Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми автомобил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ееееххх либрите са муцки, ама защо никой не се сети да измисли навремео една алфа 166 комби, пак с 2.4литров дизелов петак....

Коментар

в тази тема всеки си сподели мечтания модел, то от браво стигнахме до алфа 166- бизнес клас кола. Според мен най-важно е човек да си сметне правилно възможностите и желанието да дава пари по колата, защото никой не му казва на колегата колко струва съединителя, който понякога върви и с маховика на тези 2,4 дизели? А пък на мондеото е 2 бинки, пак либрата е по-евтина само 1/3 от цената на колата... 1500 лв. Та затова не е зле да се помисли предварително. А да дадеш 800 лв за носачи на алфа, еми мерси, тя колата струва 3000-3500 лв. Лично на мен ми се струва адски неоправдано да давам такива цифри за колата си, която освен всичко ще си остане вечно моя, защото вече е на 1-12 години...
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Dimo_J написа:
        ееееххх либрите са муцки, ама защо никой не се сети да измисли навремео една алфа 166 комби, пак с 2.4литров дизелов петак....
        Защото алфа никога не са правели автобуси)))))))))))))))
        ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

SUS SCROFA написа:
          Dimo_J написа:
          Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Днес докато разглеждах сайтовете за продажба на автомобили ми попадна Rover 400. Разгледах и по разучих малко от малко и ми се стори добра кола. Имам в предвид, че е компактен автомобил, с добра цена и евтина поддръжка. Единственото негативно, което научих е че Rover нали фалираха и вече много трудно се намирали оригинални части. Кажете мнението си и за този автомобил.
            94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
            03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
            02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel

Коментар

pakumba написа:
              в тази тема всеки си сподели мечтания модел, то от браво стигнахме до алфа 166- бизнес клас кола. Според мен най-важно е човек да си сметне правилно възможностите и желанието да дава пари по колата, защото никой не му казва на колегата колко струва съединителя, който понякога върви и с маховика на тези 2,4 дизели? А пък на мондеото е 2 бинки, пак либрата е по-евтина само 1/3 от цената на колата... 1500 лв. Та затова не е зле да се помисли предварително. А да дадеш 800 лв за носачи на алфа, еми мерси, тя колата струва 3000-3500 лв. Лично на мен ми се струва адски неоправдано да давам такива цифри за колата си, която освен всичко ще си остане вечно моя, защото вече е на 1-12 години...
              Алфата поне е красива))))))))))).Заслужава си колега, заслужават си тези 800 лева. А 2.4 печка е уникален двигател. Либрата не е красива. А това мондео не искам дори да го коментирам. Твърдо залагам на алфа 156 спортвагон 2.4 печка. Красива, бърза и сравнително практична.

Коментар

TIP написа:
                SUS SCROFA написа:
                Dimo_J написа:
                Признавам, че ме закова)))))))))))))))))))))Но това е микробус. Поздрави, колега, поздрави.

Коментар

е, че какво щеше да и е на една 166-ца комби, след като има спортвагона, кросвагон и т.н.Малко повече ми харесва либрата като екстри за 2000г. кола от 156 спортвагон.иначе и двете са уникални коли.

Коментар

Dimo_J написа:
                    е, че какво щеше да и е на една 166-ца комби, след като има спортвагона, кросвагон и т.н.Малко повече ми харесва либрата като екстри за 2000г. кола от 156 спортвагон.иначе и двете са уникални коли.
                    Не мога да си я представя нещо)))))))))За екстрите съм напълно съгласен. При либрата е по-добре.

Коментар

И аз съм като за емзо - 1.9 по-новия мотор 115кс - в минус си с 35 коня ,но нютоните са 275 с/у 305 за 2.4 - демек си има тягата Отпред като си я гледам почва и да си ми харесва И колегата хубаво казва 5хиляди - да каже ще има ли пари и желание да се грижи за колата - ако е така либра ,ако ли не работно добиче мареа комби и тва е.Габарит и крушка на либра си сменям като си свалям фара - лесно и бързо става
                      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Valenses написа:
                        Днес докато разглеждах сайтовете за продажба на автомобили ми попадна Rover 400. Разгледах и по разучих малко от малко и ми се стори добра кола. Имам в предвид, че е компактен автомобил, с добра цена и евтина поддръжка. Единственото негативно, което научих е че Rover нали фалираха и вече много трудно се намирали оригинални части. Кажете мнението си и за този автомобил.
                        Не знам дали е 100% вярно, ако не някой да ме поправи. Чувал съм, че при тези английски коли даже едно болтче не може да смениш /ако му замажеш главата, например/, защото са с инчова, а не с милиметрова резба.И в други теми, на колеги търсещи семеен автомобил, съм предлагал да обърнат внимание и на този модел http://www.cars.bg/u257658 . Не се плаши от цената, защото докато се покажеш на входа на автокъщите /във Варна/ и цената е поне с 1000лв по-промоционална.

Коментар

tyson написа:
                          Изброяваш доста модели коли, като има разлика в класа.Аз лично минах от Браво на Либра 2.4. В каппа само не съм се возил, но не си заслужава те са вече старички. 156-ца карах няколко месеца и имам преки наблюдения.В Марея и Брава не съм се возил.Като седнах в Либрата все едно седнах в мерецедес. Обезшумена е много добре и вози страхотно меко. Другите екстри няма да ги изброявам (ASR,BOSE,10air и т.н.) Според мен си вземи една Либра и ще си доволен от избора си много.Ако имаш възможност иди покарай някоя.И още нещо, много важно. Щом автомобилът ще е семеен само и единствено комби, на каквото и да се спреш!Обемът на багажника е съвсем различен от седана, по-лесно се слага всичко вътре заради височината.
                          Колеги бихте ли ми обеснили какво разбирате под семеен автомобил?И защо трябва да е комби да речем?Какво толкова слагате вътре?Прави ми впечатление,че 90% от комбитата и големите коли тип лимузина са винаги с един човек вътре(шофьора).Не се заяждам,не ме разбираите погрешно.И да не съм оф,маздата според мен е най добра.

Коментар

gituli написа:
                            tyson написа:
                            Изброяваш доста модели коли, като има разлика в класа.Аз лично минах от Браво на Либра 2.4. В каппа само не съм се возил, но не си заслужава те са вече старички. 156-ца карах няколко месеца и имам преки наблюдения.В Марея и Брава не съм се возил.Като седнах в Либрата все едно седнах в мерецедес. Обезшумена е много добре и вози страхотно меко. Другите екстри няма да ги изброявам (ASR,BOSE,10air и т.н.) Според мен си вземи една Либра и ще си доволен от избора си много.Ако имаш възможност иди покарай някоя.И още нещо, много важно. Щом автомобилът ще е семеен само и единствено комби, на каквото и да се спреш!Обемът на багажника е съвсем различен от седана, по-лесно се слага всичко вътре заради височината.
                            Колеги бихте ли ми обеснили какво разбирате под семеен автомобил?И защо трябва да е комби да речем?Какво толкова слагате вътре?Прави ми впечатление,че 90% от комбитата и големите коли тип лимузина са винаги с един човек вътре(шофьора).Не се заяждам,не ме разбираите погрешно.И да не съм оф,маздата според мен е най добра.
                            И със снимков материал ще ти покажа що значи семеен аютомобил
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

pakumba написа:
                              в тази тема всеки си сподели мечтания модел
                              Мнеее - не е така ... аз бих си взел 156 спортвагон, но ... не бих го препоръчал ... Ако не обичаш алфа - не си взимай алфа
                              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Valenses написа:
                                научих ,че Rover нали фалираха и вече много трудно се намирали оригинални части. Кажете мнението си и за този автомобил.
                                Пич , аз имам 2-ра кола Ровер , отскочи до Варна да ти обесня за какво става въпрос.... и 2-те ми коли са дизел. Части дали се намират ? Ами не, не се намират като се търси на "колохозния пазар - няма "
                                681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Working...
                                X