Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Oтносно продажба и номера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Oтносно продажба и номера

Колеги ,от много време си задавам въпроса,защо някой като си продават колата си закриват регистрационниа номер.Имам някой съмнения ,ама не съм сигурен.Ако някой знае да сподели .

На мен пък ми е интересно кой 6и купил такава кола?За да си закрие номера, значи че колата е 6ракувана, а за да се пусне после доколкото знам тря6ва Технотест.Нещо не мога да се сетя къде е "врътката".
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
      На мен пък ми е интересно кой 6и купил такава кола?За да си закрие номера, значи че колата е 6ракувана, а за да се пусне после доколкото знам тря6ва Технотест.Нещо не мога да се сетя къде е "врътката".
      Мисля, че колегата пита за снимките по обявите, на които номера на колата не се разчита. За мен обяснението е, че продавачът иска да се обръща внимание единствено на колата, без възникване на излишни коментари от случайни познати, близки, роднини, комшии и др., попаднали на обявата. Лично мнение.

Коментар

Ясно Аз 6ях пускал такава тема, може да я потърсиш Между другото това се случва не само когато се продава колата, ами при най-о6икновено постване на снимки.Параноя някаква.
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Изключително тъпо решение е това, да си скриеш номера на колата, пък да си напишеш телефона.Идеята според мен е, автокрадци да не могат да намерят адреса на колата, която може и да им е харесала. Но те ако могат по номера на колата да намерят адреса, същото могат да направят и по телефонния номер, така че ми е смешно.

Коментар

Аз си мислех ,че си крият номерата ,защото колата не е напълно ОК и ако някой я познае може да напише негативно мнение за нея.Но може и параноя да е :D

Коментар

Не е параноя, а предпазна мярка. Аз също не знам как могат да ми навредят, ако ми знаят номера на колата или нещо още по-страшно - ЕГН-то . Но истината е, че си има хора за всичко и не всички очи, които гледат, са добронамерени.Имаше преди време статия във водещ всекидневник, в която обясняваха, че обява на публично място, в която има явно обявен собственик, вижда се номера на колата и особено пък ако е отбелязан и VIN, прави колата лесна плячка за измамници.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Естествено! Те Долари и Евро печатат, а какво остава да си направят талони на колата и после е ясно!
                Няма начин да няма начин!

Коментар

Мен ми се види глупаво...!? Във всеки един град има стотици коли. Ако ти трябва номер на някаква марка и модел та и цвят може да си избираш просто се разхождаш из кварталите и готово. Сваляш номерата и ги слагаш на тази която ти трябва. Доста време, ако не те спират няма да имаш ядове...А и замислете се колата ви деноенощно стои на улицата и хиляди може би измамници я гледат...!? ПС. В подписа ми на типото му е скрит така номера защото си няма номер и вече е продадено
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                  X