Мисля да се ъпгрейдна и тази ланчия ми хвана окото.Много екстри, вътре хубаво направена.Интересува ме има ли разлика в цената на подръжката спрямо мареа с същия мотор. Имам предвид окачване , ходова част и такива неща които се чупят.Частите по мотора същите ли са като на мареа?Изобщо струва ли си тази кола? Единствено в нея ме дразнят предните фарове и капака, изглеждат някак много архаично.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за Ланчия Либра 1.9JTD
Collapse
X
-
Какво мислите за Ланчия Либра 1.9JTD
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Immortal написа:Освен ламарините - всичко друго е едно и също с Марея. Окачване, двигател, каквото се сетиш...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Immortal Пуснато на: Пет Мар 18, 2011 10:14 pm Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- Освен ламарините - всичко друго е едно и също с Марея. Окачване, двигател, каквото се сетиш..."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Re: Какво мислите за Ланчия Либра 1.9JTD
infineon написа:Мисля да се ъпгрейдна и тази ланчия ми хвана окото.Изобщо струва ли си тази кола? Единствено в нея ме дразнят предните фарове и капака, изглеждат някак много архаично.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Струва си!
Автомобила определено си струва... И няма нищо общо с Марея (да ме прощават колегите)... Той и лимона като портокала ама съвсем друго нещо Пък за вървежа - това, че има 2.4, не значи, че 1.9 не струва! Напротив мотора е много жизнен, особено с VNT турбината (110 и 115 коня). С един лек ремап се изстрелва перфектно. Под секрет ще ви кажа, че с ремапа върви повече от 2.4 със 150-те стокови коня (в ланча форума някои го знаят, но се спотайват и не щат да си признаят, но това е друга тема).Скачай смело на Либра, но бъди предпазлив при избора си, не всички са в добро състояние. Намирането на читава Либра си е приключение. На мен ми отне 3 месеца непрекъснато обикаляне. Знаех само, че ще е дизел и комби. Първата която заслужаваше внимание се оказа 1.9 и я взех. Като цяло автомобила няма сериозни непреодолими недостатъци, частите са на поносими цени, обслужването не е много трудно... Виж по-подробно в ланча форума раздела за Либра има много и подробна информация.Успех!Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Todor_Gagovski написа:Ефтин автомобил , със скъпа подръжка и непродаваем след година две.emzo написа:Леле пък ако имаше Либрок 1.9 16vA20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Todor_Gagovski написа:Ефтин автомобил , със скъпа подръжка и непродаваем след година две.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Todor_Gagovski написа:Ефтин автомобил , със скъпа подръжка и непродаваем след година две.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар