Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

купих си кола

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

купих си кола

въпроса ми е следния колата е на цена 3900 а фактуратае и договора е 7300каква е врътката на куповачааз губя ли нещо от това разминаванеблагодаря предварително

Някой е изпрал 3400 :D
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Ако той ти е платил нотариалните такси, не те бърка Пеца ...
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Не ми е плащал нищо в данъчното,аз следователно трябва да платя повече там това ли става.....???

Коментар

Ми зависи при нотариуса кво сте дали ... в данъчното ти си плащаш според годината и мощността на колата Похвали се поне какво си взел
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Колата е по фактура, няма нотариус.В данъчното се плащат 2% върху фактурната стойност данък придобиване.Според мен е грешка, никой няма интерес да плаща повече данъци - и продавача ще дължи повече данък.Освен ако не е изпиране на пари, както каза диканьо.

Коментар

Колата е от автокъща,не сме ходили при нотариус на договора и фактурата пише 7300

Коментар

Честита кола и много безаварийни!Понеже скоро и аз купих, та да ти кажа че Дидо ти е дал отговора.Набутал си се, но какво да се прави. Вместо 2% данък за придобиване върху 3 900, ще платиш 2% върху 7 300.Не се ядосвай, казвай майната му и толкова.Друго важно, ако колата е нов внос без регистрация имаш 2 месеца срок от датата на регистрирането за да я заведеш в данъчното и да платиш тези 2% върху стойността на фактурата.
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Само аз ли ще питам каква е колата ? :DА и винаги може да се направи застрахователна преоценка при твой човек
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Щом мълчи толкова усърдно за колата, значи не е Фиат
                    Ползвайте мигачи!
                    Sometimes I feel like screaming

Коментар

благодаря на всички за отговорите ключ

Коментар

Working...
                      X