Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за Ланчия Либра 1.9JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

popara801 написа:
    Имайки предвид тенденцията скъпа нафта и скъпа подръжка със спад в цената абе пълна скръб!
    И това с каква връзка се казва в темата?Още при мисълта за автомобил и си назад с парите.Дай да си купа кола (предложи такава), която след 4 години (примерно) да й взема повече пари от колкото съм я плащал сега, а и да се возя за 4лв на 100км.Също така да плащам по 10 лв. за ГО, 35 лв. за каско и 5.10 лв. за данък.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
      Todor_Gagovski написа:
      Ефтин автомобил , със скъпа подръжка и непродаваем след година две.
      Защо да е непродаваем, ако му искаш нормална цена ще го продадеш.
      emzo написа:
      Леле пък ако имаше Либрок 1.9 16v
      А смятай ако имаше 2.4 20v
      то 2.4 20в има ама на Тезис п.п. колегата Todor_Gagovski с това голфаджийско мнение много ми падна в очите... карай си там Хондю, дръж си цената и си живей живота!
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

infineon написа:
        Todor_Gagovski написа:
        Ефтин автомобил , със скъпа подръжка и непродаваем след година две.
        А колко му е скъпа подръжката? Дай конкретни цени ако може.Гледам нещо много 2.4 JTD предлагат, ама много скъпа пустата нафта и ми се иска да не е такава. Че и подръжката на 5 цилиндров мотор сигурно е повече.
        единия цилиндър повече на 2.4 значи литър нафта отгоре на 100 км.поддръжката - ангренажен комплект + водна помпа + маслен и въздушен филтър ми излезе 180 пари и 100 за труд - 11.2010г. - цени за мен...
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Логично погледнато- автомобил се купува за да се кара а не за продажба. @ infineon, намериш ли твоята кола- ще го разбереш. Аз също съм за дизела, а дали ще е 1.9 или 2.4- зависи от ситуацията.
          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

BO написа:
            popara801 написа:
            Имайки предвид тенденцията скъпа нафта и скъпа подръжка със спад в цената абе пълна скръб!
            И това с каква връзка се казва в темата?Още при мисълта за автомобил и си назад с парите.Дай да си купа кола (предложи такава), която след 4 години (примерно) да й взема повече пари от колкото съм я плащал сега, а и да се возя за 4лв на 100км.Също така да плащам по 10 лв. за ГО, 35 лв. за каско и 5.10 лв. за данък.
            Ми с цел,че се пита за конкретен автомобил с конкретен двигател.Лично мнение нищо повече.Разбирам,че искаш повече клиенти за в бъдеще,ама не така.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Всяко различно мнение за теб голфаджийско ли е ? Да , карам хонда, преди карах фиат който сега кара баща ми.Следващата ми кола пак ще е хонда познай защо Колегата infineon може да влезе в някой магазин он лайн и да види какви са цените на частите.Преди 2 години когато вземах хондата можех да взема либра2,4 gtd за около 10000лв.Сега гледам средна цена 5000лв. Като прибавим и народопсихологията че италианските коли са боклуци, и оттам че реално няма продаване после тази либра.
              HONDA I-VTEC

Коментар

popara801 написа:
                BO написа:
                popara801 написа:
                Ми с цел,че се пита за конкретен автомобил с конкретен двигател.Лично мнение нищо повече.Разбирам,че искаш повече клиенти за в бъдеще,ама не така.
                Колата е хубава и с 1.9 и с 2.4. Кой ще бъде е въпрос за конкретен екземпляр. Идеята е да не се отписва 2.4 пред 1.9 без нищо. Ако се попадне на хубав 2.4 по-добре да се отнесе и да не се залага на предразсъдъци.п.п. А относно клиенти дали ще има или няма да има не мислиш ли, че зависи от това дали има повече автомобили като брой а не точно с какъв двигател са. А ако пък целях това, то със сигурност щях да препоръчам някой бензинов двигател
                A20DTH ЖТД ама не баш
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Значи,пак сме си на думата за бензиновия двигател и произходните му пропан-бутан и метан като алтернатива за по-евтина подръжка и експлоатация.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Todor_Gagovski написа:
                    Всяко различно мнение за теб голфаджийско ли е ? Да , карам хонда, преди карах фиат който сега кара баща ми.Следващата ми кола пак ще е хонда познай защо Колегата infineon може да влезе в някой магазин он лайн и да види какви са цените на частите.Преди 2 години когато вземах хондата можех да взема либра2,4 gtd за около 10000лв.Сега гледам средна цена 5000лв. Като прибавим и народопсихологията че италианските коли са боклуци, и оттам че реално няма продаване после тази либра.
                    Е точно това ме радва че се обезценяват. Защото сега гледам за 4000- 5000 се намират 2001 -2002 ра година. Пък ако ще след 2 години да струва да струва и 2500 ще съм си направил кефа дотогава.Или според теб е по добре да си купя хонда 98 ма за 5000?Но да не се отклоняваме от темата.Дайте да си говорим за реалните + и - на тази кола от техническо естество, а не да разтягаме локуми.Някой да е мяркал читава сребриста либра някъде по автокъщите?
                    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                    FIAT БРАВО 1.2 16v
                    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Либрата не е със скъпа поддръжка в никой случай, но наистина се обезценява изключително бързо, което се случва със всички италиански марки.Но тук става дума за кола на такава възраст, че няма никакво значение темпът на обезценяване.Хондата на колегата наречен "гоуфаджия" е един изключително надежден и качествен автомобил и го поздравявам за избора му. Определено между тази и хонда и който и да било италиански автомобил (ланчиа, фиат, алфа) има голяма разлика. Основно в надеждността, качеството и здравината, но до тук )))))))))Никой не може да ме разколебае и следващият ми автомобил да бъде нещо от ботуша, и причината е, че никога не си купувам нищо с приоритет насочен към прагматичността или дълговечността му, дреме ми на фара, колко ще струва когато ми писне. Важното е да ми харесва максимално като визия, като шофиране и като темперамент. А и не харесвам послушни вещи.На мен либрата не ми харесва отпред, ужасна е, но когато я погледна изцяло, като силует е страхотна, особено комбито, вътре е надумкана добре с екстри, останалото е до късмет. Ама отпред направо си прилича на москвич, както вече писах в една друга тема.
                      ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...=detailsАбе остави това безлично сиво бре, грабвай тази синя красавица с бежОв салон и това е.

Коментар

SUS SCROFA написа:
                          http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11295425365333553&f 1=detailsАбе остави това безлично сиво бре, грабвай тази синя красавица с бежОв салон и това е.
                          Да бе и да си вземеш Либра без Босе и мулти волан е все едно да се хвърлиш от самолет по средата на пустинята и да паднеш в езеро По-базов от този модел май не съществува
                          A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

BO написа:
                            SUS SCROFA написа:
                            http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11295425365333553&f 1=detailsАбе остави това безлично сиво бре, грабвай тази синя красавица с бежОв салон и това е.
                            Да бе и да си вземеш Либра без Босе и мулти волан е все едно да се хвърлиш от самолет по средата на пустинята и да паднеш в езеро По-базов от този модел май не съществува
                            Ама е без пари! Аз иначе бих отнесъл тази веднага: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...632&f1=details

Коментар

Една по евтина с неща за оправяне http://www.mobile.bg/11300513471427750Тая изглежда по добре http://www.mobile.bg/11291541789314811
                              Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

infineon слушай кво ти казва Бо. Дали 2,4 или 1.9 и двата агрегата са хубави. Ако искаш по-икономичен си търси 1.9 EURO 3.Но пък ако попаднеш на запазена 2.4 кво ще чакаш още 3-5-7 месеца ли докато излезе 1.9 ? Автобилът е хубав и с много екстри. Ходи и гледай обикаляй и така. Успех с покупката!
                                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                                X