Ichkin написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Погнаха Кадафи!
Collapse
X
-
Immortal написа:Тук не става дума за намеса във вътрешните работи на една държава, бе Ферарист-е.Тоя откачен използва бойна авиация и танкове срещу собствените си граждани!popara801 написа:Абе да ама нефта е преходен и не след дълго ще е минало.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Orcinus написа:Airfan написа:Всяка промяна е трудна, но все някога трябва да започне.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Immortal написа:Според мен се забавиха прекалено много!Досега са вървели тайни преговори кой ще поеме властта след Кадафи, затова и се туткаха, според мен.Тук не става дума за намеса във вътрешните работи на една държава, бе Ферарист-е. То ако е така, още да си бяхме в Османската империя, щото Русия се е намесила във вътрешните ѝ работи.Тоя откачен използва бойна авиация и танкове срещу собствените си граждани!ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
4o4kata написа:КИМИ написа:ХА! Ако франсетата погнат Русия- до 2 часа всички самолети ще са им на земята. :DСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Явор Митев
Мразя Кадафи от дъното на душата си / най-просто и елементарно казано /. Но не вярвам в целите и идеите на тази военна операция. Ако някой смята, че съюзниците са там, за да защитят бедния либииски народ, то той е изключителен наивник.Това е военна колонизация от съвременен тип. Америка е изтреляла 110 ракети "Томахоук", като всяка една от тях струва 1 млн. долара. По-точно е да се каже - " Америка инвестира в Либия 1 млн. долара, които ще се върнат стократно". Франция и Италия може би не са в икономическа криза. А да си припомним ли икономическите контакти на Франция с Либия в миналото....а мазните ръкостискания на Саркози с Кадафи само преди няколко години !!!!!!!!!!!!!!Ресурсите на планетата се изчерпват. Всичко, което става в момента, са инвестиции в петрол и налагане на нов световен ред и контрол там. На никой не му дреме за "бедния либииски народ"Всичко е икономическо лицемерие.
Коментар
-
Явор Митев
През периода 2008-2009 година официалните военни доставки за Либия се разпределят между Италия - 205 милиона евро, Франция - 143 милиона, Малта - 80 милиона, Германия - 57 милиона, Великобритания - 53 милиона и Португалия - 21 милиона евро.Липсват данни за доставките от САЩ в периода на подобряване на двустранните отношения след 2004 година.
Коментар
-
Явор Митев написа:През периода 2008-2009 година официалните военни доставки за Либия се разпределят между Италия - 205 милиона евро, Франция - 143 милиона, Малта - 80 милиона, Германия - 57 милиона, Великобритания - 53 милиона и Португалия - 21 милиона евро.Липсват данни за доставките от САЩ в периода на подобряване на двустранните отношения след 2004 година.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Явор Митев
Разбира се, че ще се разпознават. Особено със съвременната военна техника. Просто иронизирах ситуацията. Мислех, че се разбира !!!
Коментар
-
Аз съм против войните по принцип.Но и съм на мнение, че надигащият се и консолидиращ се ислям трябва да бъде смазан в зародиш.Защото иначе ще стане много късно и много страшно.Към обикновените мюсюлмани изпитвам симпатия като към всички хора и имам много приятели мюсюлмани, но винаги съм бил против основните цели на военната доктрина, наречена "ислям" и нейното бавно завземане на все по-голяма част от света.Сега е времето да се смачка змията.
Коментар
-
bubachko
Не прочетох всичките мнения, но имам един въпрос:Как па която и да е велика сила не се намеси във военен конфликт на страна, в която няма петрол или друга изгодна стока...
Коментар
-
Кадафи първо се обърна срещу народа си, а сега го въоръжава.... Този човек е болен. Говорите за петрол и за пари, на много от обикновените хора обаче не им пука за това, а искат свобода - свободата да казват какво мислят, без да се страхуват, че на следващия ден ще се озоват в някой затвор. Това не ви ли напомня за Сталин и Хитлер? Аз също съм против войната, но в този случай няма какво друго да се направи - този човек трябва да бъде смазан както Садам.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Immortal написа:Аз съм против войните по принцип.Но и съм на мнение, че надигащият се и консолидиращ се ислям трябва да бъде смазан в зародиш.Защото иначе ще стане много късно и много страшно.Към обикновените мюсюлмани изпитвам симпатия като към всички хора и имам много приятели мюсюлмани, но винаги съм бил против основните цели на военната доктрина, наречена "ислям" и нейното бавно завземане на все по-голяма част от света.Сега е времето да се смачка змията.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
SUS SCROFA написа:Orcinus написа:Airfan написа:Всяка промяна е трудна, но все някога трябва да започне.HONDA I-VTEC
Коментар
-
bubachko написа:Не прочетох всичките мнения, но имам един въпрос:Как па която и да е велика сила не се намеси във военен конфликт на страна, в която няма петрол или друга изгодна стока...ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар