ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Погнаха Кадафи!
Collapse
X
-
ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
-
ФЕРАРИСТ написа:Immortal написа:Аз съм против войните по принцип.Но и съм на мнение, че надигащият се и консолидиращ се ислям трябва да бъде смазан в зародиш.Защото иначе ще стане много късно и много страшно.Към обикновените мюсюлмани изпитвам симпатия като към всички хора и имам много приятели мюсюлмани, но винаги съм бил против основните цели на военната доктрина, наречена "ислям" и нейното бавно завземане на все по-голяма част от света.Сега е времето да се смачка змията.
Коментар
-
Immortal написа:Исляма, който аз имам предвид си е един и същ от създаването си от болния мозък Мухаммад преди 1400 години до ден днешен. И той както тогава, така и днес е една военна доктрина за завладяване на света. Тогава не е имало САЩ, не е имало нефт и не са имали нищо, което да защитават, освен пясъците на арабската пустиня (не Сахара, а тази на арабския полуостров).Съсипали са държави като Персия, в днешно време са стигнали до Индонезия, Южна Америка (напр. Суринам) и северните части на Русия. За мюсюлманина първо другите са мюсюлмани, и тогава са народностите. Тревожни са и политиката на Турция, на Сирия и на другите УЖ светски мюсюлмански държави. А заиграването на западните държави (вкл. и ние) с такива като Саудитска Арабия може да ни излезе през носа.Нещата не вървят на добре и дано не доживеем до това, което има да става.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Защо ги категоризираме според вярата ... ?!?!?Всички страни, чието вероизповедание е ислям ли са така ?
Коментар
-
Не, не ... не говоря за Кувейт ... те са ... отделен случай :D Наистина има много държави, с мирни ислямисти ... и си живеят съвсем спокойно ... докато някой не им се набърка в работата ... А турците са толкова мюсюлмани, колкото и ние сме християни :DP.S. Жал ми е за Либия ... можеби защото съм бил там, не знам, но определено ми е гадно ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
[quote="Todor_Gagovski"]SUS SCROFA написа:Orcinus написа:Airfan написа:Всяка промяна е трудна, но все някога трябва да започне.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Явор Митев
-
Явор Митев
rebel написа:Явор Митев написа:Убили са сина му. Загинал е тази нощ при бомбардирането на командването...Един от синовете на либийския лидер Муамар Кадафи - Хамис, е получил тежки изгаряния при снощната бомбардировка над Триполи и впоследствие е починал. Това твърдят либийски източници и арабската телевизия "Ал Манара".
Коментар
-
Явор Митев
Либийски източници и арабската телевизия "Ал Манара" съобщиха, че един от синовете на Кадафи - Хамис, е починал в неделя.Той получил тежки изгаряния, когато преди няколко дни самолет, управляван от бунтовник камикадзе, се врязал в "Баб ел Азизия".Към този момент новината не е обявена от нито една водеща световна медия или официален източник.Хамис Кадафи командва най-страшната военна сила на режима - 32-ри батальон, който е най-добре въоръжената и обучена частна либийската армия, известна като "подразделение за защита на режима".
Коментар
-
ele написа:Кадафи първо се обърна срещу народа си, а сега го въоръжава.... Този човек е болен. Говорите за петрол и за пари, на много от обикновените хора обаче не им пука за това, а искат свобода - свободата да казват какво мислят, без да се страхуват, че на следващия ден ще се озоват в някой затвор. Това не ви ли напомня за Сталин и Хитлер? Аз също съм против войната, но в този случай няма какво друго да се направи - този човек трябва да бъде смазан както Садам.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Todor_Gagovski написа:SUS SCROFA написа:Orcinus написа:Airfan написа:Всяка промяна е трудна, но все някога трябва да започне.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар