значи сметката ми я засичат не 20то число на месеца днес към 14:30 получавам СМС че ми е излязла фактурата на стойност 53лв всичко тачно така е. 10 минутки по късно получавам втори СМС че доближавам кредитния лимит от 200лв и пощурях,обаждам се на 123 и разбирам че текущата ми сметка е 138,00 лв и о УЖАС за 1 ден 138,00 лв аз за цел месец за две карти плащам по 50,00лв. Веднага отивам в офиса на ГЛОБУЛ и от там ми потвърждават че е така.Проверяват и ми казват че съм ползвал ИНТЕРНЕТ през телефона а аз съм ползвал се на се 30минути навигацията откак съм го купил телефона преди една седмица. Изках да пусна възражение в глобул те ми казаха като излезе фактурата на 20 април. КАЖЕТЕ КАКВО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ??????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колеги имам голям проблем с ГЛОБУЛ ПОМАГАЙТЕ
Collapse
X
-
Re: колеги имам голям проблем с ГЛОБУЛ ПОМАГАЙТЕ
mimo MS написа:значи сметката ми я засичат не 20то число на месеца днес към 14:30 получавам СМС че ми е излязла фактурата на стойност 53лв всичко тачно така е. 10 минутки по късно получавам втори СМС че доближавам кредитния лимит от 200лв и пощурях,обаждам се на 123 и разбирам че текущата ми сметка е 138,00 лв и о УЖАС за 1 ден 138,00 лв аз за цел месец за две карти плащам по 50,00лв. Веднага отивам в офиса на ГЛОБУЛ и от там ми потвърждават че е така.Проверяват и ми казват че съм ползвал ИНТЕРНЕТ през телефона а аз съм ползвал се на се 30минути навигацията откак съм го купил телефона преди една седмица. Изках да пусна възражение в глобул те ми казаха като излезе фактурата на 20 април. КАЖЕТЕ КАКВО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ??????Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
първо се увери,че не си натиснал ти нещо без да искаш на незаключен телефон. Изчакай да излезе фактурата и виж къде е влизано и за какво е изхарчена сумата....ако имаш основание подай жалба и чакай,ако не получиш резултат,май създадоха някаква комисия точно срещу измамите на гсм-операторите ...последния вариат е да ги съдиш,но стигне ли се до там ще трябват разходи за адвокат,за съда и накрая може да те изкарат теб крив.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
ele написа:сега ако кажеш и на какъв план си и какъв е новият телефон... напълно е възможно да има други функции, които теглят от интернет разни неща...фиат мареа 103 понита
спринтер 122 понита
пасат с 90 умрели понита
Коментар
-
mimo MS написа:ele написа:сега ако кажеш и на какъв план си и какъв е новият телефон... напълно е възможно да има други функции, които теглят от интернет разни неща...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:mimo MS написа:ele написа:сега ако кажеш и на какъв план си и какъв е новият телефон... напълно е възможно да има други функции, които теглят от интернет разни неща...фиат мареа 103 понита
спринтер 122 понита
пасат с 90 умрели понита
Коментар
-
mimo MS написа:ele написа:mimo MS написа:ele написа:сега ако кажеш и на какъв план си и какъв е новият телефон... напълно е възможно да има други функции, които теглят от интернет разни неща...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Re: колеги имам голям проблем с ГЛОБУЛ ПОМАГАЙТЕ
mimo MS написа:значи сметката ми я засичат не 20то число на месеца днес към 14:30 получавам СМС че ми е излязла фактурата на стойност 53лв всичко тачно така е. 10 минутки по късно получавам втори СМС че доближавам кредитния лимит от 200лв и пощурях,обаждам се на 123 и разбирам че текущата ми сметка е 138,00 лв и о УЖАС за 1 ден 138,00 лв аз за цел месец за две карти плащам по 50,00лв. Веднага отивам в офиса на ГЛОБУЛ и от там ми потвърждават че е така.Проверяват и ми казват че съм ползвал ИНТЕРНЕТ през телефона а аз съм ползвал се на се 30минути навигацията откак съм го купил телефона преди една седмица. Изках да пусна възражение в глобул те ми казаха като излезе фактурата на 20 април. КАЖЕТЕ КАКВО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ??????Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
nikolovvd написа:Простете глупавият ми въпрос, но аз ползвам 123, защото съм към Виваком. И към Глобул ли се ползва същият телефон?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Според мен, пусни си един 15мв за 3.50 и си джиткай. Интернетът е неограничен, след 15 мб ще ти спре бързата скорост, а след още малко ще ти го спрат, поне ще можеш хем да си ползваш навигацията ей тъй за кеф, хем ако някоя програма се изтарикати - няма да плащаш колосални сметки. Целта да имаш сматфон е да го ползваш и да му се кефиш, не само да го ползваш за слушалка.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:ele написа:Според мен, пусни си един 15мв за 3.50 и си джиткай. Интернетът е неограничен, след 15 мб ще ти спре бързата скорост, а след още малко ще ти го спрат, поне ще можеш хем да си ползваш навигацията ей тъй за кеф, хем ако някоя програма се изтарикати - няма да плащаш колосални сметки. Целта да имаш сматфон е да го ползваш и да му се кефиш, не само да го ползваш за слушалка.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Алтернативен абонаментен план е Web & Talk, но за същата сума нямаш 30 минути разговори с други мрежи, но имаш интернет - 250 МБ на макс. скорост, а след това скоростта пада на 128 Кбита (16 КБ), но пък са неограничени. Ако ти се дават още 5 лева, вместо предложените вече 3.50, можеш пак да имаш тези 30 минути към други мрежи, а включените мегабайти на макс. скорост стават от 250 -> 500. Забелязал съм, че мои приятели, които току-що са купили нов телефон - много често се оплакват от подобен проблем. Винаги се оказва, че вината е у самите тях, защото още не са напълно запознати с функциите на телефона, поразцъкали са малко из интернета, ползвали са няколко приложения, после се оказва, че имат голяма сметка за интернет. Мисля, че и тук случаят е същият, колегата Immortal каза каква е цената на 1 МБ. Относно обаждането на оператор - то също струва пари. Дори самото набиране на номер 123 - струва пари. Разбира се, че за един човек 2.4 стотинки са нищо, но ако за един месец общо на този номер се обадят 1 000 000 клиенти, то това си е оборот от 24 000 лева ей така, да се свържеш с глас-робот.Вместо това, бих препоръчал нещо, което може би някои не знаят - набиране на следния код от телефона, за проверка на сметка и разни други:*123# - работи за Виваком и Глобул. При Виваком веднага връща СМС с информацията, а при Глобул - връща СМС, който съдържа крратко меню, като показва кое число да бъде върнато като отговор на този СМС за съответната функция.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар