Гледам си аз телевизия и си мисля, мисля си и гледам телевизия! По едно време се усещам, че май само си гледам телевизия..., ама докато мислех се чудех що за хора ни управляват. Два примера ще дам, пък Вие-не знам...1. Другаря Сергей Станишев! Готино симпатично момче, ама момче! Да се аргументирам защо...Където и да пожелае човек да почне работа (ще говоря за държавната и общинска администрация, защото тоз чиляк е на върха на тези структори) му искат съответното образование, квалификация, език (вече) и стаж!Аз с последното съм категорично несъгласен, но се иска - 3год., 5год, 10год. и ли повече в зависимост от длъжостта, за която се кандидатства (следите ли ми мисълта?). Ха сега познайте Уважаеми Госпожи, Госпожици и Господа човечето с най-много власт в тая държава - ненагледният ни хубавец, Другаря Сергей Станишев - Министър Председателя - какъв и колко стаж има където и да било, че дори и като отряден председател или като комсомолски секретар! 2. Другаря Румен Петков! Той нито ми е готин, нито ми е симпатичен човека, но това са пристрастия! Обаче...За да се започне работа в огромната система на МВР (вие данъкоплатци им плащате заплатите, а те не са малки), единият от задължителните необходими документи за това, освен свидетелството за съдимост, което трябва да е чисто е необходимо и Удостоверение от следствените органи (преди), а сега може би от дознанието (което е към МВР), че даденото лице не е било дори следствено! Ха сега деца кажете, колко образувани дела е имал вътрешният министър преди да стане депутат от последното народно събрание и след това Министър на силовото министерство! Като най-малко по едно от тези дела със сигурност е водено следствие, няма да обяснявам защо (ако държите - ще го направя)! Питам си се аз защо за да станеш редови държавен чиновник на най-ниско ниво или служител на МВР от най-ниско ниво дори трябва да си чистичък и изрядничък като планинска росица!? А за да си Министър Председател или прост Министър или още по-прост Народен представител - се искат съвсем други работи, но не и да си с чисто минало и/или изграден и доказал се професионално! И колко ли Депутати нямаше да са в Парламента сега...Седя си и си мисля, мисля си и си седя...Ама защо ли си седя...!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БЪЛГАРИЯ и нейните "управляващи"! (или поне част)
Collapse
X
-
Не, че защитавам когото и да е било - просто приказка да ставаНали се сещаш, че човек неможе да има стаж като "Министър председател"Много е трудно-важното е да имаш лидерски умения и добър екип.За спрените дела, ами ...............голяма част от депутатите имат спрени дела, след като са станали народни представители, просто не се казват всичкиTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
-
Подкрепям предния колега. Стаж за министър председател .. малко трудно. Иначе Станишев е поне от 10 години в политиката. Не че му симпатизирам обаче един път ми беше интересно и му прочетох биографията. Човечеца е учил. И то е учил доста. Учил е и в Русия. За разлика от нашите псевдо депутати той поне е учил за това. И друго. Погледнете в агенция Фокус за личност на месеца. Станишев е на последно място. Демек най малко се е изхвърлял. Сдържан е. Дреме ми на дедовио че е от БСП. Всички са еднакви. Всички краднат еднакво. Обаче предпочитам този премиер отколкото някои дъртак дето гледа само да отбие номера защото знае че живота му е пред приключване. Колкото повече млади във властта .. смятам че е по добре за младите. Защото познават проблемите им.
Коментар
-
Някой има ли представа наще политици по-колко фирми имат дялово участие пример Н.Василев не само в Бг а ми из цяла Европа само ще ви дам пример за приватизацията на Бтк как си я купиха с мистър Милен Велчев за няколко скромни милиона през чужд оператор и след това регнаха фирма в Кипър за да могат вече те да са собственици 2-ката симпатяги без участието на чуждия гсм оператор неми се пише цялата история шот е адски дълга и заплетена и ми става яко тъпо за тва , че простолюдието обедняваме с всеки ден а дадени хора трупат милиони от заводи,земи и всичко което може да се преватизира и купи на безценица от тяхната малка организация всички тези предприятия вобще всичко за което са мизерували и бачкали с надеждата наще родители , че като се построи дадено нещо усигоряват бъдеще на нас а то кво стана няколко нахакани дилърчета и други дет завършили някой Московски унивърситет с парите на бкп и дето не са се сещали за Бг доста години в 1 момент се събират и с гениалните си мозъци и помоща на подземния свят грабят държавата ни , след 10 години ще сме емигранти в собствената си държава защото всичко ще бъде продадено на чужденци и ще се чувстваш 10 пъти по зле като си роб в собствената си държава на няколко чужди отрепки които те тъпчат като плевелCupra Fr
Коментар
-
Колеги, естествено, че не можеш да имаш стаж като Министър председател! Не приемайте думите ми буквално...Не казвам също, че не е учил човека, напротив. Обаче като гледам как вървят работите - много аналогии почнаха да стават с кабинета "Виденов", а като се сетя за това време - косите ми настръхват не на шега! Има едни две такива думички като "теория" и "практика"! Поне някъде за 5-6 години да бяха го направили Директор на нещо - за да натрупа управленски и административен опит! А не от скамейката - на най-отговорния пост и то в един от най-ключовите моменти за страната от освобождението до сега. Аман от това някой да се упражнява с Нас и да прави простъпулка. А това за депутатите - то Народното събрание си стана убежище за престъпници, за доносници да не говорим.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Поне Министър-председателя ни си е стоял в България.А не като предните управници( и част от сегашните), цял живот в чужбина и после идват и ни "оправят". Политиката от отдавна си е мръсна работа и си е в едно с мафията.Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
в тая тема се бях зарекъл да не пиша, че такива смешковци като сегашните ни управници отдавна не си бяхме избирали, ама не можах да се сдържа... направо ме е страх за ЕСто ако вкараме и там такова правителство. май сме изрбали хора, които искат да се развиваме като гърция, а не като ирландия (който не знае приликите и разликите в развитието на двте страни след влизането им в ЕС, мога да му го обясня). мислех си че комунизма в бг е отдавна забравен, ама май си го има все още като стил на управление и мислене.Иначе kiro_of_the_day - силата да е с нас с тези управници...а за колегите дето лееекинко не са съгласни с теб за стажа, само ще им кажа, че АЗ не съм дъгласен да ме управлява лигльо, който не само че няма стаж като министър-председател (смешно е да изтъквате това като аргумент срещу позиcията на Kiro_of_the_day, той едва ли е имал в предвид този стаж), а е някакво комсомолско "газе" дето ме съмнява дали въпбще има някакев стаж..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Нас от 15години ни лъжат всички политици, че като влезнем в ЕС всичко ще тръгне по мед и масло-не е само това правителство. Никой просто не се усмелява да стане и да си каже истината, че цените ще скочат яко, че заплатите няма да мръднат и все кофти работиTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:Подкрепям предния колега. Стаж за министър председател .. малко трудно. Иначе Станишев е поне от 10 години в политиката. Не че му симпатизирам обаче един път ми беше интересно и му прочетох биографията. Човечеца е учил. И то е учил доста. Учил е и в Русия. За разлика от нашите псевдо депутати той поне е учил за това. И друго. Погледнете в агенция Фокус за личност на месеца. Станишев е на последно място. Демек най малко се е изхвърлял. Сдържан е. Дреме ми на дедовио че е от БСП. Всички са еднакви. Всички краднат еднакво. Обаче предпочитам този премиер отколкото някои дъртак дето гледа само да отбие номера защото знае че живота му е пред приключване. Колкото повече млади във властта .. смятам че е по добре за младите. Защото познават проблемите им.
Коментар
-
Nikcho написа:Нас от 15години ни лъжат всички политици, че като влезнем в ЕС всичко ще тръгне по мед и масло-не е само това правителство. Никой просто не се усмелява да стане и да си каже истината, че цените ще скочат яко, че заплатите няма да мръднат и все кофти работи
Коментар
-
Надеждата за мен винаги е била една!!!Сами да се стегнем и да си оправим държавата (говоря за национално отговорни политици), а не да целуваме трибуквието на всякакви държави, институции и т.н. Но мяй няма шанс да стане това, защото, дори и да е нормален човека, с достойни идеи и намерения, стигнели до парламента и се променяTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар