Колеги ,от много време си задавам въпроса,защо някой като си продават колата си закриват регистрационниа номер.Имам някой съмнения ,ама не съм сигурен.Ако някой знае да сподели .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oтносно продажба и номера
Collapse
X
-
На мен пък ми е интересно кой 6и купил такава кола?За да си закрие номера, значи че колата е 6ракувана, а за да се пусне после доколкото знам тря6ва Технотест.Нещо не мога да се сетя къде е "врътката".Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
-
trace написа:На мен пък ми е интересно кой 6и купил такава кола?За да си закрие номера, значи че колата е 6ракувана, а за да се пусне после доколкото знам тря6ва Технотест.Нещо не мога да се сетя къде е "врътката".
Коментар
-
Ясно Аз 6ях пускал такава тема, може да я потърсиш Между другото това се случва не само когато се продава колата, ами при най-о6икновено постване на снимки.Параноя някаква.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Изключително тъпо решение е това, да си скриеш номера на колата, пък да си напишеш телефона.Идеята според мен е, автокрадци да не могат да намерят адреса на колата, която може и да им е харесала. Но те ако могат по номера на колата да намерят адреса, същото могат да направят и по телефонния номер, така че ми е смешно.
Коментар
-
Не е параноя, а предпазна мярка. Аз също не знам как могат да ми навредят, ако ми знаят номера на колата или нещо още по-страшно - ЕГН-то . Но истината е, че си има хора за всичко и не всички очи, които гледат, са добронамерени.Имаше преди време статия във водещ всекидневник, в която обясняваха, че обява на публично място, в която има явно обявен собственик, вижда се номера на колата и особено пък ако е отбелязан и VIN, прави колата лесна плячка за измамници.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Мен ми се види глупаво...!? Във всеки един град има стотици коли. Ако ти трябва номер на някаква марка и модел та и цвят може да си избираш просто се разхождаш из кварталите и готово. Сваляш номерата и ги слагаш на тази която ти трябва. Доста време, ако не те спират няма да имаш ядове...А и замислете се колата ви деноенощно стои на улицата и хиляди може би измамници я гледат...!? ПС. В подписа ми на типото му е скрит така номера защото си няма номер и вече е продаденоRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар