Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Превод от български на английски-спешно

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Превод от български на английски-спешно

Колеги, съжалявам за тази тема, незнам дали е уместна тук, но все пак ме е налегнала нуждата и неволятаТърся някой със свободно време и с добър английски, който да ми преведе едни 4 странички от Български на Английски. Всичко е сериозно, не е някъв майтап. Мога да дам окло 25лв., като ако може за утре - петък, по някое време да е готов.......Ако някой има желание да пише тук или на ЛС
    Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
    Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
    Fiat Bravo 1.4 120k.с.

ама колега, кажи за какво става въпрос, принципно не е никакъв проблем, но за утре
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Иманно защото е за утре Иначе хм.......текста е що годе разговорен, няма много сложни думички. Нещо като описание на свършените дейности за еди какъв си период Нещо като отчет за 3-4 месецаИначе ще се опитам да удължа срока за понеделник, но незнам ще стане ли.Утре в работен време ще се опитам да продължа срока
      Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

колега за 25 лв. си готов за утре до обед. Ако искаш пращай материалите на пощата, но може и по малко да излезе..
        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
        бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
        сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Специални, огромни, благодарности на <phoenix> и неговата половинка за помоща и услугата, която ми направиха......Ако на някой му трябват някакви преводачески или други подобни услуги, да се обръща към тях. За половин ден ми преведоха текст от 4-5 страници, с което ми спасиха кожатаЕВАЛА И БЛАГОДАРЯ
          Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

в интерес на истината от 19:30 до 22:30, но пък текста беше приятен за работа, освен това рибката дето е за бирата е от нас Важното е че помогнахме
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Working...
            X