А има и още един начин, може би той е най-правилният. През Ovi Suite прави backup на съдържанието на телефона и картата (2 GB). След това слага голямата карта 4GB, restore и готово. Така ще стане със сигурност.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
каква навигация за нокиа С5-03
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:Как карти на Перник и София бре?То няма карти по градове.Сваля се карта на България.Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
topuzko написа:krasio_79bs написа:Как карти на Перник и София бре?То няма карти по градове.Сваля се карта на България.в момента си има карти на Перник и София(най-вече София ми трябва), даже си свали и гласовите напътствия, така че според мен всичко в момента е както трябва
Коментар
-
Вчера бях в София и исках с навигацията да намеря The Mall. Не че не го знам къде е, но оттам откъдето идвах с кола, не бях много сигурен как да се включа на Цариградско. Не му знам точния адрес на дъ мола . Затова го търсих като обект. Не го намери нито Garmin, нито Ovi Maps - и двете с най-актуалните карти. Предлагаха ми молове до Пловдив включително, но точно този все едно го нямаше. Търсих и Карфур, същата работа. Но трябва да отбележа, че ги търсих с кракнатата Ovi Maps за Nokia N95. C5-03 с фабрично инсталираната такава не беше в мен и не разбрах как ще се представи в случая. Довечера ще пробвам да му напиша Sofia The Mall в офлайн режим, да видим какво ще предложи.Имахме и човек с нас с ново HTC с фабрично качена навигация, не разбрах точно каква. Единствено за неговата навигация съществуваше The Mall.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Вчера бях в София и исках с навигацията да намеря The Mall. Не че не го знам къде е, но оттам откъдето идвах с кола, не бях много сигурен как да се включа на Цариградско. Не му знам точния адрес на дъ мола . Затова го търсих като обект. Не го намери нито Garmin, нито Ovi Maps - и двете с най-актуалните карти. Предлагаха ми молове до Пловдив включително, но точно този все едно го нямаше. Търсих и Карфур, същата работа. Но трябва да отбележа, че ги търсих с кракнатата Ovi Maps за Nokia N95. C5-03 с фабрично инсталираната такава не беше в мен и не разбрах как ще се представи в случая. Довечера ще пробвам да му напиша Sofia The Mall в офлайн режим, да видим какво ще предложи.Имахме и човек с нас с ново HTC с фабрично качена навигация, не разбрах точно каква. Единствено за неговата навигация съществуваше The Mall.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Интересно. Както казах, търсих в обекти: пробвах в "Име по букви", "Магазини" и накрая във "Всички категории". С коя версия на Гармин си и с каква версия на картата? А аз че наистина се затруднявам с търсенето, когато не знам точен адрес, е факт. Но чак до такава задънена улица не бях стигал. Моята версия на Гармин предполагам е стара: Garmin Mobile XT version 5.00.40s60.9. Картата би трябвало да е актуална: OFRM Geotrade City V5.40 CYRАко не те затруднява, опиши стъпка по стъпка как намираш дъмола като обект.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Sev написа:търсене, обекти, име по букви - карфурTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар