здравейте колегиимам следния проблем с този телефон когато е със SIM карта със сметка батерията си трае нормално 5-6 дни, когато му сложа B-connect - има няма 24- 30 часаможе ли някой да ми помогне???благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помощ за samsung S5230
Collapse
X
-
Колега, подарих точно такъв телефон на съпругата си преди около 4-5 месеца. При нормално говорене /каквото и да означава това/ батерията на телефона издържа около 10-12 дни. Да, не се шегувам! Доколкото съм запознат, от всичко което изчетох, ми стана ясно че времето за работа с едно зареждане специално при този модел е в пряка зависимост от вида на симкартата. Не от оператора, а от самата симкарта. Приятелско семейство бяха купили на дъщеря си такъв телефон, който тя ползваше със симкарта на М-тел, но от по-старите. Казвам по-старите за да не объркам терминологията, но това са тези който не поддържат 3G. Та с такав карта телефонът издържаше 1-2 дни. При опит да бъде направена рекламация на телефона в М-тел /тъй като е закупен от тах/ им предложили смяна на симкартата с нова и... чудо. Апарата издържа повече от седмица. Защо става така не мога да си обясня, но е факт.Дано да съм ти бил полезен.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:При опит да бъде направена рекламация на телефона в М-тел /тъй като е закупен от тах/ им предложили смяна на симкартата с нова и... чудо. Апарата издържа повече от седмица.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
отново Благодаря на колегите за бързия отговор че бях са бъгнал с този телефонслед посещение на Офис на Глобул в Събота - момчето само погледна телефона и картата и сам каза: Да ние имаме проблем с по старите ни карти с тези телефони, веднага подписах нов договор и ми дадоха нов чип (SIM) а картата беше обявена за дефектна - 2 дни вече батерията не е мръдналаМЕРСИ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар