Нещо бъркаш , нито съм дал оценка нито имам претенции за това .Общо взето цитирах Б.Б. от чутото по радиото и телевизията.Но пък ти като си наясно с ВВ ни сили може да го споделиш та да сме наясно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Погнаха Кадафи!
Collapse
X
-
Todor_Gagovski написа:Нещо бъркаш , нито съм дал оценка нито имам претенции за това .Общо взето цитирах Б.Б. от чутото по радиото и телевизията.Но пък ти като си наясно с ВВ ни сили може да го споделиш та да сме наясно.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Погнаха Кадафи!
,,Не трябва да забравяме, че Ирак прояви агресия и към съседна държава, визирам Саудитска арабия. После си измислиха причината за оръжията за масово поразяване, така че не знам дали аналогията е точна’’.Нещо не си спомням Ирак да е проявявал агресия към Саудитска Арабия ...А....беше окупирал Кувейт за мънинко ...По темата : Либия е разделена на кланове , което е и причината за тази война , която аз наричам междуплеменна ....мдаааа...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Погнаха Кадафи!
Румен_Хинчев написа:,,Не трябва да забравяме, че Ирак прояви агресия и към съседна държава, визирам Саудитска арабия. После си измислиха причината за оръжията за масово поразяване, така че не знам дали аналогията е точна’’.Нещо не си спомням Ирак да е проявявал агресия към Саудитска Арабия ...А....беше окупирал Кувейт за мънинко ...По темата : Либия е разделена на кланове , което е и причината за тази война , която аз наричам междуплеменна ....мдаааа...ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Едва ли някой мислещ човек вярва, че американците ги интересува съдбата на либииците, или на някой от другите народи, на които са "наложили" "демокрация". Повечето хора смятат, че е само заради нефта. Според мен той е по-скоро бонус. Причината САЩ постоянно да търсят някой онеправдан народ за "освобождаване" е самата война, защото тя е най-доходния бизнес. Продават се оръжия и на двете страни, после САЩ бомбардират и разрушават, и накрая съответната страна, вече управлявана от "правилното" правителство, взима заем с голяма лихва от Световната (еврейска) банка, за да си плати възстановяването, извършено разбира се от американски фирми. Днес попаднах на интересна поговорка, която описва цялата ситуация - "Войната е еврейската жътва", именно тя ме вдъхнови така да се каже да пиша в тая тема, въпреки че едва ли ви казвам нещо ново.
Коментар
-
Immortal написа:Написаното от dikanio е частично вярно и го споделям.Частично, защото не само евреите или САЩ имат такива интереси. Същите са подбудите и на Русия, и на всяка друга държава, започнала война. В шибан свят живеем.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
dikanio написа:Едва ли някой мислещ човек вярва, че американците ги интересува съдбата на либииците, или на някой от другите народи, на които са "наложили" "демокрация". Повечето хора смятат, че е само заради нефта. Според мен той е по-скоро бонус. Причината САЩ постоянно да търсят някой онеправдан народ за "освобождаване" е самата война, защото тя е най-доходния бизнес. Продават се оръжия и на двете страни, после САЩ бомбардират и разрушават, и накрая съответната страна, вече управлявана от "правилното" правителство, взима заем с голяма лихва от Световната (еврейска) банка, за да си плати възстановяването, извършено разбира се от американски фирми. Днес попаднах на интересна поговорка, която описва цялата ситуация - "Войната е еврейската жътва", именно тя ме вдъхнови така да се каже да пиша в тая тема, въпреки че едва ли ви казвам нещо ново.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Точно това имах предвид и аз - исках да кажа, че навсякъде хората са едни и същи. Не можем да се делим на те, лошите евреи и ние, добрите гои...Всички сме едни и същи. Ние не сме по-малко жестоки от съседите си и в техните учебници по история ясно си пише какви сме... разглеждал съм гръцки учебник по история, чел съм и турска история... всяко зло поражда зло (за съжаление, обратното не е напълно вярно).Едно време ни учеха, че за всяка война има причина и повод. Поводите са били най-разнообразни - от красива жена - Елена - до убийство на престолонаследник или за защита на демокрацията.Причината винаги е била икономическа.
Коментар
-
Икономика, политика, религия, война са различни начини да се прави бизнес. Извесетн факт е, че едни и същи банки са били спонсори и на двата "отбора" във Втората световна война, само че не са наливали пари от пусто в празно като футболен президент в пропаднал селски отбор, ами са им ги дали назаем. А Либия пък, досега минавала между капките и нямала заем към Световната банка, нещо което скоро ще бъде поправено. Въобще, всеки който иска да се бие, коли, стреля навсякъде по света - банките са насреща да му осигурят всичко необходимо.
Коментар
-
dikanio написа:Икономика, политика, религия, война са различни начини да се прави бизнес. Извесетн факт е, че едни и същи банки са били спонсори и на двата "отбора" във Втората световна война, само че не са наливали пари от пусто в празно като футболен президент в пропаднал селски отбор, ами са им ги дали назаем. А Либия пък, досега минавала между капките и нямала заем към Световната банка, нещо което скоро ще бъде поправено. Въобще, всеки който иска да се бие, коли, стреля навсякъде по света - банките са насреща да му осигурят всичко необходимо.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Тримата банкери не подбъзват Обама. Те дават пари на пишман революционерите като тези в Либия, за да запалят искрата и да стане конфликта. Тогава вече Обама има извинение да им метне няколко ракети и да им покаже що е туй демокрация и колко е убаво. Както знаем, сега Афганистан и Ирак например, са цъфнали и вързали. Всяка една революция е финансирана от някой, който го прави само и единствено заради бизнес и нищо друго. От друга страна Кадафи не е цвете и си заслужава смъртната присъда. Сигурно ще го заловят след пищна PR акция и ще го осъдят, излъчвайки процеса по всички телевизии, за да може цялото човечество да види какви големи пичове са американците.
Коментар
-
dikanio написа:Тримата банкери не подбъзват Обама. Те дават пари на пишман революционерите като тези в Либия, за да запалят искрата и да стане конфликта. Тогава вече Обама има извинение да им метне няколко ракети и да им покаже що е туй демокрация и колко е убаво. Както знаем, сега Афганистан и Ирак например, са цъфнали и вързали. Всяка една революция е финансирана от някой, който го прави само и единствено заради бизнес и нищо друго. От друга страна Кадафи не е цвете и си заслужава смъртната присъда. Сигурно ще го заловят след пищна PR акция и ще го осъдят, излъчвайки процеса по всички телевизии, за да може цялото човечество да види какви големи пичове са американците.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Явор Митев
Ето на какво попаднах. Копнато мнение от коментар:[quote:2f166f3d4b]Малко информация за глупаците, които
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар