Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Погнаха Кадафи!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нещо бъркаш , нито съм дал оценка нито имам претенции за това .Общо взето цитирах Б.Б. от чутото по радиото и телевизията.Но пък ти като си наясно с ВВ ни сили може да го споделиш та да сме наясно.
    HONDA I-VTEC

Коментар

Todor_Gagovski написа:
      Нещо бъркаш , нито съм дал оценка нито имам претенции за това .Общо взето цитирах Б.Б. от чутото по радиото и телевизията.Но пък ти като си наясно с ВВ ни сили може да го споделиш та да сме наясно.
      Извинявай, ако съм те обидил Даже и да съм наясно, не мога да коментирам.
      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Погнаха Кадафи!

,,Не трябва да забравяме, че Ирак прояви агресия и към съседна държава, визирам Саудитска арабия. После си измислиха причината за оръжията за масово поразяване, така че не знам дали аналогията е точна’’.Нещо не си спомням Ирак да е проявявал агресия към Саудитска Арабия ...А....беше окупирал Кувейт за мънинко ...По темата : Либия е разделена на кланове , което е и причината за тази война , която аз наричам междуплеменна ....мдаааа...
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Погнаха Кадафи!

Румен_Хинчев написа:
          ,,Не трябва да забравяме, че Ирак прояви агресия и към съседна държава, визирам Саудитска арабия. После си измислиха причината за оръжията за масово поразяване, така че не знам дали аналогията е точна’’.Нещо не си спомням Ирак да е проявявал агресия към Саудитска Арабия ...А....беше окупирал Кувейт за мънинко ...По темата : Либия е разделена на кланове , което е и причината за тази война , която аз наричам междуплеменна ....мдаааа...
          Абсолютно си прав, допуснал съм грешка. Дали техническа или от незнание, няма да обяснявам))))))))))))))), че ще излезе, че се оправдавам.Благодаря, за корекцията. :D
          ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Едва ли някой мислещ човек вярва, че американците ги интересува съдбата на либииците, или на някой от другите народи, на които са "наложили" "демокрация". Повечето хора смятат, че е само заради нефта. Според мен той е по-скоро бонус. Причината САЩ постоянно да търсят някой онеправдан народ за "освобождаване" е самата война, защото тя е най-доходния бизнес. Продават се оръжия и на двете страни, после САЩ бомбардират и разрушават, и накрая съответната страна, вече управлявана от "правилното" правителство, взима заем с голяма лихва от Световната (еврейска) банка, за да си плати възстановяването, извършено разбира се от американски фирми. Днес попаднах на интересна поговорка, която описва цялата ситуация - "Войната е еврейската жътва", именно тя ме вдъхнови така да се каже да пиша в тая тема, въпреки че едва ли ви казвам нещо ново.
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Написаното от dikanio е частично вярно и го споделям.Частично, защото не само евреите или САЩ имат такива интереси. Същите са подбудите и на Русия, и на всяка друга държава, започнала война. В шибан свят живеем.

Коментар

Immortal написа:
                Написаното от dikanio е частично вярно и го споделям.Частично, защото не само евреите или САЩ имат такива интереси. Същите са подбудите и на Русия, и на всяка друга държава, започнала война. В шибан свят живеем.
                Предполагам не асоциираш само щатските "еврей" с тия неща, в Русия ги има същите.......
                Alfa 156 2.0 TS
                Alfa 156 20VTurbo
                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Не мисля, че трябва да делим евреите по географски признак. Те навсякъде са едни и същи.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                    Едва ли някой мислещ човек вярва, че американците ги интересува съдбата на либииците, или на някой от другите народи, на които са "наложили" "демокрация". Повечето хора смятат, че е само заради нефта. Според мен той е по-скоро бонус. Причината САЩ постоянно да търсят някой онеправдан народ за "освобождаване" е самата война, защото тя е най-доходния бизнес. Продават се оръжия и на двете страни, после САЩ бомбардират и разрушават, и накрая съответната страна, вече управлявана от "правилното" правителство, взима заем с голяма лихва от Световната (еврейска) банка, за да си плати възстановяването, извършено разбира се от американски фирми. Днес попаднах на интересна поговорка, която описва цялата ситуация - "Войната е еврейската жътва", именно тя ме вдъхнови така да се каже да пиша в тая тема, въпреки че едва ли ви казвам нещо ново.
                    Имаме поддръжник на теорията за световна конспирация, звучно наречена "юдеомасонски заговор", за мен това е една уникално смешна теория, хранеща масите с интересни и елемнтарни за разбиране отговори. Светът е много по-сложен. Няма как няой да ме убеди, че някакъв щаб от зли гении, контролират целия свят и всички процеси, които се случват в него. Китай също е пълен с евреи .Не бива така да опростяваме нещата. В никакъв случай те не опират само до военнопромишлени комплекси и печалбата, която те извличат от тези конфликти. Че те заеми от световни банкови институции, вземат и диктатори и тоталитарни държави. Определено в тази война петролът има важна роля, но къде беше петролът в Сърбия. Причините за една такава операция са комплексни и са от всякакъв характер, бил той религиозен, икономически или политически. Аз пък смятам, че тази война започна, защото някой искаше умело да я използва за възстановяване на позагубеното си политическо доверие в собствената си страна, но пак поватрям, причините са комплексни.

Коментар

Точно това имах предвид и аз - исках да кажа, че навсякъде хората са едни и същи. Не можем да се делим на те, лошите евреи и ние, добрите гои...Всички сме едни и същи. Ние не сме по-малко жестоки от съседите си и в техните учебници по история ясно си пише какви сме... разглеждал съм гръцки учебник по история, чел съм и турска история... всяко зло поражда зло (за съжаление, обратното не е напълно вярно).Едно време ни учеха, че за всяка война има причина и повод. Поводите са били най-разнообразни - от красива жена - Елена - до убийство на престолонаследник или за защита на демокрацията.Причината винаги е била икономическа.

Коментар

Икономика, политика, религия, война са различни начини да се прави бизнес. Извесетн факт е, че едни и същи банки са били спонсори и на двата "отбора" във Втората световна война, само че не са наливали пари от пусто в празно като футболен президент в пропаднал селски отбор, ами са им ги дали назаем. А Либия пък, досега минавала между капките и нямала заем към Световната банка, нещо което скоро ще бъде поправено. Въобще, всеки който иска да се бие, коли, стреля навсякъде по света - банките са насреща да му осигурят всичко необходимо.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                          Икономика, политика, религия, война са различни начини да се прави бизнес. Извесетн факт е, че едни и същи банки са били спонсори и на двата "отбора" във Втората световна война, само че не са наливали пари от пусто в празно като футболен президент в пропаднал селски отбор, ами са им ги дали назаем. А Либия пък, досега минавала между капките и нямала заем към Световната банка, нещо което скоро ще бъде поправено. Въобще, всеки който иска да се бие, коли, стреля навсякъде по света - банките са насреща да му осигурят всичко необходимо.
                          Напълно съм съгласен с написаното от теб, но това не означава, че банките си създават конфликти. Те просто се ориентират бързо в създалата се бстановка и извличат максимума от нея. Така функционира настоящия икономически модел. Колкото по-бързо и по агресивно се набуташ, толкова по-голям е шансът ти да извлечеш ползи, съответно пасиви. Не вярвам, че трима банкери се събират някъде, пият чай и решават да подбъзнат Барак Обама да мята ракети томахоук, за да може някой да вземе в последствие заем от тях, това е несериозно.

Коментар

Тримата банкери не подбъзват Обама. Те дават пари на пишман революционерите като тези в Либия, за да запалят искрата и да стане конфликта. Тогава вече Обама има извинение да им метне няколко ракети и да им покаже що е туй демокрация и колко е убаво. Както знаем, сега Афганистан и Ирак например, са цъфнали и вързали. Всяка една революция е финансирана от някой, който го прави само и единствено заради бизнес и нищо друго. От друга страна Кадафи не е цвете и си заслужава смъртната присъда. Сигурно ще го заловят след пищна PR акция и ще го осъдят, излъчвайки процеса по всички телевизии, за да може цялото човечество да види какви големи пичове са американците.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                              Тримата банкери не подбъзват Обама. Те дават пари на пишман революционерите като тези в Либия, за да запалят искрата и да стане конфликта. Тогава вече Обама има извинение да им метне няколко ракети и да им покаже що е туй демокрация и колко е убаво. Както знаем, сега Афганистан и Ирак например, са цъфнали и вързали. Всяка една революция е финансирана от някой, който го прави само и единствено заради бизнес и нищо друго. От друга страна Кадафи не е цвете и си заслужава смъртната присъда. Сигурно ще го заловят след пищна PR акция и ще го осъдят, излъчвайки процеса по всички телевизии, за да може цялото човечество да види какви големи пичове са американците.
                              Революциите се палят от най-различни неща. Виж в Египет от какво се запали, там никой и за нищо не нахълта, просто защото никой не употреби военна, подчертавам военна сила срещу своето население.Някой може да създаде почва за развитие на революции, демек да създаде условия, като високи цени, инфлация, и т.н. и да се надява това да накара хората да правят революции, но чак организирано да плаща на наемници и да ги въоръжава и то точно в Либия )))))))). Там всички си бяха въоръжени с кви ли не пушкала. В Куба, защо американците не внесоха революция? Е тук и Саркози иска да бъде обявен за пич, американцитеса една идея по-скромни.

Коментар

Ето на какво попаднах. Копнато мнение от коментар:[quote:2f166f3d4b]Малко информация за глупаците, които

Коментар

Working...
                                X