И за да спра с спама Япония Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е държавата...?
Collapse
X
-
Ами не бих поставил нещата, че плащам данъци в друга държава. Тезата ми е, че дори да ги плащах в България - пак щяха да ги откраднат гадовете. Просто избрах да не стоя да се оплаквам, а видях че спасението е в чижбина. И така поне докато не стане революция и не обесят всички съдии, защото те в момента подкопават усилията на правителството.По някога си мисля, че трябва точно някакво бедствие да се случи там, което да извади българина от тази летаргия.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
vvvasilev написа:Ами не бих поставил нещата, че плащам данъци в друга държава. Тезата ми е, че дори да ги плащах в България - пак щяха да ги откраднат гадовете. Просто избрах да не стоя да се оплаквам, а видях че спасението е в чижбина. И така поне докато не стане революция и не обесят всички съдии, защото те в момента подкопават усилията на правителството.По някога си мисля, че трябва точно някакво бедствие да се случи там, което да извади българина от тази летаргия.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
donnna написа:vvvasilev написа:Колеги - мисля, че и в България трябва да се случи нещо като в Либия и Тунис. Наистина вечното оправдание е, че няма пари - е в Белгия няма винетки, има само пътен данък, който е като Бг, само че в Евро (т.е. два пъти по-голям), но ситуацията е 10 пъти по-добра от българската...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
donnna написа:ово е стАндарт!и пари, много пари...с трици маймуни не се ловят...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
pakumba написа:donnna написа:vvvasilev написа:Колеги - мисля, че и в България трябва да се случи нещо като в Либия и Тунис. Наистина вечното оправдание е, че няма пари - е в Белгия няма винетки, има само пътен данък, който е като Бг, само че в Евро (т.е. два пъти по-голям), но ситуацията е 10 пъти по-добра от българската...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
А тези пари които вече са платени и не са усвоени в полза на гражданите? Тях забравяме ли ги?Аз лично за да платя данък искам да знам къде отива всяка една стотинка от него! Искам да получа нещо в замяна на парите които съм похарчил! Искам да знам, че ще има кой да ми помогнеако изпадна в беда, а не винаги да се оправям сам или да разчитам на роднини и приятели! Защо да не се оплакваме?Аз имам много неща от които да се оплача! Как може да се строи спортна зала за милиони в София, след като в цяла България пътищатаи тротоарите са 5токласни? Как може да се правят кампании за привличане на чуждестранни туристи, след като почти никъде културните обекти не се поддържат и даже няма информационни бюра! Как може, след бедствие от такъв мащаб, да не се мисли - подготвени ли сме за такова нещо и у нас, ами да почнат дебати за това как Русия щяла да ни окупира енергетиката! Ми дайте им я бе! Те ще свършат 100 пъти по добра работа от Вас! За мен адекватна реакция е това 1во да се предложи безусловна помощ на пострадалите - така направиха всички развити страни в Европа и САЩ. След това трябва да се направи обучение на всички полицай, пожарникари, бърза помощ и тн. и да се закупи нужна екипировка, за да сме сигурни, че ако покривите ни паднат на главата, поне едни 1000 човека ще са подготвени да ни спасят, а не да чакаме циганите да ни изровят труповете докато търсят желязо! Чак след като съм сигурен, че ще преживеем земетресение ще почна да мисля за изграждането на атомна електроцентрала и какво ще стане с нея при едно такова бедствие!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
donnna написа:pakumba написа:donnna написа:vvvasilev написа:Колеги - мисля, че и в България трябва да се случи нещо като в Либия и Тунис. Наистина вечното оправдание е, че няма пари - е в Белгия няма винетки, има само пътен данък, който е като Бг, само че в Евро (т.е. два пъти по-голям), но ситуацията е 10 пъти по-добра от българската...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
rebel написа:А тези пари които вече са платени и не са усвоени в полза на гражданите? Тях забравяме ли ги?Аз лично за да платя данък искам да знам къде отива всяка една стотинка от него! Искам да получа нещо в замяна на парите които съм похарчил! Искам да знам, че ще има кой да ми помогне....За мен адекватна реакция е това 1во да се предложи безусловна помощ на пострадалите - така направиха всички развити страни в Европа и САЩ. След това трябва да се направи обучение на всички полицай, пожарникари, бърза помощ и тн. и да се закупи нужна екипировка, за да сме сигурни, че ако покривите ни паднат на главата, поне едни 1000 човека ще са подготвени да ни спасят, а не да чакаме циганите да ни изровят труповете докато търсят желязо! Чак след като съм сигурен, че ще преживеем земетресение ще почна да мисля за изграждането на атомна електроцентрала и какво ще стане с нея при едно такова бедствие!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
pakumba, пак се правят някакви генерални изводи...Подбалкансия път направи ли се? Прохода на Републиката? Детелината за Созопол - М. Рудник, почна ли се? Магистралите правят ли се /ся ше кажете, че ги правят с европейски пари/? Прохода през Котел направи ли се? Прохода Кричим - Девин?То не може всичко наведнъж...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
По добре да не си гледаме правописа! И за теб има какво да се каже! В училище не съм получил кой знае какво....може да се каже, че по голямата част от образованието ми го платиха родителите ми, а не държавата. В училище имах точно 5 истински преподавателя, останалите изобщо не знаеха как да подходят към образователния процес! През повечето време съм разчитал на допълнителни уроци и курсове за които държавата нищо не е платила! А и 1350лв за доста незначителна сумакогато става въпрос за бъдещето на една нация, не мислиш ли?Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Спирам да пиша в подобни теми, щото рискувам да получа някое предупреждение, бан и прочее...Явно аз съм стар и с друг начин на мислене... Приемам, че аз съм в грешка... Дано поне не си хвърляте боклуците по пътищата като японците...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
Не ги превъзнасяйте чак толкова много японците. Един човек, който е живял там беше написал в един друг форум - Японците са едно от най-корумпираните и мафиотски общества. На много места думата има Якудза (японската мафия). Корупцията е повсеместна. Работни са, щото вилата им е на врата.Да не казвам какви са им филмите - изпълнени с насилие и кръв. И не само филмите им.Алчни копелета за земя и пари. И власт. Не забравяйте втората световна война. Четете малко повече и стига сте ги превъзнасяли. Бог си знае работата...
Коментар
-
Ми то в момента май никой не говори за японците...donnna пиши си. На мен ми е интересно да споря.Не е ли това е идеята на една такава социална медия? Само не издребнявай с правописа, ЩОТО и ти не си цвете за мирисане!А колкото до това което си написал за "направените пътища" - какъв е смисъла да се правят нови пътища, като старите не се поддържат и не е ясно дали ще стигнеш до новия?От миналия вторник минавам покрай една огромна дупка в центъра на софия, която ГРАЖДАНИ са обозначили със 7 гуми наредени една в/у друга. Това са 7 дена в които никой не си върши работата и в които е имало поне 1 жалба или телефонно обаждане и никой не я е отразил! Чакат някой да се наниже в гумите, че да кажат "кой ги е сложил тука тея гуми?" а не "кой е трябвало да запълни тази дупка?".......Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар