Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

обекти на блокадата в Пловдив за Протеста на 27.03.2011

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

обекти на блокадата в Пловдив за Протеста на 27.03.2011

[color=blue:bbc5b4ba5a]На 27.03,2011 год. На сборният пункт, координаторите ще разделят автомобилите за 4

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=177290Поне да става ясно за какво е протеста.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Колеги, майни... стига само позьорщина бе. Така нищо не се постига. Когато се прави протест, най-добре е да няма хаотични изпълнения и псуване на... гьотере. Не, че съм много умен, ама... както всички знаят - бензинджийниците в страната ни зареждат от "лук ойл".Блокирайте изходите на рафинерията за седмица и ще видите дали няма да има ефект. Иначе, все едно гърмите с капси срещу товарен влак - ефекта е 0. Изрежете му релсите и ще видите дали няма да дерайлира. Не ви ли писна от безсмислени действия (протести)? Таз държава за да тръгне на някъде и за да вземат на сериозно исканията на народа - трябва да се действа с поне малко акъл. Като запушите изходите на града си на кого правите услуга и кой от тва ше го заболи? Само дървесата ги... боли.
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Съгласен съм с Ники. Като блокирате Пловдив и други големи градове, ще попречите единствено на хората, на които им се налага да влязат/излязат от града с колата си. Все едно някой, който може и да подкрепя протеста, но му се налага по ред причини, в това число и свързани със здравето , точно в този момент да напусне или влезе в съответния град с колата си, ще бъде потърпевш.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Много моля хората които няма да участват или не са съгласни с протеста просто да подминават темата.Достатъчно беше, че оспамихте предишната не го правете и с тази

Коментар

snake написа:
            Съгласен съм с Ники. Като блокирате Пловдив и други големи градове, ще попречите единствено на хората, на които им се налага да влязат/излязат от града с колата си. Все едно някой, който може и да подкрепя протеста, но му се налага по ред причини, в това число и свързани със здравето , точно в този момент да напусне или влезе в съответния град с колата си, ще бъде потърпевш.
            Напълно съгласен.Подкрепям протеста, но само и единствено се пречи на нормалните хорица да си свършат работата.

Коментар

Мисълта отново е на висота

Коментар

Даммм,човека пусна тема и семкаджиите изпонаизлязоха пак Не е ли коректно,на който му се протестира да коментира тук,който в него ден пак ще люпи семки да иде да го прави другаде,не да си хвърля люспите тук
                ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                  Даммм,човека пусна тема и семкаджиите изпонаизлязоха пак Не е ли коректно,на който му се протестира да коментира тук,който в него ден пак ще люпи семки да иде да го прави другаде,не да си хвърля люспите тук
                  Съгласен съм.Нека не бъде оспамена и тази тема,аз съм организатор за Габрово и в миналата тема съм пуснал само 2 мнения само заради спамерите,нека като не им се протестира и не са съгласни да не спамят излишно.На тези които са ЗА протеста и ще протестират пожелавам успех,имаме лек напредък.
                  Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Аз пЪк ще пиша пак в темата - да видите, какво им е на хората, които не протестират, докато вие им се пречкате по улиците

Коментар

Подкрепям!!!При първа възможност съм там!
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Kuku написа:
                        Аз пЪк ще пиша пак в темата - да видите, какво им е на хората, които не протестират, докато вие им се пречкате по улиците
                        Пак неуместно изказване и излишно спамене!?!??
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Kuku написа:
                          Абе ти не си хората.Ти си един от многото .Не се слагай под общ знаменател.Това е твое единично мнение и нямаш право на глас.Когато събереш тези за които говориш и те подкрепят тогава ще пишеш тук

Коментар

Като е спам - спам да е.Аз се чудя дали и тук няма да завалят Бан-ове и предупреждения! Лошото е, че ще бъдат безсмислени.И за да не бъде съвсем офтопик, ще запитам... Тук в София ще има ли протест тази седмица?
                            Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                            Трезвен ТУК не пиша!
                            Un Italiano Vero

Коментар

Абе важното е,че цените тръгнаха надоло лека-полека.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                              X