Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

каква навигация за нокиа С5-03

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А има и още един начин, може би той е най-правилният. През Ovi Suite прави backup на съдържанието на телефона и картата (2 GB). След това слага голямата карта 4GB, restore и готово. Така ще стане със сигурност.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

krasio_79bs написа:
      Как карти на Перник и София бре?То няма карти по градове.Сваля се карта на България.
      Разгледах за Перник и София. Може и другите градове да ги има. Не съм казал че си има само тези два града
      Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
      Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

topuzko написа:
        krasio_79bs написа:
        Как карти на Перник и София бре?То няма карти по градове.Сваля се карта на България.
        Разгледах за Перник и София. Може и другите градове да ги има. Не съм казал че си има само тези два града
        в момента си има карти на Перник и София(най-вече София ми трябва), даже си свали и гласовите напътствия, така че според мен всичко в момента е както трябва
        Имаш карта на България,не само на Перник и София.Друга бира е на кои градове си разгледал картите.Ако си закачен към Wi-Fi позиционирането става за секунди,но точността не е голяма.Описание на функциите на Ови Мапс
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Вчера бях в София и исках с навигацията да намеря The Mall. Не че не го знам къде е, но оттам откъдето идвах с кола, не бях много сигурен как да се включа на Цариградско. Не му знам точния адрес на дъ мола . Затова го търсих като обект. Не го намери нито Garmin, нито Ovi Maps - и двете с най-актуалните карти. Предлагаха ми молове до Пловдив включително, но точно този все едно го нямаше. Търсих и Карфур, същата работа. Но трябва да отбележа, че ги търсих с кракнатата Ovi Maps за Nokia N95. C5-03 с фабрично инсталираната такава не беше в мен и не разбрах как ще се представи в случая. Довечера ще пробвам да му напиша Sofia The Mall в офлайн режим, да видим какво ще предложи.Имахме и човек с нас с ново HTC с фабрично качена навигация, не разбрах точно каква. Единствено за неговата навигация съществуваше The Mall.

Коментар

snake написа:
            Вчера бях в София и исках с навигацията да намеря The Mall. Не че не го знам къде е, но оттам откъдето идвах с кола, не бях много сигурен как да се включа на Цариградско. Не му знам точния адрес на дъ мола . Затова го търсих като обект. Не го намери нито Garmin, нито Ovi Maps - и двете с най-актуалните карти. Предлагаха ми молове до Пловдив включително, но точно този все едно го нямаше. Търсих и Карфур, същата работа. Но трябва да отбележа, че ги търсих с кракнатата Ovi Maps за Nokia N95. C5-03 с фабрично инсталираната такава не беше в мен и не разбрах как ще се представи в случая. Довечера ще пробвам да му напиша Sofia The Mall в офлайн режим, да видим какво ще предложи.Имахме и човек с нас с ново HTC с фабрично качена навигация, не разбрах точно каква. Единствено за неговата навигация съществуваше The Mall.
            The Mall e POI и не е критерий за добра функционалност на картата.В крайна сметка тази сграда е на някакъв адрес,който вероятно съществува на картата.
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
              ...
              Не знаех точния адрес на мола, просто ми хрумна да го посетя, докато чаках сина ми да излезе от олимпиада по математика. Мисля си, че толкова голям обект като The Mall е редно да може да бъде намерен и като обект, а не само по адрес. Гармин не го намери със сигурност, кракнатата Ovi Maps за N95 също. Току що пробвах и с C5-03 с легална Ovi Maps. Tърсих Sofia The mall, Sofia mall, Sofia mol - резултат няма. Намира другите молове, но не и този.

Коментар

не се обиждай, но явно не можеш да търсиш аз ви казвам че Гармин е с най-добрата карта, ама не вярвате:
                Прикачени файлове
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Признавам, по картата не се сетих да търся. Търсих го само по име и като обект. За мое оправдание ще кажа, че навигацията на HTC-то (мисля, че беше Томтом) го намери и като обект :D .

Коментар

и аз не съм го търсил по картата :D а в ОБЕКТИ (POI)

Коментар

Интересно. Както казах, търсих в обекти: пробвах в "Име по букви", "Магазини" и накрая във "Всички категории". С коя версия на Гармин си и с каква версия на картата? А аз че наистина се затруднявам с търсенето, когато не знам точен адрес, е факт. Но чак до такава задънена улица не бях стигал. Моята версия на Гармин предполагам е стара: Garmin Mobile XT version 5.00.40s60.9. Картата би трябвало да е актуална: OFRM Geotrade City V5.40 CYRАко не те затруднява, опиши стъпка по стъпка как намираш дъмола като обект.

Коментар

Аз пък да ви обадя нещо.Има нова версия на Ови мапс,в момента я инсталирам през компютъра.Версия v3.06
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

търсене, обекти, име по букви - карфур5.40

Коментар

Sev написа:
                            търсене, обекти, име по букви - карфур
                            Точно така пробвах. Предожи ми само Карфур Полигона София и аз реших, че става дума за нещо друго. А сега на спокойствие повторих операцията, цъкнах върху Карфур Полигона и получих твоя резултат на картата. Мистерията е разгадана .

Коментар

така е има си особености Гармина и това е една от тъпотиитено такъв си е софта

Коментар

Да използвам темата и да попитам: само на моята Nokia C5-03 ли пише "Отклюи" вместо "Отключи" ? От N95-та съм посвикнал с нескопосания превод на част от БГ менюто, но това е вече прекалено.

Коментар

Working...
                                X