Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

мнения за volvo v40

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мнения за volvo v40

колеги от няколко седмици в главата ми се върти идеята да сменя бравото за волво в40 , но за съжаление нямам никаква идея що за автомобил е вовото . Такаче ако знаете или имате представа кой мотор е по добър, или пък просто нещо интересно около този автомобил ще съм благодарен на всеки отзовал се

колега, защо не четеш, където трябва? там всичко си пише и цени и поддръжка и двигатели. аз така направих
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Форума на волво? Тука едва ли има някой с толкова опит. Казват че са здрави коли. Аз преди се бях загледал по едно S40.
      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
      FIAT БРАВО 1.2 16v
      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

пред мен волво ЕС40 скъса съедините, и на собственика му му се доплака... незная защо точно.

Коментар

Ако е бил дизелов за смяна на комплект съединител и маховик е около 1000лв. и нагоре. Качествени материали, икономични двигатели, абе приятни колички са.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Скъпа поддръжка, имам много добър приятел с V40 1.8, второ Волво му е и едва ли щял да вземе пак Волво p.s. иинтересно е да се отбележи, че е с окачване и двигател на Mitsubishi Carisma.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Същата работа като при японките. Докато не се чупи кеф, а като изреве нещо по колата - ред сълзи, ред сополи.Миналата година на приятел с S80 му смениха някакъв тампон на амортисьора - около 400 лв. Не вярвам на 40-ката да е по-малко.
              Няма начин да няма начин!

Коментар

Печките са им с двигател на Рено, за предпочитане е V40 от 2000г нататък, отстранени са разни проблеми с окачването и като цяло са по безпроблемни.
                Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Готина визия имат друго незнам
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

дизелите са на рено. на бензинката съединителя е около 400 лв комплект. Ангренажен комплект 230-250 лв, с шарнири са. от бензинките има 1,8 гди от каризма, ама той не обичал газта. все пак това е друг клас кола и не бива да се сравнява с браво или пунто. много ясно, че поддръжката му ще е по-висока.
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Познат с В40 дизел и корса ползва основно корсата,защото е по-икономична.Волвото си лапа 7-8 нафта на 100км извънградско. Дали има завишен разход конкретният автомобил или това е нормален разход не знам,но сравнен 1,9 JTD на фиат,разхода е висок.
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Имам съсед, който цяла година се мъчи да разкара едно S40 дизел с двигател от Рено.Съвсем наскоро най-накрая се отърва от него.Друг клас? И с какво е повече от една Дедра? На мен лично 40-серия на Волво никак не ми харесва. По-големите са ОК - v80 е друга работа, наистина друг клас.Много повече ме кефи старото комби 850.

Коментар

pakumba написа:
                          1,8 гди от каризма, ама той не обичал газта.
                          Само на газ я кара.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Immortal написа:
                            Имам съсед, който цяла година се мъчи да разкара едно S40 дизел с двигател от Рено.Съвсем наскоро най-накрая се отърва от него.Друг клас? И с какво е повече от една Дедра? На мен лично 40-серия на Волво никак не ми харесва. По-големите са ОК - v80 е друга работа, наистина друг клас.Много повече ме кефи старото комби 850.
                            по-висок клас са от браво, не от дедра. дори в техния форум мнението е, че и бенз и дизел не са икономични.
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Първо си отговори на въпроса защо тази фирма фалира и сега е китайска и се казва Джили или нещо подобно :D Но иначе здрави шведски ламарини,ужасяващ дизаин/най-красивата им кола и казват "Ковчега на Снежанка"/,скъпа потдръжка,калпави мотори

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
                              Brava1.4SX

Коментар

Working...
                              X