krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми автомобил
Collapse
X
-
-
SUS SCROFA написа:Dimo_J написа:ееееххх либрите са муцки, ама защо никой не се сети да измисли навремео една алфа 166 комби, пак с 2.4литров дизелов петак....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
gituli написа:krasio_79bs написа:gituli написа:tyson написа:Изброяваш доста модели коли, като има разлика в класа.Аз лично минах от Браво на Либра 2.4. В каппа само не съм се возил, но не си заслужава те са вече старички. 156-ца карах няколко месеца и имам преки наблюдения.В Марея и Брава не съм се возил.Като седнах в Либрата все едно седнах в мерецедес. Обезшумена е много добре и вози страхотно меко. Другите екстри няма да ги изброявам (ASR,BOSE,10air и т.н.) Според мен си вземи една Либра и ще си доволен от избора си много.Ако имаш възможност иди покарай някоя.И още нещо, много важно. Щом автомобилът ще е семеен само и единствено комби, на каквото и да се спреш!Обемът на багажника е съвсем различен от седана, по-лесно се слага всичко вътре заради височината.
Коментар
-
Това са пълни глупости, за малките коли, за комфорта и т.н. Винаги съм карал малки коли - Пежо 106, Фиат Пунто, Пежо 206 и никога не съм имал проблеми с багажа или нещо друго. Например до морето съм карал 4 човека с багажа им, което са 6 сака и нямаше проблем. 5 човека също съм карал, но с по-малко багаж. Също така съм прекарвал големи фотьойли, печки перални...... Единствения минус на малката кола пред голямата е по-малкия багажник, което не значи, че и в него не можеш да набиеш няколко сака......зависи колко си добър на тетрис.
Коментар
-
да, ако пътуваш 1 път годишно годишно няма как да разбереш защо ти е голяма кола. Всъщност дори може и без кола да минеш, все един път ще го измислиш как да идеш с влака или колелото. Ама има хора, които пътуват по 3 пъти пъти месечно със семейството си някъде, а лятото всеки месец до морето. А и голямата кола не е само багажника й по-голям, пътното й поведение е съвсем друго, както и комфорта и умората на водача као слезе от нея. Да не говорим ако си с 3вратка и трябва да сложиш бебешка седалка отзад и да метнеш една количка в багажника. Въобще за какво говорим...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Колегите по-горе да не се излагат като сравняват конфорта на пътуване с голяма и малка кола...Както и за багажа...Много добре знам какво е да пътувате 4 човека с багаж на дълъг път и да слагаме багаж между нас,че няма място...Голямата кола е в пъти по-добра в сравнение с малката..Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Относно комфорта малка/срещу голяма кола, няма смисъл да коментирам, защото виждам, че има хора които се опитват да ме убедят в невъзможното.Просто от Браво седнах в Либра и мога сам да си преценя разликите в комфорта и т.н.Защо комбито е семеен автомобил ли?Защото, можеш да изпляскаш количката вътре без да се налага да губиш време да и демонтираш всички части. Можеш да събираш и малко и много багаж. Аз както съм рибар големи ядове берях с Бравото....не можеше да събере почти нищо и все отзад на задните седалки си слагах въдиците и инвентара...Тази снимка на Красьо_бс е впечатляваща :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Painfall написа:Това са пълни глупости, за малките коли, за комфорта и т.н. Винаги съм карал малки коли - Пежо 106, Фиат Пунто, Пежо 206 и никога не съм имал проблеми с багажа или нещо друго. Например до морето съм карал 4 човека с багажа им, което са 6 сака и нямаше проблем. 5 човека също съм карал, но с по-малко багаж. Също така съм прекарвал големи фотьойли, печки перални...... Единствения минус на малката кола пред голямата е по-малкия багажник, което не значи, че и в него не можеш да набиеш няколко сака......зависи колко си добър на тетрис.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Още едно мнение в подкрепа на комби варианта.Както казаха колегите по-горе в голямата кола може да се сложи и малко багаж.А аз преминах от Типо на Мареа и разликата във комфорта е осезаема, карал съм и Ланчиа Каппа-за тази кола просто нямам достатъчно суперлативи.Обаче Каппа комби е грозновата.Аз те съветвам да си вземеш Либра - единствения недостатък е нежната тапицерия.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Painfall написа:Това са пълни глупости, за малките коли, за комфорта и т.н. Винаги съм карал малки коли - Пежо 106, Фиат Пунто, Пежо 206 и никога не съм имал проблеми с багажа или нещо друго. Например до морето съм карал 4 човека с багажа им, което са 6 сака и нямаше проблем. 5 човека също съм карал, но с по-малко багаж. Също така съм прекарвал големи фотьойли, печки перални...... Единствения минус на малката кола пред голямата е по-малкия багажник, което не значи, че и в него не можеш да набиеш няколко сака......зависи колко си добър на тетрис.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
[quote="BO"]SUS SCROFA написа:Dimo_J написа:ееееххх либрите са муцки, ама защо никой не се сети да измисли навремео една алфа 166 комби, пак с 2.4литров дизелов петак....ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
+1 за Либра
Изчетох темата. Като че ли повечето мнения са за Либра. +1 за Либра от мен. Имам я от три години (1.9 110 коня) карам я с ремап и съм доволен както от разхода, така и от вървежа. Наложи ми се и основен ремонт да и направя заради счупен маслен сегмент - за 1000 лева освен ремонта смених и съединителя. Либра има един хроничен проблем с тампоните на ст.щанга, който се решава окончателно с щанга от Алфа и пауърфлекс тампони... Абе разгледай раздела за Либра в ланча форума: http://www.lancia-bg.com/forum/viewforum.php?f=37Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
pakumba написа:в тази тема всеки си сподели мечтания модел, то от браво стигнахме до алфа 166- бизнес клас кола. Според мен най-важно е човек да си сметне правилно възможностите и желанието да дава пари по колата, защото никой не му казва на колегата колко струва съединителя, който понякога върви и с маховика на тези 2,4 дизели? А пък на мондеото е 2 бинки, пак либрата е по-евтина само 1/3 от цената на колата... 1500 лв. Та затова не е зле да се помисли предварително. А да дадеш 800 лв за носачи на алфа, еми мерси, тя колата струва 3000-3500 лв. Лично на мен ми се струва адски неоправдано да давам такива цифри за колата си, която освен всичко ще си остане вечно моя, защото вече е на 1-12 години...EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:pakumba написа:в тази тема всеки си сподели мечтания модел, то от браво стигнахме до алфа 166- бизнес клас кола. Според мен най-важно е човек да си сметне правилно възможностите и желанието да дава пари по колата, защото никой не му казва на колегата колко струва съединителя, който понякога върви и с маховика на тези 2,4 дизели? А пък на мондеото е 2 бинки, пак либрата е по-евтина само 1/3 от цената на колата... 1500 лв. Та затова не е зле да се помисли предварително. А да дадеш 800 лв за носачи на алфа, еми мерси, тя колата струва 3000-3500 лв. Лично на мен ми се струва адски неоправдано да давам такива цифри за колата си, която освен всичко ще си остане вечно моя, защото вече е на 1-12 години...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар