Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Убийство за шепа череши...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Убийство за шепа череши...

НОВИНИ ДНЕС Зам. кмета на с.Ябълково бе пребит до смърт от група цигани след като ги видял да берат череши нелегално и им направил забележка. Циганите са задържани, разпитани и освободени... Това не е първият подобен случай и вече сериозно почвам да полудявам! Докога циганите ще вършат такива неща и възмездие никакво. Ако това бяха група българи, полицаите първо щяха да ги смелят от бой и после никога нямаше да изязат от затвора, а циганите освободени за половин ден! Напомням и случая когато цигани заколиха пловдивски професор преди година и още няма задържан... има и много други е това е извън всякакви граници
    Drive Like HeLL To See HaveN

както и да прозвучи циганите стават само за едно

Коментар

Абе да ти кажем .. и за туй не стават. Много ще смърдят. За мен решението е едно. На групички .. да ги хващаме и да ги "респектираме". Защото полицията нищо не може да направи. Днес на какво бях свидетел .. паднах. КАТ-аджий бяха подпукали някакъв мангал с каручка в центъра. Писаха му акт. И оня почна да го извръща на ... се едно бил дискриминиран. И ония от ДПС нали са у властта и им обръщат внимание и само създават проблеми на полицаите. Ако полицай удари мангал 90% ще застанат на страната на полицая, но има и 10 % които ще скокнат срещу полицая и като дойде жалбата няма да обърнат внимание на полицая и 90% хора ами на господин циганин и 10% дупедавци.

Коментар

За жалост не ни остава нищо друго освен да търпим , защото сме неспособни да направим нищо друго .
        Слагайте си коланите

Коментар

Mitko написа:
          PS: По действащото законодателство и по правилата на форума не бива да допускаме расизъм тук, но нека си наричаме бялото бяло и черното черно.
          Е, правилата за админите не важат. А също "расизъм" е това което админа каже че е расизъм. Другото е: "нека си наричаме бялото бяло и черното черно." (А циганите на сапун.)
          Fiat Ritmo 105TC
          1600cc 105к.с.

Коментар

BOIT написа:
            За жалост не ни остава нищо друго освен да търпим , защото сме неспособни да направим нищо друго .
            Ние че ще търпим - ще. Дори си го правим и в момента. Въпроса е кога законодателната система ще престане да толерира подобни деяния...??? Сещате ли се за филма "Биосфера"? Предлагам всички нечистоплътни да бъдат ограничени в една подобна ситуация, и след 10-тина години ще се самозаличат. Защото само размножението няма да им помогне - нито им се работи, нито имат хигиена, нито искат да учат, нито подлежат на възпитание... Щом има кой да работи вместо тях и да им плаща за това безхаберие (държавата и данъкоплатците), защо му е на манго да се бъхти?!Цигани има по цял свят, но нашите са най-най-най-низшите като род/разновидност - нулево образование/култура/хигиена...
            1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Абе то циганите са голяма напаст Миналата седмица имаше тема в 1 друг форум как цигани от Варна бутат децата си пред колите за да изнудват собствениците за кинти тва кат прочетох и бях потресен от тези първобтни същества всичко може да се учаква Едно време бях много буен и ме пратиха в училищно заведение с бая роми и първия ден нормално ми се заканиха "новите българи " аз си трайкам на 2 ден идва баш ербапа на мангалите и ми вика "ти ако не си даваш парите ша та правя кърбан" нямаше и 3 секунди low kick и мангала наземята след 30 вече беше целия в кръв и се разрева а си беше бая масивен след няколко дни идва при мен и ми вика "от тук на татък ти си мой приятел и ще ти помагам с каквото мога и аз " след време ми обясни , че ромите се страхуват страшно много от собствената си кръв и всеки който им я пусне става техен тиранин и аз пак Тва се случи преди 10 г. и до ден днешен целия този контингент и въпросният ербап кадето и да ме види ме поздравяват и се държат с уважение към мен Вземеш ли им страха нямаш проблем те са бая задружни и използват това , че наща нация не е от тези Та всичко си зависи от нас самите
              Cupra Fr

Коментар

Mitko написа:
                Това в скобите ти е расизъм.
                Ако това в скобите е расизъм, прочети поста на Pugsy малко по-горе и ми кажи той какъв е. Ама щом не разбирате от иронизиране, ще си напиша в прав текст:Смятам това как се развиват подобни теми за расистки и обиждащи всеки цивилизован човек. Моето мнение по темата е: 1. От първият пост изобщо не става ясно какво е станало, дали е станало, как е станало и т.н. - само чисти емоции.2. Ако (и само ако) нещата са както ги описва първия пост, проблема изобщо не е в циганите а в полицията и съдебната система. Това е което трябва да нападате, а не циганите. Защото много се обиждате, когато примерно на запад започнат да разправят "Българите такива или онакива." Аз работя с цигани всеки ден и категорично съм против да се слагат всички под общ знаменател.Горното да се смята за настояване от моя страна, темата да се сложи в ред от модераторите и да се изтрият и редактират всички расистки постове.
                Fiat Ritmo 105TC
                1600cc 105к.с.

Коментар

johnfound написа:
                  Аз работя с цигани всеки ден и категорично съм против да се слагат всички под общ знаменател.
                  всичко е въпрос на време да ги сложиш под общ знаменател

Коментар

Репресия в България (или както се нарича в изданията с циганска тематика, речници, граматики, официални издания- ДАСИКАНИПИ, езикат ДАСИКАНУ, българинат ДАС, а българката ДАСНИ), се проявява в посока цигани>българи, а не обратното!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Без да привеждаме каквито и да било факти от циганските бит и реалност може да се види с непредубедено око, че циганите се самоизолират, търсят колективни права, реват, че са дискриминирани и сагрегирани (без да са отворили една книга да прочетат какво означават тези думи) и на всичкото отгоре биват защитавани от толерантници под шапката на хелзинския комитет и разни Соросовски организацийки, които са забранени в повечето нормални държави заради денационализаторската си подривна дейност! ТОВА Е ЕДИН ДОБЪР БИЗНЕС за псевдоправозащитниците и циганските кланове, които обират парсата!В една държава, където могат да се печатат парцали, в които е наричана с неестественото си име, което е с гаден произход, циганите ще правят каквото си искат и още как!ДАС на цигански означава РОБ, БЕЗПРАВЕН ЧОВЕК. Както знете те претендират да са РОМИ, т.е. "човеци, хора". Заедно с "роб" ДАС придобива и значение за "нециганин"... Повече няма какво да се обяснява. Само не знам как се казва Сърбия, Англия, Китай... на цигански, щом всички за тях са ДАС, а техните държави ДАСИКАНИПИ!?!?! Циганите имат думи и за опозициите циганин -нециганин в думите, не само по отношение на етнос, а и при пол- мъж/жена и момче/момиче - цигани-нецигани. (В колко от езиците, които познавате има подобна психо-лингвистична проблемация?)Момчета, и аз призовавам да се въздържате от изказвания за сапуни и други перилни препарати! Фактите, генерирани от циганите, са достатъчно оръжие срещу самите тях!Айде със здраве! А който иска да живее в мир и сговор е добре дошъл!ПП- расизъм може да има между бели и негри, червини и жълти, но между българи и цигани не може, щото и те са от индоевропейската РАСА!!!!! Затова аман от експлоатацията на думата РАСИЗЪМ!
                    Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

не може да има масови права, за които се борят циганите, както не може и да има масова отговорност, каквото искаме да наложим ние българите спрямо тях(така тълкувам аз слагането им под общ знаменател) и да ги определяме всички като крадци, престъпници, мързеливци, нечистоплътни. по същата логика на запад за българите говорят че са трфиканти, автоджамбази и какво ли още не, е във форума има ли някой трафикант на дрога примерно?абе като цяло май в човека генетично е закодирано да слага изкуствени прегради помежду си. помислете колко такива ни заобикалят негри-бели, бедни-богати, цигани-българи... и когато все пак цивилизованите принципи вземат връх и неможе да се делим (официално) на расистки или друг подобен принцип, започваме да се делим на партии, отбори, клубова за коли , и т. нт. просто закона трябва да третира ЕДНАКВО всички индивиди, независимо от принадлежността им към раса, партия, и т. нт.
                      "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                      (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Charlie абсолютно съм съгласен с твоето мнение. Явно в човекът е заложено да се дели на групи - по-сигурни ли се чувстваме като част от група, какво ли???Сещам се за старият виц, дето в ЮАР премахнали расизма - няма бели, няма черни, всички са обявени за зелени. Та пътувал си един автобус в джунглата и затънал в калта. Шофьорът мъчил, мъчил, па се обърнал назад към пътниците и се провикнал: "Ей, вие, тъмнозелените, я слезте да бутате." Това за разведряване на обстановката.
                        Fiat Ritmo 105TC
                        1600cc 105к.с.

Коментар

johnfound написа:
                          ....Сещам се за старият виц, дето в ЮАР премахнали расизма - няма бели, няма черни, всички са обявени за зелени. Та пътувал си един автобус в джунглата и затънал в калта. Шофьорът мъчил, мъчил, па се обърнал назад към пътниците и се провикнал: "Ей, вие, тъмнозелените, я слезте да бутате."...
                          хм - точно като си поствах мнинието и намен ми мина през мисълта този виц - явно наистина има нещо вярно в него (сигурно каквото и да се прави, все ще се намери признак по който едната част от хората, да дискриминира другата)! просто хората явно като индивиди са различни, но събрани в група, придобиват някакви общи черти ли, стадните инстикти ли зимат връх - е..ш ли му мамата спасе
                          "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет

Коментар

charlie написа:
                            просто закона трябва да третира ЕДНАКВО всички индивиди, независимо от принадлежността им към раса, партия, и т. нт.
                            А де... ама като не се третира ЕДНАКВО...?Ако аз ударя два-три шамара на циганче задето е хвърлило камък и ми счупило фара, ще се домъкне цялата махала, докато всички "българи" ще гледат от балкони и прозорци. Ще вдигнем патардия, и ще се окажа враг на цялата махала. Ще последват зулуми над колата/гаража, чупене с прашки на прозорците на жилището ми. След такива моменти веднага ги поставяш под общ знаменател. Защото културните и умни/учени цигани са много малък процент. Циганина е по-лукав от ЛУКАВИЯ, и гледа да те е*не във всяка ситуация. Бива бива толерантност, но докога? В цялата ситуация, ние българите имаме нужда от толерантност, а не циганите. Тези които казват че не ги мразят - просто не ги познават. Но съм сигурен че след най-малкия признак на злоупотреба от цигани спрямо тях веднага ще си изпуснат нервите. п.с.: Живея на 30-тина метра от ГЕТОТО вече 33 години...
                            1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Crash73 написа:
                              charlie написа:
                              просто закона трябва да третира ЕДНАКВО всички индивиди, независимо от принадлежността им към раса, партия, и т. нт.
                              А де... ама като не се третира ЕДНАКВО...?Ако аз ударя два-три шамара на циганче задето е хвърлило камък и ми счупило фара, ще се домъкне цялата махала, докато всички "българи" ще гледат от балкони и прозорци. Ще вдигнем патардия, и ще се окажа враг на цялата махала. Ще последват зулуми над колата/гаража, чупене с прашки на прозорците на жилището ми. След такива моменти веднага ги поставяш под общ знаменател. Защото културните и умни/учени цигани са много малък процент. Циганина е по-лукав от ЛУКАВИЯ, и гледа да те е*не във всяка ситуация. Бива бива толерантност, но докога? В цялата ситуация, ние българите имаме нужда от толерантност, а не циганите. Тези които казват че не ги мразят - просто не ги познават. Но съм сигурен че след най-малкия признак на злоупотреба от цигани спрямо тях веднага ще си изпуснат нервите. п.с.: Живея на 30-тина метра от ГЕТОТО вече 33 години...
                              човече, точно това е проблема - че закона не е еднакъв за всички - не само за циганите, но и за политиците, за мутрите и т. нт. и вместо да обвиняваме цигните и разни други, върху които можем да си изсипем тази ярост и гнев е добре да го направим върху главите на главните виновници - полиция, съд, политици.... и честно казано аз лично се възмущавам много повече от поведението на някои "мутри" и политици, отколкото на някой нещастник дето е стигнал до там че да краде - забележете ХРАНА!!!и без връзка с темата, прави ми много неприятно впечатление, че много от съфорумците, които сега искат циганите на сапун, не се замислят, че защитават позициите на така ненавижданата от тях партия "атака", чиийто лидер побарзаха да оплюят, без тогава да е ясно кой крив, кой прав.П.С. я удари 2 шамара на детето на някоя мутра, който например е застрашило живота ти отнемайки ти предимство...

Коментар

Working...
                              X