Колеги, съжалявам за тази тема, незнам дали е уместна тук, но все пак ме е налегнала нуждата и неволятаТърся някой със свободно време и с добър английски, който да ми преведе едни 4 странички от Български на Английски. Всичко е сериозно, не е някъв майтап. Мога да дам окло 25лв., като ако може за утре - петък, по някое време да е готов.......Ако някой има желание да пише тук или на ЛС
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Превод от български на английски-спешно
Collapse
X
-
Иманно защото е за утре Иначе хм.......текста е що годе разговорен, няма много сложни думички. Нещо като описание на свършените дейности за еди какъв си период Нещо като отчет за 3-4 месецаИначе ще се опитам да удължа срока за понеделник, но незнам ще стане ли.Утре в работен време ще се опитам да продължа срокаTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
колега за 25 лв. си готов за утре до обед. Ако искаш пращай материалите на пощата, но може и по малко да излезе..СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Специални, огромни, благодарности на <phoenix> и неговата половинка за помоща и услугата, която ми направиха......Ако на някой му трябват някакви преводачески или други подобни услуги, да се обръща към тях. За половин ден ми преведоха текст от 4-5 страници, с което ми спасиха кожатаЕВАЛА И БЛАГОДАРЯTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
в интерес на истината от 19:30 до 22:30, но пък текста беше приятен за работа, освен това рибката дето е за бирата е от нас Важното е че помогнахмеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар