колеги от няколко седмици в главата ми се върти идеята да сменя бравото за волво в40 , но за съжаление нямам никаква идея що за автомобил е вовото . Такаче ако знаете или имате представа кой мотор е по добър, или пък просто нещо интересно около този автомобил ще съм благодарен на всеки отзовал се
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
мнения за volvo v40
Collapse
X
-
Форума на волво? Тука едва ли има някой с толкова опит. Казват че са здрави коли. Аз преди се бях загледал по едно S40.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
дизелите са на рено. на бензинката съединителя е около 400 лв комплект. Ангренажен комплект 230-250 лв, с шарнири са. от бензинките има 1,8 гди от каризма, ама той не обичал газта. все пак това е друг клас кола и не бива да се сравнява с браво или пунто. много ясно, че поддръжката му ще е по-висока.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Познат с В40 дизел и корса ползва основно корсата,защото е по-икономична.Волвото си лапа 7-8 нафта на 100км извънградско. Дали има завишен разход конкретният автомобил или това е нормален разход не знам,но сравнен 1,9 JTD на фиат,разхода е висок.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Имам съсед, който цяла година се мъчи да разкара едно S40 дизел с двигател от Рено.Съвсем наскоро най-накрая се отърва от него.Друг клас? И с какво е повече от една Дедра? На мен лично 40-серия на Волво никак не ми харесва. По-големите са ОК - v80 е друга работа, наистина друг клас.Много повече ме кефи старото комби 850.
Коментар
-
Immortal написа:Имам съсед, който цяла година се мъчи да разкара едно S40 дизел с двигател от Рено.Съвсем наскоро най-накрая се отърва от него.Друг клас? И с какво е повече от една Дедра? На мен лично 40-серия на Волво никак не ми харесва. По-големите са ОК - v80 е друга работа, наистина друг клас.Много повече ме кефи старото комби 850.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар