Погнаха Кадафи.Френски самолети удариха няколко цели в Либия.....................Британски спец части действат на територията на Либия............................ Това са новините от тази вечер.Какво се случва според Вас:1. Колонизиране от съвременен тип.2. Посяване на демократични ценности.3. Демонстрация на ЕС, че не само САЩ имат първата дума.4. Тренировка, дали ЕС е готов да има самостоятелна военна структура извън рамките на НАТО.Интересни събития. Най -интересното е, кой ще поеме властта след Кадафи, има ли изобщо алтернатива, или Либия ще потъне във безкрайна война и кръвопролитни терористични актове, както вече се случи в Ирак.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Погнаха Кадафи!
Collapse
X
-
Мръсните бурсуци пак война запалиха - все ми е тая за Кадафи, но чесно казано се надявам да им нанесе колкото се може повече щети, не може така да се месят световните сили в вътрешните работи и суверенитета на една държава......изобщо всичко което не е "демокрация" и мръсниците не могат да управляват им е трън в очите - всяко еднолично управление не подлежи на командване, пръснете го, направете демокрация и то е вече раздробено и може да се командва.......Има маса места и държави по света дето положението е даже по зле, диктатори упражняват див геноцит, но никой не го е еня.......но тия имат нефт......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Според мен се забавиха прекалено много!Досега са вървели тайни преговори кой ще поеме властта след Кадафи, затова и се туткаха, според мен.Тук не става дума за намеса във вътрешните работи на една държава, бе Ферарист-е. То ако е така, още да си бяхме в Османската империя, щото Русия се е намесила във вътрешните ѝ работи.Тоя откачен използва бойна авиация и танкове срещу собствените си граждани!
Коментар
-
КИМИ написа:ХА! Ако франсетата погнат Русия- до 2 часа всички самолети ще са им на земята. :D
Коментар
-
Orcinus
4o4kata написа:Всички войни са икономически за
Коментар
-
Orcinus
Airfan написа:Всяка промяна е трудна, но все някога трябва да започне.
Коментар
-
Orcinus написа:Airfan написа:Всяка промяна е трудна, но все някога трябва да започне.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар