Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Убийство за шепа череши...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чета какво е пуснал като тема колегата и паднах Ебати в каква абсурдна и скапана държава живеем Аз затова си псувам всички полицаи, политици и тем прочие дупедавци и плазмодии По темата мога да кажа следното: .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........ и т.н.Много ми е трудна да замълча точно в този момент, но ще спазвам правилата и затова не искам да чуете и моето мнение за циганите Но белите българи живеят в робство откак фесове ни управляват
    http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
    Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
    FIAT Punto 02' 1.9 JTD
    FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Dodo 155 написа:
      Чета какво е пуснал като тема колегата и паднах Ебати в каква абсурдна и скапана държава живеем Аз затова си псувам всички полицаи, политици и тем прочие дупедавци и плазмодии По темата мога да кажа следното: .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........ и т.н.Много ми е трудна да замълча точно в този момент, но ще спазвам правилата и затова не искам да чуете и моето мнение за циганите Но белите българи живеят в робство откак фесове ни управляват
      за това, че сме под робство съм съгласен 100%.но за съжаление, ние сме роби на собствените ни тесногърди схващания, на кратката ни историческа памет, на малодушието ни - да не кзавам овчедушие, че ще обидя гадинките.... и не мен нещо ми се отщя да пиша по тази тема.
      "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
      (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Между другото, не мога да намеря никаква информация за обсъждания случай... Някой би ли бил така добър да предостави връзка към информация от по-първа ръка?
        Fiat Ritmo 105TC
        1600cc 105к.с.

Коментар

Dodo 155 написа:
          Но белите българи живеят в робство откак фесове ни управляват
          Можеш ли да дефинираш термина РОБСТВО ?Кои точно "фесове" ни управляват ?Ако е така, защо сме избрали точно те да ни управляват?Стига с тези глупости, моля Ви!От както се помня, в България управлява комунисто-социалистическата мафия под различни форми. Колкото и странно да ви звучи, дори и лидерите на ДПС са от нея (или са и били сътрудници)...А по въпроса - подкрепям с две ръце мнението на колегата charlie

Коментар

Колеги,миналото лято работих на един обект в Слънчев бряг ВиК-то.На същия обект имаше едни цигани които работеха като изкопчии и общи работници.Работеха е силно казано ,но имитираха някаква деиност.Един ден при някакъв изкоп точно до стената на хотела късат един холендър и става ужас.Идват при мен и реват бате аман-заман ще ни убият чорбаджиите.Ама рев.Аз ги съжалих,щото щяха да ги дерат мутрите.Оставих си моята работа и отидох да отстраня проблема.Мястото беше тясно и се наложи да се поразхвърля,дрехи,часовник и т.н.Поизмъчих се здраво,но успях да оправя бакията.Ставам да се обличам и часовника ми го няма.Беше ориент за 145 лева нов още не бях му се нарадвал.Това беше циганската благодарност,за това,че им помогнах.И от 20 цигани сеирджии никои не видял,кои го е взел и дори бяха по-възмутени от мене самия.Ами тъи ли нямаше един свестен сред тая измет крадлива.Кои си въобразява,че може да ме убеди,че тази,че тази мръсна паплач може да се интегрира в някакво цивилизовано общество. МРАЗЯ ГИ.

Коментар

charlie написа:
              П.С. я удари 2 шамара на детето на някоя мутра, който например е застрашило живота ти отнемайки ти предимство...
              Ако наистина изпадна в такава ситуация, ще му ударя - не ме е страх. Мутри вече няма, има дебелогъзи идиоти с коли на лизинг, които се изживяват за "мутри".Усещаш ли до каква ситуация докарахме коментарите...? Ние (обикновенните хора) се оказваме репресирани и без права. Ако удариш/набиеш циганин - теб ще набедят/съдят. Ако удариш/набиеш "дете на мутра" - те ще се измъкнат от закона. Еми... баси държавата сме... БЪЛГАРИЯ - ДЪРЖАВА НА ПАРАДОКСИТЕ! За да не се "забъркваш", трябва да поемаш всички камъни по своята глава, да живееш като мижитурка със страх от угрозата да не те обвинят за деяние в което си невинен...
              1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Според мен единствено хора, които не са си имали работа с това племе (ще се въздържа от напиращите епитети), се изказват в негова полза и подкрепа! Тези, които са си имали работа с циганите и не са си изпатили - само въпрос на време е - вервайте ми!
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  Според мен единствено хора, които не са си имали работа с това племе (ще се въздържа от напиращите епитети), се изказват в негова полза и подкрепа! Тези, които са си имали работа с циганите и не са си изпатили - само въпрос на време е - вервайте ми!
                  Много си прав Киро... Абсолютно съм съгласен! Вече стана дума че и измежду тях има изключения, но поставянето под общ знаменател не бива да се подлага на коментар. Всичко е до едно време...
                  1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Няма изключения.Циганинът си е циганин и това е.Снощи гледах едно предаване по СКАТ на Валентин Касабов.Дадоха една старица на 82 год. ,ако не ме лъже паметта.Която плачеше и разказваше как е била заплашена с нож и изнасилена от трима 15 годишни цигани в собствената и къща.Тази женица е нечия майка и баба...абе думи нямам.И тези не се сещам за такава дума с която да ги нарека,ще бъдат освободени,като непълнолетни предполагам или ще получат някакво минимално наказание.Тука сме само за бели качулки и горящи кръстове.

Коментар

Според мен медалът има и друга страна колеги - кучето скача според тоягата! По времето на бай Ви Тошо манговците толкова ги беше страх от милиционерите, че не смееха да шукнат! А сега понеже политиците ги толерират по всички възможни извратени начини - помощи, кебапчета по избори, обещания да не плащат сметки за нищо и т.н. - ами то и на без това мързеливото и податливото към лоши помисли и постъпки племе толкова му трябва! Избуя тъмната му страна - така да се каже! Трябва да добавя, че това се наблюдава и във всички други етнически трупи, но явно на тази и е вродено! Така, че ненагледните ни управници са основният катализатор на този негативен процес. На полицаите от Пловдив с шамарите при Бай Ви Тошо щяха да им дадат награда! Айде стига с тия цигани, че почва Световното!
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Прав си,хаиде за бира

Коментар

Аз все още не намирам обективна информация за пребития кмет. Започвам да мисля че цялата тема е обикновенна правокация.
                          Fiat Ritmo 105TC
                          1600cc 105к.с.

Коментар

johnfound написа:
                            Аз все още не намирам обективна информация за пребития кмет. Започвам да мисля че цялата тема е обикновенна правокация.
                            прочети вчерашния вестник 24 часа и ще разбереш за тази случка по подробно
                            TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                            UNO 1.0 FIRE

Коментар

абе хора карате ме да си мисля, че ако точно сега се появи воленчо, ще има поздрави с високо вдигната и изпъната ръка... - замислете се моля ви!
                              "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                              (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

charlie написа:
                                абе хора карате ме да си мисля, че ако точно сега се появи воленчо, ще има поздрави с високо вдигната и изпъната ръка... - замислете се моля ви!
                                То високо вдигната ръка може и да няма,но такова пораженченско мислене като това което виждам в тая тема не съм срещал никъде!Как са ва убедили че толерантноста е най българската черта само!Защо ли е така!Помислете малко!Как пък нии най толерантната нация се извъдих ме!Колкото и да сте интелигентни,не е възможно да сте слепи за ставащото!Във цяла Европа хората закони приемат за ограничаване правата на малцинствата-нии пак по католици от папата!И за това,на следващите избори точно за Воленчо, за да се пренаредят картите!Не за друго!То-по зле от сега не може да стане!

Коментар

Working...
                                X