Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

мнения за volvo v40

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

само това ли са мненията ,за сега харесах едно т4 и едно 2.0 16 v

Коментар

sclera_bg написа:
      Нищо им няма на Волвата V40. Мой колега вече 4-та година кара такова с 1.8 бензинов двигател. Веднага му монтира ГИ (италиянски, марков) и до ден днешен само джитка - мисля че влиза в бокса само за нещо по задницата (амртисьори). Но колкото пъти съм се возил (отпред до шофьора) толкова пъти не ме е кефило. Неудобни седалки с лошо разположение... Абе въпрос на вкус (както казало кучето и си облизало гъза...)
      На мен ми направи впечатление, че главата ми почти се опираше в тавана, като седях до шофьора, а аз съм с нормален ръст.Знаеш ли защо кучетата и котките си лижат гениталиите и задниците?.............................Защото могат))))))))))))))
      ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

SUS SCROFA написа:
        Волвото си е волво пичове, казвам го във вашия обобщаващ и генерализиращ стил.
        Кратко и точно казано. Като собственик на Волво мога да го потвърдя. Само ще кажа, че чара (поне на моето, щото е по-голямо) му е на извънградско: София - Бургас не се усеща със 160 на автопилот, само А8-S-7er могат да го конкурират по комфорт на пътя. Те са и на друга цена... Подръжката им също е на друга, по-скъпа и от Волво, цена...

Коментар

Колгата ми си взе такова преди дни, та вече мога да изкажа точни впечатления - супер кола!Вози много приятно, стабилно, без излищни подмятания по дупки и подскоци. Набира много добре, говоря за дизел 1,9 115к.с. залепя за седалката, определено темпераментна. Салона е много добър, няма скръцване дори, вратите се затварят като на нов хладилник, а колата е на 8г. почти. Хромирани рингове на километража и на фаровете, кожен волан и ск.лост и полукожени седалки, визията е много интригуваща, особенно на живо!
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

emdless4 написа:
            Кратко и точно казано. Като собственик на Волво мога да го потвърдя. Само ще кажа, че чара (поне на моето, щото е по-голямо) му е на извънградско: София - Бургас не се усеща със 160 на автопилот, само А8-S-7er могат да го конкурират по комфорт на пътя. Те са и на друга цена... Подръжката им също е на друга, по-скъпа и от Волво, цена...
            Колега, как може да сравняваш V40 с A8-S-7er, това вече е смешно... Верно, че всички си харесваме това, което имаме, но чак V40 и S-7er... А А8 не вози добре, дори колкото Е-класа или 5-ца, но това е друга тема.За парите си е много добра количка, като гледам вървят по 2500-3000, но няма място за сравнение с посочените от теб...А, и вижте само какво се разбира за екстрa във V40:
            van_dal написа:
            ...Хромирани рингове на километража и на фаровете, кожен волан и ск.лост и полукожени седалки..
            Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
            M-Benz E 250 TD 150hp
            M-Benz 200d 75 hp
            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

msotiroff написа:
              emdless4 написа:
              Колега, как може да сравняваш V40 с A8-S-7er, това вече е смешно... Верно, че всички си харесваме това, което имаме, но чак V40 и S-7er... А А8 не вози добре, дори колкото Е-класа или 5-ца, но това е друга тема.За парите си е много добра количка, като гледам вървят по 2500-3000, но няма място за сравнение с посочените от теб...А, и вижте само какво се разбира за екстрa във V40:
              van_dal написа:
              ...Хромирани рингове на километража и на фаровете, кожен волан и ск.лост и полукожени седалки..
              Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
              ако не се лъжа колегата говори за С80.Май гледах някъде негова обява скоро,ч е го продаваше....
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                ако не се лъжа колегата говори за С80.Май гледах някъде негова обява скоро, че го продаваше....
                S60 всъщност е моето, иначе те S60, S80 и XC90 са на една база и са с почти идентично окачване колкото и да е странно. S40 е по-малко наистина, но пак си е волво. Прости исках да се съглася с мението на предния колега, че волвото си е волво. Следващия модел S40 вече е идентичен с Форд Фокус 2005-2006 накъде, а новото S60 от миналата година модела е новия Форд Мондео.

Коментар

emdless4 написа:
                  а новото S60 от миналата година модела е новия Форд Мондео.
                  Ако имаш предвид размера, не е баш така, защото S60 е с повече от 20 см по-късо. Мондеото като размер е равно с S80.
                  преди - TIPO
                  сега - VOLVO XC60

Коментар

Ако говорим за S80, това вече е друга бира Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    M-Benz E 250 TD 150hp
                    M-Benz 200d 75 hp
                    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

msotiroff написа:
                      я да чуем каква е бирата, че това е един набелязаните ми модели. Ако на някой му пречи, може и на л.с. да ми пишеш
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

колеги няма проблем и в тази тема да се обсъждат и други модели на волво предимства недостатъци и каквото и да е било дори може да и се смени името да не е конкретно за в40-та нека всеки който иска да получи информация или пък да сподели мнение или опит да заповяда

Коментар

dannybo написа:
                          emdless4 написа:
                          Ако имаш предвид размера, не е баш така, защото S60 е с повече от 20 см по-късо. Мондеото като размер е равно с S80.
                          имам предвид шасито:http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_EUCD_platformче е по-дълго мондеото спор няма
                          pakumba написа:
                          msotiroff написа:
                          я да чуем каква е бирата, че това е един набелязаните ми модели. Ако на някой му пречи, може и на л.с. да ми пишеш
                          Ами аз по-нагоре казах - S60, V70, S80 и XC90 са практически идентични като окачване и интериор. Изключение правят AWD версиите и T5, Т6 и R моделите. Остава да си избереш подходящата за теб кола, средна, дълга, комби или джип. Масови дефекти са: кормилната рейка, дроселовата клапа (на бензиновите), автоматичните скорости, тампоните на моторите (те са три - преден, заден и горен). Аз съм сменял всичко изброено, без автомата - моята е с ръчни скорости. Всичко друго им е ок. Разхода е повече от добър - дизела 8 софийско - имам приятел с такава, а бензина - на мен никога не ми е давало над 13 в София. Извънградско - 9 при 130-160, и 6 с 90, кой както му е кеф. Приятни коли са.

Коментар

emdless4 написа:
                            dannybo написа:
                            emdless4 написа:
                            имам предвид шасито:http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_EUCD_platformче е по-дълго мондеото спор няма
                            pakumba написа:
                            msotiroff написа:
                            Ами аз по-нагоре казах - S60, V70, S80 и XC90 са практически идентични като окачване и интериор. Изключение правят AWD версиите и T5, Т6 и R моделите. Остава да си избереш подходящата за теб кола, средна, дълга, комби или джип. Масови дефекти са: кормилната рейка, дроселовата клапа (на бензиновите), автоматичните скорости, тампоните на моторите (те са три - преден, заден и горен). Аз съм сменял всичко изброено, без автомата - моята е с ръчни скорости. Всичко друго им е ок. Разхода е повече от добър - дизела 8 софийско - имам приятел с такава, а бензина - на мен никога не ми е давало над 13 в София. Извънградско - 9 при 130-160, и 6 с 90, кой както му е кеф. Приятни коли са.
                            на кормилната рейка рециклаж ли й направи или втора ръка? Дросела какво му става? Насочил съм се към бензинкитге 2.0Т или 2.4 20в. За разхода не ми пука много. Краде ли се волво като марка?
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

ам аз харесах едно V40 T4 1.9 200к.с. в мобиле.бг го намерих за 4500 изглеждами голям самолет, но нямам възможността да го купя за жалост Yellow_Flash_Colorz_PDT_13

Коментар

borisov написа:
                                ам аз харесах едно V40 T4 1.9 200к.с. в мобиле.бг го намерих за 4500 изглеждами голям самолет, но нямам възможността да го купя за жалост Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
                                Такива коли не се купуват много, може и да те изчака. Обаче според мен турбо кола ако не е лимузина, то е смачкана от каране.Ако е лимузина си мисля, че е била все пак на семеен човек или бизнесмен някой си и не е въртял гуми по паркингите или Божурище, докато в40 си е младежка и внимавай да не кацнеш на някой гроб
                                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                                X