Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за Ланчия Либра 1.9JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

infineon написа:
    Някой да е мяркал читава сребриста либра някъде по автокъщите?
    имаше преди няколко месеца една и аз я взех по темата - никога няма да дам повече от 5 бинки за кола, която ще карам по нашите пътища и ще паркирам по нашите улици!ще ме извинява колегата с Хонда-та /мисля, че моята и неговата кола са в един клас/, ама ако вземе Хонда на 10 години с 4 ел стъкла, ел огледала, Босе, салон естествена кожа, седалки с подгряване, мултиволан, елхроматично огледало, аларма с централно заключване, автоматични чистачки, сензор за изпотяване на стъклата, лети джанти с едногодишни Мишелин-ки, двузонов климатроник за 4 бинки - нека тогава да ми приказва за обезценяване!
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
      infineon написа:
      Някой да е мяркал читава сребриста либра някъде по автокъщите?
      имаше преди няколко месеца една и аз я взех по темата - никога няма да дам повече от 5 бинки за кола, която ще карам по нашите пътища и ще паркирам по нашите улици!ще ме извинява колегата с Хонда-та /мисля, че моята и неговата кола са в един клас/, ама ако вземе Хонда на 10 години с 4 ел стъкла, ел огледала, Босе, салон естествена кожа, седалки с подгряване, мултиволан, елхроматично огледало, аларма с централно заключване, автоматични чистачки, сензор за изпотяване на стъклата, лети джанти с едногодишни Мишелин-ки, двузонов климатроник за 4 бинки - нека тогава да ми приказва за обезценяване!
      Колега ако си направиш труда да прочетеш по старите ми постове,ще видиш че никъде не казвам на който и да е , вземи си хонда.Никъде не съм се хвалил с колата си, защото уважавам избора на другите хора. Всеки може да попрочете из нета малко класации и да си направи изводите. Но не съм съгласен с определени квалификации само заради различно мнение.
      HONDA I-VTEC

Коментар

tyson написа:
        infineon слушай кво ти казва Бо. Дали 2,4 или 1.9 и двата агрегата са хубави. Ако искаш по-икономичен си търси 1.9 EURO 3.Но пък ако попаднеш на запазена 2.4 кво ще чакаш още 3-5-7 месеца ли докато излезе 1.9 ? Автобилът е хубав и с много екстри. Ходи и гледай обикаляй и така. Успех с покупката!
        Тоя мотор дето се води ЕВРО 3 115 коня ли е?Че гледам го има в 3 те разновидности при ланчия- 105, 110, 115 коня.Този дисплей на таблото за какво служи? Освен за навигация?И тези ланчии имат ли ЦД чейнджър или са само с касетофон?
        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
        FIAT БРАВО 1.2 16v
        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

ЖТД 105-та при Фиат е Евро2-ка, 110 и 115 са Евро3 :D.
          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

infineon написа:
            Този дисплей на таблото за какво служи? Освен за навигация?И тези ланчии имат ли ЦД чейнджър или са само с касетофон?
            Навигация имат само моделите, които имат и вграден телефон, но за нещастие няма карти за България и няма и да има.Дисплеят служи за дисплей, най-общо казано Изписва станциите на радиото, песента на ЦД-то, часа, информацията от бордовия компютър и т.н.За моделите с телефон - това е дисплея и на телефона.Много колеги от Ланча форума са си направили да ползват дисплея и като екран на ДВД плеър или ТВ тунер и си гледат на него. Става сравнително лесно.ЦД чейнджър мисля имат всички модели, но за това не съм сигурен. Моделите с BOSE аудио имат и фабрична бас-каса, скрита в багажника.Иначе според мен НЯМА друг автомобил, който да предлага толкова екстри, на малко години, със сравнително евтино обслужване и за толкова ниска цена.А това че после нямала продаване - аз никога не си купувам кола с мисълта да я продавам. Надявам се в скоро време и аз да се кача на Либра

Коментар

Общо взето Дидо ти е отговорил. Евро 3 е мотора 115 коня.Този дисплей се казва ICS. На него освен дата,час,радио станция се гледат показанията на трип компа.Ако вземеш модел Либра без навигация (като мен) не трябва да се надяваш на коректност относно борд показанието за разхода (средния) особенно градското. Алгоритъма им е нещо бъгнат, докато тези с навигацията казват, че показвали много по-точно средния разход. Но общо взето градското на 2.4 е около 9-10, а на 1.9 между 8-9. На извънградско 2.4 то ми дава 5/100 докато 1.9 може да падне още под 5 Да речем около 4/100 Има тема за разхода в Либра форума на Ланчия, попрегледай я има доста шотове на разход.Нещо друго да ти кажа. Либрата няма мп3-плеър, ако ти го няма чейнджъра си в welcome to the club така да се каже. Слушам само радио и касетки засега. Има решения струващи около 300 лв. при положение, че кабелите от чейнджъра ти са налице и не са прекъснати.И да имаш цд чейнджър, доста хора казват, че започва да прескача, да не чете коректно (поради ЕГН-то) трябва да се носи на почистване. Общо взето е това. Ти си решаваш кое е важно за теб и кое не. И както мен ме посъветва Емо, гледай да има ASR приятна екстра е.
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Има колеги вкл. и аз ,които сме си извели АУХ извод и си слушаме МП3 от телефон ли било от плеърче ли.Става лесно и без пари.

Коментар

ей така сте се запецнали в тая тема, все едно за първи път дискутирате Либра комби JTD

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Да

Преди доста време, когато се озръщах за Либра ми попадна една препечатка на статията в АутоБилд за представянето на модела. Имаше доста интересни заключения там. Направи ми впечтление определенията "тузаро-гъзарска" и "лукс за скъперници" (второто по отношение на 1.9 мотора) Общо взето автора на статията изразяваше положителното си отношение към "темпераментните" и "икономични" дизелови двигатели, както и към дизайна, който бил дело на някакъв известен немски дизайнер (?!!) като се споменаваше, че дизайно е бил съзнателно "ретро" изглеждаш, като препратка към някакъв легендарен стар модел на Ланча (не се сещам вече кой).Същевременно в мобилето има една статия за Либра в рубриката "Автомобилът на старо", която общо-взето въобще не отговаря на действителността...Аз смело мога да препоръчам автомобила като изгодна инвестиция.
                    Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...199&f1=details
                      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Тва не е либра - тва е подигравка...Няма джанти ,обикновен салон , без мултиволан - и тва ми стигаше.
                        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

tyson написа:
                          http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11300958777266199&f 1=details
                          Започнах да им ставам фен на тия Либри тая с документите да дойде на 4к и караш Кола. Предницата малко куца, ама с времето сигурно се свиква.
                          FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

Working...
                          X