НОВИНИ ДНЕС Зам. кмета на с.Ябълково бе пребит до смърт от група цигани след като ги видял да берат череши нелегално и им направил забележка. Циганите са задържани, разпитани и освободени... Това не е първият подобен случай и вече сериозно почвам да полудявам! Докога циганите ще вършат такива неща и възмездие никакво. Ако това бяха група българи, полицаите първо щяха да ги смелят от бой и после никога нямаше да изязат от затвора, а циганите освободени за половин ден! Напомням и случая когато цигани заколиха пловдивски професор преди година и още няма задържан... има и много други е това е извън всякакви граници
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Убийство за шепа череши...
Collapse
X
-
Абе да ти кажем .. и за туй не стават. Много ще смърдят. За мен решението е едно. На групички .. да ги хващаме и да ги "респектираме". Защото полицията нищо не може да направи. Днес на какво бях свидетел .. паднах. КАТ-аджий бяха подпукали някакъв мангал с каручка в центъра. Писаха му акт. И оня почна да го извръща на ... се едно бил дискриминиран. И ония от ДПС нали са у властта и им обръщат внимание и само създават проблеми на полицаите. Ако полицай удари мангал 90% ще застанат на страната на полицая, но има и 10 % които ще скокнат срещу полицая и като дойде жалбата няма да обърнат внимание на полицая и 90% хора ами на господин циганин и 10% дупедавци.
Коментар
-
Mitko написа:PS: По действащото законодателство и по правилата на форума не бива да допускаме расизъм тук, но нека си наричаме бялото бяло и черното черно.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
BOIT написа:За жалост не ни остава нищо друго освен да търпим , защото сме неспособни да направим нищо друго .1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Абе то циганите са голяма напаст Миналата седмица имаше тема в 1 друг форум как цигани от Варна бутат децата си пред колите за да изнудват собствениците за кинти тва кат прочетох и бях потресен от тези първобтни същества всичко може да се учаква Едно време бях много буен и ме пратиха в училищно заведение с бая роми и първия ден нормално ми се заканиха "новите българи " аз си трайкам на 2 ден идва баш ербапа на мангалите и ми вика "ти ако не си даваш парите ша та правя кърбан" нямаше и 3 секунди low kick и мангала наземята след 30 вече беше целия в кръв и се разрева а си беше бая масивен след няколко дни идва при мен и ми вика "от тук на татък ти си мой приятел и ще ти помагам с каквото мога и аз " след време ми обясни , че ромите се страхуват страшно много от собствената си кръв и всеки който им я пусне става техен тиранин и аз пак Тва се случи преди 10 г. и до ден днешен целия този контингент и въпросният ербап кадето и да ме види ме поздравяват и се държат с уважение към мен Вземеш ли им страха нямаш проблем те са бая задружни и използват това , че наща нация не е от тези Та всичко си зависи от нас самитеCupra Fr
Коментар
-
Mitko написа:Това в скобите ти е расизъм.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Репресия в България (или както се нарича в изданията с циганска тематика, речници, граматики, официални издания- ДАСИКАНИПИ, езикат ДАСИКАНУ, българинат ДАС, а българката ДАСНИ), се проявява в посока цигани>българи, а не обратното!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Без да привеждаме каквито и да било факти от циганските бит и реалност може да се види с непредубедено око, че циганите се самоизолират, търсят колективни права, реват, че са дискриминирани и сагрегирани (без да са отворили една книга да прочетат какво означават тези думи) и на всичкото отгоре биват защитавани от толерантници под шапката на хелзинския комитет и разни Соросовски организацийки, които са забранени в повечето нормални държави заради денационализаторската си подривна дейност! ТОВА Е ЕДИН ДОБЪР БИЗНЕС за псевдоправозащитниците и циганските кланове, които обират парсата!В една държава, където могат да се печатат парцали, в които е наричана с неестественото си име, което е с гаден произход, циганите ще правят каквото си искат и още как!ДАС на цигански означава РОБ, БЕЗПРАВЕН ЧОВЕК. Както знете те претендират да са РОМИ, т.е. "човеци, хора". Заедно с "роб" ДАС придобива и значение за "нециганин"... Повече няма какво да се обяснява. Само не знам как се казва Сърбия, Англия, Китай... на цигански, щом всички за тях са ДАС, а техните държави ДАСИКАНИПИ!?!?! Циганите имат думи и за опозициите циганин -нециганин в думите, не само по отношение на етнос, а и при пол- мъж/жена и момче/момиче - цигани-нецигани. (В колко от езиците, които познавате има подобна психо-лингвистична проблемация?)Момчета, и аз призовавам да се въздържате от изказвания за сапуни и други перилни препарати! Фактите, генерирани от циганите, са достатъчно оръжие срещу самите тях!Айде със здраве! А който иска да живее в мир и сговор е добре дошъл!ПП- расизъм може да има между бели и негри, червини и жълти, но между българи и цигани не може, щото и те са от индоевропейската РАСА!!!!! Затова аман от експлоатацията на думата РАСИЗЪМ!
Коментар
-
не може да има масови права, за които се борят циганите, както не може и да има масова отговорност, каквото искаме да наложим ние българите спрямо тях(така тълкувам аз слагането им под общ знаменател) и да ги определяме всички като крадци, престъпници, мързеливци, нечистоплътни. по същата логика на запад за българите говорят че са трфиканти, автоджамбази и какво ли още не, е във форума има ли някой трафикант на дрога примерно?абе като цяло май в човека генетично е закодирано да слага изкуствени прегради помежду си. помислете колко такива ни заобикалят негри-бели, бедни-богати, цигани-българи... и когато все пак цивилизованите принципи вземат връх и неможе да се делим (официално) на расистки или друг подобен принцип, започваме да се делим на партии, отбори, клубова за коли , и т. нт. просто закона трябва да третира ЕДНАКВО всички индивиди, независимо от принадлежността им към раса, партия, и т. нт."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Charlie абсолютно съм съгласен с твоето мнение. Явно в човекът е заложено да се дели на групи - по-сигурни ли се чувстваме като част от група, какво ли???Сещам се за старият виц, дето в ЮАР премахнали расизма - няма бели, няма черни, всички са обявени за зелени. Та пътувал си един автобус в джунглата и затънал в калта. Шофьорът мъчил, мъчил, па се обърнал назад към пътниците и се провикнал: "Ей, вие, тъмнозелените, я слезте да бутате." Това за разведряване на обстановката.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
johnfound написа:....Сещам се за старият виц, дето в ЮАР премахнали расизма - няма бели, няма черни, всички са обявени за зелени. Та пътувал си един автобус в джунглата и затънал в калта. Шофьорът мъчил, мъчил, па се обърнал назад към пътниците и се провикнал: "Ей, вие, тъмнозелените, я слезте да бутате."..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
charlie написа:просто закона трябва да третира ЕДНАКВО всички индивиди, независимо от принадлежността им към раса, партия, и т. нт.1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Crash73 написа:charlie написа:просто закона трябва да третира ЕДНАКВО всички индивиди, независимо от принадлежността им към раса, партия, и т. нт."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар