Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гласувайте колеги - форума ни заслужава да е в 3-ката - поне

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гласувайте колеги - форума ни заслужава да е в 3-ката - поне

Колеги отново си позволям да пусна тема за гласуването в BGTOP тъй като явно не всички поглеждат съществуващата най-отгоре като важна тема.Та относно гласуването смятам че отново можем да си върнем позията в тройката - просто нека бъдем малко по-активни. Хайде тези които забравят да гласуват - ударете едно рамо да издухаме фордчетата. :D
    Punto SX 1.1 55

Напълно подкрепям колегата. И аз днес с изненада установих, че сме 4-ти, след като доста време бяхме 2-ри.

Коментар

нужно ли е да има 15 теми за това гласуване

Коментар

pugsy написа:
        нужно ли е да има 15 теми за това гласуване
        предишните 2 месеца бяхме на същото положение - никой не поглеждаше темата от горе и бяхме на опашката. Пуснеше ли се тема която да е текуща винаги се повишаваше активността и излизахме напред.p.s. Ако колегите и най-вече Kiro of the day-преценят че е прекалено от моя страна да пускам нова тема нека тя бъде пратена в коша
        Punto SX 1.1 55

Коментар

Може ли да сложите едно ей такова бутонче... не е сложно, а е на видно място и по-лесно ще се гласува. Лично аз рядко стигам до най-долната част на страниците, а и съм свикнал да не обръщам внимание на банерите и по навик не цъкам на логото.
          Прикачени файлове
          Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
          Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Значи наистина можеше да се поднови старата тема, но във Важната тема Митко апелира, някой да го направи това бутонче и явно ще го постави на видно място, така че скоро ще има развитие! Няма да трия темата - надявам се повече да не я повдигаме, а да гласуваме и тя сама ще си отшуми! Ал лично почти всеки ден гласувам от 2 компа и то и за колегите от ФИАТ 126! Поздрави Киро.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Sko написа:
              Може ли да сложите едно ей такова бутонче...
              Мисля, че мястото е подходящо. Сложих един вариант в другата тема.
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Колеги, фордаджиите пак ни изпревариха, гласувайте!

Коментар

Paparac написа:
                  Аз продължавам да си гласувам, ама някои хора в една друга тема с гриф "Важна" казаха, че нямало смисъл и явно дезинтересираха хората! Е това сме Българите! Сещам се за примера с Маргарет Тачер и Фолкклендските и Малвинските острови. На въпрос от депутати защо е нужно да се води война с Аржентина и да загиват англичани за два мижави острова, оцвъкани с лайна от единствените им обитатели - птиците, Желязната лейди отговорила, че това е така, НООстровите, Лайната и Птиците са Британски - това е смисъла и война ще се води! Резултат - островите и досега са Британски!

Коментар

Paparac написа:
                    Докато бутона не е на видно място-така ще е!P.S. Поправям се, вече е сторено! Само така! :D
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                      Paparac написа:
                      Докато бутона не е на видно място-така ще е!P.S. Поправям се, вече е сторено! Само така! :D
                      Държа да поздравя Vladim за идеята банера на BG top да е на видно място. Евала пич че не се отказа и 10 пъти го повтори докато се сложи този бутон. Резултата нека го видят всички в класацията за 1-но денонощие стопихме 30 гласа на форд и мис бг тунинг и вече сме трети. А съм убеден че до довечера ще сме на призовото 2-ро място
                      Punto SX 1.1 55

Коментар

Punto SX написа:
                        Държа да поздравя Vladim за идеята банера на BG top да е на видно място. Евала пич че не се отказа и 10 пъти го повтори докато се сложи този бутон. Резултата нека го видят всички в класацията за 1-но денонощие стопихме 30 гласа на форд и мис бг тунинг и вече сме трети. А съм убеден че до довечера ще сме на призовото 2-ро място
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Венсеремос!Резултата е налице! :D

Коментар

Working...
                          X